Sosyal medyadan sevgili olmak ?

Puprple000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2021
182
71
28
Yıllardır kimseyi sevemiyorum baglanamiyorum. Sosyal hayatımda da iş ortamim da olsun beni tanımak isteyen kişilere karşı hep mesafeli yaklaştığımdan kanka olarak ilerledik. Yani bağlanma sorunum birini sevmek baglanmanin beni uzmesinden korkuyorum. Karşıma çıkan kişilerinde hep bir eksik yönü vardı. Neyse artık geçmişimi bir kenara bırakıp mutlu olmak istiyorum. Şuan sosyal medyadan tanıştığım bir adam var daha önce evlilik geçirdiğimi biliyor. Kendisi çok olgun beni çok iyi hissedebiliyor sesini duydum hoşuma gitti. Kesinlikle bel altı muhabbetlere veya aceleci davranmıyor ona karşı samimi duygularla gitmemi istiyor. Çok anlayışlı ve zeki bir adam. Fakat ben yine bağlanmaktan korkuyorum fazla zaman ayiramiyorum. Kaç gecedir konuşmak istediğini belirtti bir kaç gündür bahaneler uyduruyorum. Ona da söyledim beni kandırıyor da olabilirsin diye biraz gücendi ama bana anlayisli davranıyor. Buluşma konusunda vs de ısrarcı değil sen nezaman istersen beklerim diyor. Yani kendimi bıraksam mutlu olabileceğimi düşünüyorum ama kendimi geri çektikçe eminim ki benden uzaklasicak. İnanın arayış içerisinde değilim ama mutlu olmak benim de hakkım değil mi neden hep kaçarak kendime eziyet ediyorum. Korkularımı nezaman yenicem , :(

Kendinizi niye adama birakasiniz yeni tanişmissiniz alti ustu, birbirbizi tanimaya keyifli vakit gecirmeye bakin. Kocaman kadinsiniz 16 yaşinda gibi uçmayin tabi ki ama bu devamli kirilgan, korkuyorum korkuyorum tavriyla da mutlu olamazsiniz cok abartili bu hisleriniz. İlişkilerin doğasina aykiri bir defa her ilişkide kirilma, uzulme ihtimali vardir.

Bunu kimse bilemez işin taaa en başinda naparsaniz yapin boyle garantiniz olmayacak. İliskinin en başinda çoğu kişinin en sabirli, en kibar, en heyecanli, en iyi yonlerini goreceksiniz 6 ay sonrasi belki sizde belki onda bir şeyler değişecek. Oyle olacak demiyorum ama demek istedigim bilemezsiniz öyle yazışmayla filan. Gidin dogru durust gorusun gorusmek istiyorsaniz o şekilde tanimaya devam edin ya da oyalamayin.

Son düzenleme:
Yıllardır kimseyi sevemiyorum baglanamiyorum. Sosyal hayatımda da iş ortamim da olsun beni tanımak isteyen kişilere karşı hep mesafeli yaklaştığımdan kanka olarak ilerledik. Yani bağlanma sorunum birini sevmek baglanmanin beni uzmesinden korkuyorum. Karşıma çıkan kişilerinde hep bir eksik yönü vardı. Neyse artık geçmişimi bir kenara bırakıp mutlu olmak istiyorum. Şuan sosyal medyadan tanıştığım bir adam var daha önce evlilik geçirdiğimi biliyor. Kendisi çok olgun beni çok iyi hissedebiliyor sesini duydum hoşuma gitti. Kesinlikle bel altı muhabbetlere veya aceleci davranmıyor ona karşı samimi duygularla gitmemi istiyor. Çok anlayışlı ve zeki bir adam. Fakat ben yine bağlanmaktan korkuyorum fazla zaman ayiramiyorum. Kaç gecedir konuşmak istediğini belirtti bir kaç gündür bahaneler uyduruyorum. Ona da söyledim beni kandırıyor da olabilirsin diye biraz gücendi ama bana anlayisli davranıyor. Buluşma konusunda vs de ısrarcı değil sen nezaman istersen beklerim diyor. Yani kendimi bıraksam mutlu olabileceğimi düşünüyorum ama kendimi geri çektikçe eminim ki benden uzaklasicak. İnanın arayış içerisinde değilim ama mutlu olmak benim de hakkım değil mi neden hep kaçarak kendime eziyet ediyorum. Korkularımı nezaman yenicem , :KK43:
sosyal medyada genellikle iyi yönlerini insanlar gösterir. bu yüzden duygularınızı yüz yüze hiç görmemiş birisine açmaktansa onunla yüz yüze görüşmeye veya duygularınızı yüz yüze görüşeceğiniz kişilere saklayın. Bu korkular çok hassas olabiliyor eğer o kişiye karşı açıldıktan sonra pişmanlık duyar veya sizi üzerse tamamen artık herkesin böyle olduğunu düşünebilirsiniz. Bir de terapi önerebilirim. Aldığımdan beridir korkularımı, kendimi vs daha iyi anlamlandırıyorum.

Kendinizi niye adama birakasiniz yeni tanişmissiniz alti ustu, birbirbizi tanimaya keyifli vakit gecirmeye bakin. Kocaman kadinsiniz 16 yaşinda gibi uçmayin tabi ki ama bu devamli kirilgan, korkuyorum korkuyorum tavriyla da mutlu olamazsiniz cok abartili bu hisleriniz. İlişkilerin doğasina aykiri bir defa, her ilişkide kirilma, uzulme ihtimali vardir.

Bunu kimse bilemez işin taaa en başinda naparsaniz yapin boyle garantiniz olmayacak. İliskinin en başinda çoğu kişinin en sabirli, en kibar, en heyecanli goreceksiniz 6 ay sonrasi belki sizde belki onda bir şeyler değişecek. Oyle olacak demiyorum ama demek istedigim bilemezsiniz öyle yazışmayla filan. Gidin dogru durust gorusun gorusmek istiyorsaniz o şekilde tanimaya devam edin ya da oyalamayin.
İlişkinin bitmesi vs bunlara takilmiyorum çünkü zamanında çok büyük darbeler yedim kaldirabilirim. Ben sevmek sevilmek istersen bunları yaşamaktan bağlı kalmaktan korkuyorum bu korkularimin bir hastalığı varmı acaba bunu da düşünür oldum. Kendisi de hissetmiş olmalı ki sen ne istediğini bilmiyorsun. Beni sakın sevmek için çabalama içinden geldiğin gibi samimi davrann dedi ama benim davranışlarımin neye sebeb olduğunu hissediyor ve çok şefkatli yaklaşıyor bu arada mic mic seviyorumlu ediyorum lu sohbeti yok aşırı seviyeli. Haftaya buluscsz umarım herşey güzel ilerler

Günlük hayatımda sürekli gördüğüm, beraber dipdibe çalıştığım insandan zarar gördüğüm de oldu, internetten tanışıp sonra buluşup bana hiç bi zararı olmayan, hatta çok iyiliğini gördüğüm de. Yani demek istediğim,yakın çevrenden tanıyıp o kişi doğru kişi olacak diye bi kural yok veya da internetten tanıyıp ta kesin kandırılırsın diyemem. Bi şans vermek, biraz temkinli olmak yeterli, sürekli kaygıyla yaşamak çok zor

Günlük hayatımda sürekli gördüğüm, beraber dipdibe çalıştığım insandan zarar gördüğüm de oldu, internetten tanışıp sonra buluşup bana hiç bi zararı olmayan, hatta çok iyiliğini gördüğüm de. Yani demek istediğim,yakın çevrenden tanıyıp o kişi doğru kişi olacak diye bi kural yok veya da internetten tanıyıp ta kesin kandırılırsın diyemem. Bi şans vermek, biraz temkinli olmak yeterli, sürekli kaygıyla yaşamak çok zor
Şuan ikimizde temkinli davranıyoruz. Çocuk benim karakterimi çözmüş olmaliki geçmişten kalan korkularım yüzünden ilerde herşey güzel ilerlerken yüz üstü bırakmam dan korkuyor hatta bunu söylerken bu konular için çok erken ama benim sana karşı hissiyatimin olacağını düşünüyorum ve seninde yaralarını saracagimdan eminim diyor. Yani aşırı kıvamlı davranıyor kendini övmesi sürekli fotoğraf istemesi sevgi sözcükleri kullanması vs kendini bana göstermek için bir kalıba sokmuyor. Gerçekten samimi davranıyor. İkimizin korkuları da aynı şekilde.

Korkular içinde “mutlu olmak benimde hakkım değil mi?” diye diye yaşı 50 edersin diyim.
Korkularınla bir şekilde yüzleşip bir yerden sonra adım atman gerekecek.
Ayrıca görüşmeden, buluşmadan neyin sevgililiği.
Sevgili değiliz ya şuan flört gibi bile konusamiyoruz sayemde :) ikimizde buluşma gününü bekliyoruz

Bu ara sabah programlarına sardım bir sürü sosyal medya mağduru var.Bundan 10 sene önce bu şekilde kullanılmıyordu sosyal medyadan tanışan bir sürü kişi vardı ama şimdi ortalık dolandırıcı dolu.
Ben bu tarz numaraları yemem paramı da kimseye yedirmem.

Sevgili değiliz ya şuan flört gibi bile konusamiyoruz sayemde :) ikimizde buluşma gününü bekliyoruz
Görüşün, buluşun vakit geçirin bol bol. Ve sohbet edin paylaşımlarınızı arttırın. Uzaklardan sosyal medyalardan ilişki yürümez. Aynı şehirde değilsiniz anlaşılan.

Ne çok kendinizi kaptırın ne de çok kasıntı olun derim ben. Tetikte olun yeterli. Ama işte karşı tarafı anlamak tanımak için de buluşma gerekli. Aynı şehirde değilseniz dahi görüntülü konuşabilirsiniz. En azından tanımaya fırsat verin.

Ne çok kendinizi kaptırın ne de çok kasıntı olun derim ben. Tetikte olun yeterli. Ama işte karşı tarafı anlamak tanımak için de buluşma gerekli. Aynı şehirde değilseniz dahi görüntülü konuşabilirsiniz. En azından tanımaya fırsat verin.
Kendisi birkaç saat uzaklıkta oturuyor. Telefon numarasını konuşmak için verdi bende daha zamanı ver dedim ve birdaha numara konusunu dile getirmedi. Bana karşı güzel bir enerji aldığını senin için erken olmazsa yemeğe davet ediyorum dedi ve ben daha erken buluşmak istediğimde ben teklif ederim dedim o gün bugündür ısrarcı olmadi bende bugün buluşmak istedigimi soyledim

Bence bu internet islerine girmemek en iyisi. Gercek hayattan birilerini tanimaya bakin derim. Ben boyle internet islerine pek girmedim ama giren cok arkadasim oldu ve sonu hep husranla bitti. Yuzunu bile gormediginiz adamla niye sohbet edeceksiniz ki bence yapmayin.

Yok zamanı var dedim yok bulusucam yok bekliyorum...Karşındaki insanı biraonce tanımalta fayda var sürekli yazısarak zaman kaybetmek yerine...Hayat bu kadar uzun mu ya...Görüşürüsün biyerde bakarsın..Yüzyüze enerjinin tutması çok önemli...Belki seni görünce o beğenmeyecek vs ..

Ama internetten sağlıklı bi adam çıkma olasılığı çok düşük o yüzden bu kadar kasmana gerek yok

Ona da söyledim beni kandırıyor da olabilirsin diye biraz gücendi
Bunu dedin ya,artik unutmaz..Yazdi bir koseye.
Yani beni kandirabilirsin,nitekim aldigim kararlarda konusunda yeteri kadar basarili degilim demeye getirdin konuyu..
Tanisip gorusseniz bile uzun surmez gibime geliyor.Karsindaki kisiyi tanimadigin icin ilk etapta bir guven olamiyor dogal olarak onu anliyorum da kendine olan guvensizligini karsi tarafa hissettirdigin zaman o iliski genelde yurumuyor

Eşimle 11 yıldır beraberiz. 7 yılı evli olarak. Biz de o zamanın trendi facebok ta tanışmıştık 😂 aramızda 1.500 km vardı.
Biz direkt o amaçlı başlamamıştık ama. Ortak ilgi alanımız olan bi grupta, o konuda konuşa konuşa olmuştu. Ki şu an sosyal medya vs gördüğüm kadarıyla çok fena bi hale gelmiş durumda. Benimki 11 sene önceydi...

Güveniyosan bi şans verebilirsin. Ne kaybedersin ki 🤷‍♀️

Yıllardır kimseyi sevemiyorum baglanamiyorum. Sosyal hayatımda da iş ortamim da olsun beni tanımak isteyen kişilere karşı hep mesafeli yaklaştığımdan kanka olarak ilerledik. Yani bağlanma sorunum birini sevmek baglanmanin beni uzmesinden korkuyorum. Karşıma çıkan kişilerinde hep bir eksik yönü vardı. Neyse artık geçmişimi bir kenara bırakıp mutlu olmak istiyorum. Şuan sosyal medyadan tanıştığım bir adam var daha önce evlilik geçirdiğimi biliyor. Kendisi çok olgun beni çok iyi hissedebiliyor sesini duydum hoşuma gitti. Kesinlikle bel altı muhabbetlere veya aceleci davranmıyor ona karşı samimi duygularla gitmemi istiyor. Çok anlayışlı ve zeki bir adam. Fakat ben yine bağlanmaktan korkuyorum fazla zaman ayiramiyorum. Kaç gecedir konuşmak istediğini belirtti bir kaç gündür bahaneler uyduruyorum. Ona da söyledim beni kandırıyor da olabilirsin diye biraz gücendi ama bana anlayisli davranıyor. Buluşma konusunda vs de ısrarcı değil sen nezaman istersen beklerim diyor. Yani kendimi bıraksam mutlu olabileceğimi düşünüyorum ama kendimi geri çektikçe eminim ki benden uzaklasicak. İnanın arayış içerisinde değilim ama mutlu olmak benim de hakkım değil mi neden hep kaçarak kendime eziyet ediyorum. Korkularımı nezaman yenicem , :KK43:
Internette tanisilan kisilerle bulusma konusunda ben farkli dusunuyorum. Bence halka acik bir yerde en kisa zamanda bulusmalisiniz. Aylarca internetten konusuyorlar kadin baglandikca baglaniyor. Adam da uzaktan kendini istedigi profilde gosterebiliyor sonra pat kadin dolandiriliyor, adam bambaska biri cikiyor vesaire... o yuzden bence en kisa zamanda bulusup bir iliski dusunuyorsaniz gercek hayatta bunu surdurun. Ama yok ben sanal sevgili istiyorum diyorsaniz sosyalden devam edin
Her kosulda dikkatli olun 🙂

Kendisi birkaç saat uzaklıkta oturuyor. Telefon numarasını konuşmak için verdi bende daha zamanı ver dedim ve birdaha numara konusunu dile getirmedi. Bana karşı güzel bir enerji aldığını senin için erken olmazsa yemeğe davet ediyorum dedi ve ben daha erken buluşmak istediğimde ben teklif ederim dedim o gün bugündür ısrarcı olmadi bende bugün buluşmak istedigimi soyledim
neyin güzel enerjisini alıyormuş daha sesini bile duymadan, karşılıklı konuşmadan? neden yüz yüze bile gelmediği kadına bu kadar sabrediyor? tabii ki ısrarcı olunması hoş değil ama senin de gözünde mükemmel biri canlanmasın, gerçeklikten uzak geldi bana ama emin olmanın tek yolu tanımak. ne var yani bi kahve için konuşun, beğenmezsen beğenmezsin zor bişey değil.

Back
X