Cocuk oldugu icin yüz yüze gorusme durumu var sulale ile bizi neden sildiniz derse cevap verme durumunuz da ne derdinizben olsam silerim zaten bağlayan ex koca değil mi öküz öldü ortaklık bozuldu der geçerim
Beklentileri mi var hala birbirlerinden?valla onlar hala birbirlerini takip ediyorlar bizi mi silecekdeğişikler vallahi. ama ne zaman birinin hayatına bir başkası girer o zaman işler değişecek kesin.
Paylaştığın her şey dedikodu malzemesi olacak,mutlu olsan dert, mutsuz olsan dert, toplu fotoğrafta yanında erkekle Gülsen dert.
Sil gitsin komple. Aranın iyi olduklarian çocuğun resimlerini videolarını whatsapptan atarsin, istersen
sizin akrabanız çocuk ilerde onun sosyal medyası olurda sizi eklemek isterse kendi bileceği iş benimle bir bağınız kalmadı derim hatta böyle saçma bişey için açıklama gereği de duymam salak değilse bu insanlar öyle bişey sormazlarCocuk oldugu icin yüz yüze gorusme durumu var sulale ile bizi neden sildiniz derse cevap verme durumunuz da ne derdiniz
Evet yeni gelisiyor düşünceleriniz degerli tecrübeleri cok severim hepsi bir deneyim gerceklikAilesinin kötülüğü dokunmadıysa ve ortada çocukta varsa silmem .
Çoluk çocuk olmasaydı silerdim kötülüğü dokunmasa bile
Hem şuan yenisiniz galiba. Bekleyin aradan baya zaman geçsin
Sonra silersiniz
çocuk dışında sizinle bir bağım kalmadı da ondan dersin.Cocuk oldugu icin yüz yüze gorusme durumu var sulale ile bizi neden sildiniz derse cevap verme durumunuz da ne derdiniz
Ne yaşadığıma bağlı.Sadece eşim ile bir problemim varsa misal teyzesinin kızını niye sileyim bana bir yanlışı yoksa .O ayrımı siz yapacaksiniz.Boşanma aşamasindasiniz yada boşandıniz bitti .karşı tarafin tum ailesini sülalesini
siler misiniz heryerden yoksa durmalı mı.
Ve birde bebeğiniz var ben gibi olsanız kimleri silmeli koca tarafi 1 .dereceler mi hepsimi yoksa kalsin mi nedir fikir beyaniniz bayanlar...
Sülalesi ile derdimiz yok. kavgali gürültülü ayriliyoruz ex kisi ile ama agir agir kopacagiz ilerde storylerde görünce üzülme olurmu olmazmi bize kalmis ama tuhaf bir durum sanirim
Sülalesi ile derdimiz yok. kavgali gürültülü ayriliyoruz ex kisi ile ama agir agir kopacagiz ilerde storylerde görünce üzülme olurmu olmazmi bize kalmis ama tuhaf bir durum sanirim
resmi olarak boşandılar. zamanında çok severek evlenmişlerdi, hepimiz dışardan çok güzel bir evlilikleri olduğunu düşünürdük ama hayata bakış açıları ve beklentileri uyuşmadı. kötü ayrılmadılar. hatta onların boşanma sürecinde eşimin diğer abisi evlendi, bu eltim kalktı düğüne geldi. el ele kol kolaydılar o düğünde. herkes barışacaklarını düşündü ama olmadı. kısacası ikisinin de hala duyguları olabilir ama mantık insanı ikisi de. yürütemediler.Beklentileri mi var hala birbirlerinden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?