Sosyal medyadan ekleyen kişi

• Konu Sahibi Konu Sahibi dryfc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dryfc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
2.568
1.628
133
35
İki hafta kadar önce sosyal medyadan tanımadığım birinden bir arkadaşlık isteği gelmişti. Normalde tanımadığım kişilerin, özellikle tanımadığım erkeklerin isteklerini kabul etmem ama bu kişi benim çalıştığım alanda çalışıyor görünüyor. Ayrıca daha önceden çalıştığım iş yerinden güvendiğim, saygı duyduğum ortak arkadaşlarımız bulunduğunu görünce, isteği birkaç gün sonra kabul ettim. Yaklaşık 4-5 gün oldu isteği kabul edeli, herhangi bir konuşma geçmedi aramızda. Çok paylaşımı yok, aktif olduğunu da görmedim. Bu gibi durumlarda iletişimi hangi tarafın başlatması gerekiyor acaba? Ekleme nedenini, beni tanıyıp tanımadığını merak ettim açıkçası. Öylesine eklemiş de olma ihtimalini düşününce de, sorup durduk yere muhabbet başlatmayayım diyorum.
Ekleme : Yanlış anlaşıldım sanırım. Bu durumu abartmış gibi anlaşıldım. Çocuk hoş göründü gözüme profilini inceleyince. Hoş biri tarafından eklenince nasıl şaşırdıysam artık merak ettim ekleme sebebini.😊 Büyük ihtimalle arkadaş önerilerinde çıkmışımdır, ortak arkadaşlar olunca da öylesine eklemiştir. Özgüvensizlikten bunların hepsi. 😊 Yorum yapan herkese teşekkür ediyorum. 😇

Son düzenleyen: Moderatör:
İki hafta kadar önce sosyal medyadan tanımadığım birinden bir arkadaşlık isteği gelmişti. Normalde tanımadığım kişilerin, özellikle tanımadığım erkeklerin isteklerini kabul etmem ama bu kişi benim çalıştığım alanda çalışıyor görünüyor. Ayrıca daha önceden çalıştığım iş yerinden güvendiğim, saygı duyduğum ortak arkadaşlarımız bulunduğunu görünce, isteği birkaç gün sonra kabul ettim. Yaklaşık 4-5 gün oldu isteği kabul edeli, herhangi bir konuşma geçmedi aramızda. Çok paylaşımı yok, aktif olduğunu da görmedim. Bu gibi durumlarda iletişimi hangi tarafın başlatması gerekiyor acaba? Ekleme nedenini, beni tanıyıp tanımadığını merak ettim açıkçası. Öylesine eklemiş de olma ihtimalini düşününce de, sorup durduk yere muhabbet başlatmayayım diyorum.
Icinde kalmasin sor madem

Haydaaaa
Instagram tinder değil ki ekleyen kişinin amacı match olup buluşma ayarlamak olsun. Adam takip ettiği dörtyüz ksiiyi neden takip ediyorsa sizi de o yüzden takip etmiştir. Bana da hergun geliyor kaç tane istek, fake hesaba ya da at hirsizina benzemiyorsa genelde kabul ediyorum. Eklediğim gibi dm atan olunca blokluyorum. Ama normalde 10 ksii eklediyse 1i hemen yazar eder (ve engellenir) , geriye kalanlar normal iletişimini sürdürür.
Bence çok doğal bir şey.
Benim de ekleidgim az da olsa insan var, belki bir yerden görüp eklemisimdir,belki bir yorumu komigime gitmiştir,zeki bulmuşumdur,belki benim gezmeye niyet ettiğim bir ülkeye gittiğini öğrenmişimdir,dursun zamanı gelince bri şeyle sorarım diye eklemisimdir..yani her eklediginle ilişki yaşamak istiyorsun diye bir şey yok ki. Bence kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz

Her gün onlarca takip istegi geliyor bana da ,60 yasindaki teyzeme de.Bu isteklerin cogu erkek ,az bir kısmı işletme hesabi yahut fake hesap.Hic birini üzerinde durup düşünmedim.Ben tanımadığım hic kimseyi kabul etmiyorum,ekleseydim inanin binlerce takipcim olurdu.Ne gerek var böyle bir seye ?Bu benim görüşüm,kabul eden arkadaslarim da var.Yani kisaca hic bir konusma falan baslatmayin,sizin gibi kac kisiye daha göndermistir mutlaka.Seyredecektir sizi de ona göre karar verip yazar ya da yazmaz.

sızın gıbı kac kısıye daha ıstek gondermıstır allah bılır... ne kadar da buyutuyorsunuz

benım sosyal medyamda sadece guvendıgım ve sevdıgım ınsanlar eklı .onlar gorebılır paylasımlarımı
tanımadıgım ınsanın benı ızlemesıne neden ızın vereyım kı

Bazı insanlar arkadaş sayısı fazla görünsün diye ekliyor. Konuşmak isteseydi kendi yazardı. Ya boşverin dursun, ya da silin gitsin. Siz konuşmak istiyorsanız sorabilirsiniz, bana arkadaşlık isteği göndermişsiniz tanışıyor muyuz acaba ben çıkaramadım? diye.

tanışma amacıyla eklediği anlamına gelmez illa
Öyleyse zaten o yazar
Ama fazla anlam yüklemeyin.

sızın gıbı kac kısıye daha ıstek gondermıstır allah bılır... ne kadar da buyutuyorsunuz

benım sosyal medyamda sadece guvendıgım ve sevdıgım ınsanlar eklı .onlar gorebılır paylasımlarımı
tanımadıgım ınsanın benı ızlemesıne neden ızın vereyım kı
Ayda yılda bi biri ekliyorsa demekk kiii :D
Heyecan yapmış kıazz :D

Sosyal medyadan ekleyen adamları çözmek için harcadığınız vakti daha önemli işlere yönlendirin. Buraya konu açacak kadar kafayı takmayın basit bir ekleme olayına.

Back
X