- 29 Haziran 2014
- 2.568
- 1.628
- 133
- 35
İki hafta kadar önce sosyal medyadan tanımadığım birinden bir arkadaşlık isteği gelmişti. Normalde tanımadığım kişilerin, özellikle tanımadığım erkeklerin isteklerini kabul etmem ama bu kişi benim çalıştığım alanda çalışıyor görünüyor. Ayrıca daha önceden çalıştığım iş yerinden güvendiğim, saygı duyduğum ortak arkadaşlarımız bulunduğunu görünce, isteği birkaç gün sonra kabul ettim. Yaklaşık 4-5 gün oldu isteği kabul edeli, herhangi bir konuşma geçmedi aramızda. Çok paylaşımı yok, aktif olduğunu da görmedim. Bu gibi durumlarda iletişimi hangi tarafın başlatması gerekiyor acaba? Ekleme nedenini, beni tanıyıp tanımadığını merak ettim açıkçası. Öylesine eklemiş de olma ihtimalini düşününce de, sorup durduk yere muhabbet başlatmayayım diyorum.
Ekleme : Yanlış anlaşıldım sanırım. Bu durumu abartmış gibi anlaşıldım. Çocuk hoş göründü gözüme profilini inceleyince. Hoş biri tarafından eklenince nasıl şaşırdıysam artık merak ettim ekleme sebebini.
Büyük ihtimalle arkadaş önerilerinde çıkmışımdır, ortak arkadaşlar olunca da öylesine eklemiştir. Özgüvensizlikten bunların hepsi.
Yorum yapan herkese teşekkür ediyorum. 
Ekleme : Yanlış anlaşıldım sanırım. Bu durumu abartmış gibi anlaşıldım. Çocuk hoş göründü gözüme profilini inceleyince. Hoş biri tarafından eklenince nasıl şaşırdıysam artık merak ettim ekleme sebebini.

Son düzenleyen: Moderatör: