• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medyadan sevgili olmak ?

Çocuk benim karakterimi çözmüş olmaliki geçmişten kalan korkularım yüzünden ilerde herşey güzel ilerlerken yüz üstü bırakmam dan korkuyor hatta bunu söylerken bu konular için çok erken ama benim sana karşı hissiyatimin olacağını düşünüyorum ve seninde yaralarını saracagimdan eminim diyor.
daha yüz yüze gelmediği kadına bunları söylemek gerçeklikten aşırı uzak.
ya çok tehlikeli bir erkek profili ya da bambaşka bir imaj yaratmak istiyor aslında gerçek hali bu değil.
bana da bu tarz konuşanlar oluyor instagramdan falan. ben direkt çiziyorum üzerini, asla inandırıcı değil çünkü.

Buluşup bir kahve için ne var bunda
Hatta görüşmeden ne konuşacaksın saatlerce boşver .
Söyle bi görüşelim bakalım .
Böyle kalabalık bir ortamda bir yemek kahve vs
Sonra bakarsın adamın niyetini anlarsın

Internette tanisilan kisilerle bulusma konusunda ben farkli dusunuyorum. Bence halka acik bir yerde en kisa zamanda bulusmalisiniz. Aylarca internetten konusuyorlar kadin baglandikca baglaniyor. Adam da uzaktan kendini istedigi profilde gosterebiliyor sonra pat kadin dolandiriliyor, adam bambaska biri cikiyor vesaire... o yuzden bence en kisa zamanda bulusup bir iliski dusunuyorsaniz gercek hayatta bunu surdurun. Ama yok ben sanal sevgili istiyorum diyorsaniz sosyalden devam edin
Her kosulda dikkatli olun 🙂
Bak bu konuda haklısın.
Hemen sevgili moduna sokuyorlar insanı kadınlar ilgi görünce bağlanıyor
En iyisi sohbeti kısa kesip görüşmek .
Görüşmeler devam ederse birşeyler olursa olur olmazsa olmaz
Çünkü öyle olunca kadınlar hemen beklentiye giriyor gizemli oluyor

Eskiden olsaydı oluru vardı esimle ben onu hiç görmedim ama o beni çok görmüş sosyal medyadan ekledi ben onu ilk sosyal medyada gormus oldum.tanıstık ve evlendik 6 yıldır birlikteyiz bir bebegimiz var sükür daha bir sorunumz olmadı. Ama suan internet cok fena kullanılıyor gercek profillere bile inanmak zor .ancak uzunca bir süre konusun görüşün güvenebiliyorsanız sans verin diyebilirm🤷🏼‍♀️

Yıllardır kimseyi sevemiyorum baglanamiyorum. Sosyal hayatımda da iş ortamim da olsun beni tanımak isteyen kişilere karşı hep mesafeli yaklaştığımdan kanka olarak ilerledik. Yani bağlanma sorunum birini sevmek baglanmanin beni uzmesinden korkuyorum. Karşıma çıkan kişilerinde hep bir eksik yönü vardı. Neyse artık geçmişimi bir kenara bırakıp mutlu olmak istiyorum. Şuan sosyal medyadan tanıştığım bir adam var daha önce evlilik geçirdiğimi biliyor. Kendisi çok olgun beni çok iyi hissedebiliyor sesini duydum hoşuma gitti. Kesinlikle bel altı muhabbetlere veya aceleci davranmıyor ona karşı samimi duygularla gitmemi istiyor. Çok anlayışlı ve zeki bir adam. Fakat ben yine bağlanmaktan korkuyorum fazla zaman ayiramiyorum. Kaç gecedir konuşmak istediğini belirtti bir kaç gündür bahaneler uyduruyorum. Ona da söyledim beni kandırıyor da olabilirsin diye biraz gücendi ama bana anlayisli davranıyor. Buluşma konusunda vs de ısrarcı değil sen nezaman istersen beklerim diyor. Yani kendimi bıraksam mutlu olabileceğimi düşünüyorum ama kendimi geri çektikçe eminim ki benden uzaklasicak. İnanın arayış içerisinde değilim ama mutlu olmak benim de hakkım değil mi neden hep kaçarak kendime eziyet ediyorum. Korkularımı nezaman yenicem , :KK43:
Kendinizi hicbir erkege birakmayin zaten de temkinli olarak tanıyın görün ölçün tartın sadece yazisip konuşarak onun anlattigi kadarini bilirsiniz. Yuzyuze onun mimiklerine tepkilerine bakislarina dikkat edin bunlar onemli seyler . Zaman gecirin, tartışın , eglenin .. Ben eşimle sosyal medyadan tanıştım 3 senedir evliyim cok seviyorum. Ama tanisikligimiz 6 bucuk sene

İki üç adet elbisenizin içinden seçin en güzelini.. Giyin, az da bir makyaj.. Çekin bol bol fotoğraf. Deneye yanıla öğrenirsiniz. 25-30 dakika birisi ile kahve içmek.. Bu kadar zor değil. Benim de 3 tane randevum var internetten tanıştığım insanlarla.

İki üç adet elbisenizin içinden seçin en güzelini.. Giyin, az da bir makyaj.. Çekin bol bol fotoğraf. Deneye yanıla öğrenirsiniz. 25-30 dakika birisi ile kahve içmek.. Bu kadar zor değil. Benim de 3 tane randevum var internetten tanıştığım insanlarla.
Nasıl ya flört degerlendermisimi yapicaksinn😄

Sosyal medya da nerede tanıştınız? Bence bu tip işlere girmeyin ama siz bilirsiniz. Buluşmadan önce, çalıştığı ve yaşadığı yeri ogrenemediyseniz görüşmeyin. Google den araştırma yaparsanız, sosyal medya arkadaşlık sitelerindeki çoğu insanın evli olduğunu görürsünüz. Ben olsam boyle bir risk almazdım ☺️ Çok örnek okuduk, izledik. Macera içinse ok, ama aşk ve evlilik içinse kesinlikle derim, üzülürsünüz 😉

Sosyal medyada gerçeklik algısı yok malesef . Herkes gerçek hayatta nasıl olmak istiyorsa öyle gösteriyor kendini . Hoşlanmak için sesini duymak yeterli mi ? Çevrenizdekilerin en küçük hatasını gördüğünüz için kankaya bağlıyorsunuz . Sosyal ağlarda bu durum söz konusu değil herkes mükemmel çünkü .

Yüzyüze buluşmadan ASLA karşınızdaki kişiyi tanıyamazsınız. Belki atıyorum kokusu rahatsız edecek, ya da herhangi bir davranışı rahatsız edecek. Çağımız zaten sosyal medya. Sosyal medyadan tanışmaya karşı değilim ama buluşma sürecinin uzun tutulmaması gerektiğini düşünüyorum. Bir de uzak mesafel ilişkilerinde bence en az 2 haftada bir yüzyüze görüşülmeli. Buluşma olmayınca sıkıntı oluyor hep özlem hep tartışma...

Back
X