- 27 Haziran 2021
- 182
- 71
- 28
- Konu Sahibi Puprple000
Yıllardır kimseyi sevemiyorum baglanamiyorum. Sosyal hayatımda da iş ortamim da olsun beni tanımak isteyen kişilere karşı hep mesafeli yaklaştığımdan kanka olarak ilerledik. Yani bağlanma sorunum birini sevmek baglanmanin beni uzmesinden korkuyorum. Karşıma çıkan kişilerinde hep bir eksik yönü vardı. Neyse artık geçmişimi bir kenara bırakıp mutlu olmak istiyorum. Şuan sosyal medyadan tanıştığım bir adam var daha önce evlilik geçirdiğimi biliyor. Kendisi çok olgun beni çok iyi hissedebiliyor sesini duydum hoşuma gitti. Kesinlikle bel altı muhabbetlere veya aceleci davranmıyor ona karşı samimi duygularla gitmemi istiyor. Çok anlayışlı ve zeki bir adam. Fakat ben yine bağlanmaktan korkuyorum fazla zaman ayiramiyorum. Kaç gecedir konuşmak istediğini belirtti bir kaç gündür bahaneler uyduruyorum. Ona da söyledim beni kandırıyor da olabilirsin diye biraz gücendi ama bana anlayisli davranıyor. Buluşma konusunda vs de ısrarcı değil sen nezaman istersen beklerim diyor. Yani kendimi bıraksam mutlu olabileceğimi düşünüyorum ama kendimi geri çektikçe eminim ki benden uzaklasicak. İnanın arayış içerisinde değilim ama mutlu olmak benim de hakkım değil mi neden hep kaçarak kendime eziyet ediyorum. Korkularımı nezaman yenicem ,