Sosyal medyadan silmeli mi kalmalı mi Boşanma durumuda iken

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cac

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2017
6.123
9.332
198
Boşanma aşamasindasiniz yada boşandıniz bitti .karşı tarafin tum ailesini sülalesini
siler misiniz heryerden yoksa durmalı mı.
Ve birde bebeğiniz var ben gibi olsanız kimleri silmeli koca tarafi 1 .dereceler mi hepsimi yoksa kalsin mi nedir fikir beyaniniz bayanlar...

Guncelleme= Arkadaşlar fikirlerinizi merak ediyorm yok yapamazsinlar yok niye actinlara gerek yok belki benim göremediğim bir bakis acısıyla beyan edeceksiniz beni daha anlamli derin düşünmeye yönlendireceksiniz düşünceler degerlidir süzgeçten geçirmek istiyorum sadece üzücü baskici yorumlara bence gerek yok

Son düzenleme:
Hepsini silerdim

Sülalesi ile derdimiz yok. kavgali gürültülü ayriliyoruz ex kisi ile ama agir agir kopacagiz ilerde storylerde görünce üzülme olurmu olmazmi bize kalmis ama tuhaf bir durum sanirim

Eşinizle anlaşamadınız boşandınız
Eşinizin ailesi ile bir boşanma söz konusu olmadığı için
Anlaşamadıklarınızla görüşmezsiniz bu kadardır
Medeni olmak bunu gerektirir
Ama bizde böyle değildir
Olması gereken mi gerçekte olan mı dersen
Silmem gerekir derim

eski eltim bizi silmedi sürekli paylaşımlarımızdan eski eşini görüyor. ama bence ilerde eşimin abisinin hayatına başkası girdiğinde o zaman silecek. sizin yerinizde olsam içimden geldiği gibi davranırım. ilerde bazı şeylri görmek rahatsız edecekse veya şu anda rahatsız ediyorsa silin.

Ablamın davası sonuçlanır sonuçlanmaz sildim ben ex eniştemi valla bir insan neden izler ki öyle exlerini

Bu sizin ilişkilerinize bağlı. Ben evli olduğum halde eşimin tüm sülalesi sosyal medya hesabimda ekli değiller.
Eşimin ailesi kalabalik ona rağmen bende sadece kardeşlerinden 1 tanesi ve kuzenlerinden 1 tanesi ekli, başka kimse yok. Onlari boşansam da silmezdim, onlar isterse silebilir.

hepsini silerim hazımsızlık var bende, midem bulanır. hiç uğraşamam

Reactions: Cac
Yani suan hepsi story yarisina girmis bana laf sokmali birsey varmi sinirim bozulur mu bakmıyorum hicbirine ama hergun story atiyorlar ..biraz daha boyle idare etmek gerek sonrasi bi anlik sinirle gora filmine döner mi "yakariz bu gezeni "hepsni silermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…