Hepsini silerdimBoşanma aşamasindasiniz yada boşandıniz bitti .karşı tarafin tum ailesini sülalesini
siler misiniz heryerden yoksa durmalı mı.
Ve birde bebeğiniz var ben gibi olsanız kimleri silmeli koca tarafi 1 .dereceler mi hepsimi yoksa kalsin mi nedir fikir beyaniniz bayanlar...
Neden silmezdinizBen silmezdim
Düzenledim sonra cevabımı ve nedenini oraya da yazdımNeden silmezdiniz
Sülalesi ile derdimiz yok. kavgali gürültülü ayriliyoruz ex kisi ile ama agir agir kopacagiz ilerde storylerde görünce üzülme olurmu olmazmi bize kalmis ama tuhaf bir durum sanirimSiz bilirsiniz, duruma göre değişir. KVyi görümceyi sevmiyorum evliliğe sebep katlanıyordum derseniz silin gitsin. Düşmanca ayrılmıyorsanız sevdikleriniz kalsın, sevmedikleriniz gitsin. Kavga dövüşle boşanıyorsanız hepsini silin gitsin.
Piki okuyorum hemenDüzenledim sonra cevabımı ve nedenini oraya da yazdım
Ablamın davası sonuçlanır sonuçlanmaz sildim ben ex eniştemi valla bir insan neden izler ki öyle exlerinieski eltim bizi silmedisürekli paylaşımlarımızdan eski eşini görüyor. ama bence ilerde eşimin abisinin hayatına başkası girdiğinde o zaman silecek. sizin yerinizde olsam içimden geldiği gibi davranırım. ilerde bazı şeylri görmek rahatsız edecekse veya şu anda rahatsız ediyorsa silin.
valla onlar hala birbirlerini takip ediyorlar bizi mi silecekAblamın davası sonuçlanır sonuçlanmaz sildim ben ex eniştemi valla bir insan neden izler ki öyle exlerini
Yani suan hepsi story yarisina girmis bana laf sokmali birsey varmi sinirim bozulur mu bakmıyorum hicbirine ama hergun story atiyorlar ..biraz daha boyle idare etmek gerek sonrasi bi anlik sinirle gora filmine döner mi "yakariz bu gezeni "hepsni silermişimEşinizle anlaşamadınız boşandınız
Eşinizin ailesi ile bir boşanma söz konusu olmadığı için
Anlaşamadıklarınızla görüşmezsiniz bu kadardır
Medeni olmak bunu gerektirir
Ama bizde böyle değildir
Olması gereken mi gerçekte olan mı dersen
Silmem gerekir derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?