Sosyal medyadan silmeli mi kalmalı mi Boşanma durumuda iken

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ailesinin kötülüğü dokunmadıysa ve ortada çocukta varsa silmem .
Çoluk çocuk olmasaydı silerdim kötülüğü dokunmasa bile
Hem şuan yenisiniz galiba. Bekleyin aradan baya zaman geçsin
Sonra silersiniz

Reactions: Cac

Dürüst olmak gerekirse hepsini silmek isterdim ama muhtemelen sadece problem yaşadıklarımı silmekle yetinirdim.
Ben eşim çok sinirlendirince hızımı alamayıp numarasını silen biriyim elimede bir şey geçtiği yok silince niye yapıyorsam

Cocuk oldugu icin yüz yüze gorusme durumu var sulale ile bizi neden sildiniz derse cevap verme durumunuz da ne derdiniz
sizin akrabanız çocuk ilerde onun sosyal medyası olurda sizi eklemek isterse kendi bileceği iş benimle bir bağınız kalmadı derim hatta böyle saçma bişey için açıklama gereği de duymam salak değilse bu insanlar öyle bişey sormazlar

Evet yeni gelisiyor düşünceleriniz degerli tecrübeleri cok severim hepsi bir deneyim gerceklik

Ne yaşadığıma bağlı.Sadece eşim ile bir problemim varsa misal teyzesinin kızını niye sileyim bana bir yanlışı yoksa .O ayrımı siz yapacaksiniz.

Sülalesi ile derdimiz yok. kavgali gürültülü ayriliyoruz ex kisi ile ama agir agir kopacagiz ilerde storylerde görünce üzülme olurmu olmazmi bize kalmis ama tuhaf bir durum sanirim

O tip düşünceleriniz varsa silin derim, karşı tarafı takip edecekseniz neden mutlu neden şöyle neden böyle oldu diyecekseniz anca kendi psikolojiniz bozulur. kendi iyiliğiniz için silin derim.

Sülalesi ile derdimiz yok. kavgali gürültülü ayriliyoruz ex kisi ile ama agir agir kopacagiz ilerde storylerde görünce üzülme olurmu olmazmi bize kalmis ama tuhaf bir durum sanirim

O tip düşünceleriniz varsa silin derim, karşı tarafı takip edecekseniz neden mutlu neden şöyle neden böyle oldu diyecekseniz anca kendi psikolojiniz bozulur. kendi iyiliğiniz için silin derim.

Kizlar bebeğim uyandi . gelecem yakın saatlerde konuşmalara katilacam

hepsini silerim net! çocukla görüşmek isteyen de babasının görüş gününde görür,çocuğum görüşebilir ama ben eşimle ayrılıyorsam ailesinin de benim gözümde bir lütfu kalmamıştır. ne gerek var ki benim her paylaşımımı görmelerine.

Fesatlık kaynayan, Muhteşem Yüzyıl gibi entrikalı ilişkimiz varsa hepsini tak diye silerdim.
Gönderme yapılan hikayeler vs. paylaşılıyorsa hele anında silerim, acımam. Kavga gürültü oldu diyorsunuz, zaten canınız yeterince sıkılmıştır, bir de densiz paylaşımlarla uğraşmayın bence.

Fikirleriniz önemli bekliyorum

aslında olması gereken sorunlu olmadığım kişilerle takipleşmeye devam etmek. ama yarın öbür gün eski eşinizin yeni bir evlilik sürecine girdiğini fotoğraflardan videolardan an be an izlerseniz bence sizin için yıpratıcı olur. o sebeple biraz bekleyin daha sonra silin

Silme kimseyi.kendine yeni bir hesah ac.orda sadece sevdigin guvendigin kisiler olsun kisisel paylasimlarina ordan devam et.

Beklentileri mi var hala birbirlerinden?
resmi olarak boşandılar. zamanında çok severek evlenmişlerdi, hepimiz dışardan çok güzel bir evlilikleri olduğunu düşünürdük ama hayata bakış açıları ve beklentileri uyuşmadı. kötü ayrılmadılar. hatta onların boşanma sürecinde eşimin diğer abisi evlendi, bu eltim kalktı düğüne geldi. el ele kol kolaydılar o düğünde. herkes barışacaklarını düşündü ama olmadı. kısacası ikisinin de hala duyguları olabilir ama mantık insanı ikisi de. yürütemediler.

Hepsini silin gitsin, eğer sosyal medyayı aktif kullanan biriyseniz sonra en ufak gezmeniz tozmanız, arkadaşlarınızla eğlenmeniz, sinemaya kuaföre gitmeniz bile laf olur, dedikodu konusu olur, kulağınıza gelir moraliniz bozulur, eşinizin kuzeni, kardeşi, yeğeni vs paylaştığınız bi storyi görüp ex kv yetiştirir, huzurabiraktim da gayet iyi, keyfi yerinde, geziyo tozuyo vs şeklinde canınızı sıkacak muhabbetler edilir, arkadaşımın başına geldi ordan biliyorum, kızın içtiği, paylaştığı kahve bile dert oldu ex eş ailesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…