Sosyal medyadan tanışma

ilayda_3535

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2020
3
1
1
35
Kisa ve net ! Sosyal medyadan tanışmayla dışarda bir yerde denk gelip tanışma arasinda bir fark var mi? Bu şekilde tanışıp güzel bir evlilik kuran var mi?

İçime dert oldu resmen ya bu ikilem

Sosyal medya amaç değil araç olursa hiç bir farkı olmaz.

2 arkadaşım sosyal medya sayesinde evlendi. biri çok mutluydu diğerinin mutsuz bir evliliği vardı. sana sosyal medya kötü vırt zırt diyemem ama şu var insanlar sosyal medya da kendini çok farklı tanıtıyorlar , aşırı özgüvenli veya konuşmaya aşırı istekli yüz yüze geldiğinde aynı ilgi ve sevgiyi göremiyorsun. Yalan vs konuları da çok fazla oluyor. Dışarıdan biriyle konuşmaya başlasan en azından eşten dosttan nasıl biri olduğunu öğrenebilirsin aklında bir fikir olur. Yani genelde her ilişkinin dinamiği bir şekilde internete bağlanıyor o yüzden bilemiyorum.

Sosyal medyadan tanışıp evlenen de var cevremde,sosyal medyadan tanisip nişanlanip evlilik arefesinde o kisinin sizofren oldugunu ogrenende.Risk almak gibi gelebilir bazilarina gore ama kapi komsusuyla hatta akrabasiyla evlenip anlasamayanlarda var.Tamamen şans işi bence.

Güven vermiyor bana artık. Artık diyorum çünkü önceden benimde konusmuslugum var. Ama insan yanındakine güvenemiyor artık sosyal medyada daha zor bu. Adam manyak mi evli mi takintili biri mi nerden bileceksin. Bilemezsin. Bir de artık devir değişti sen olmazsan başkası kafasında özellikle erkekler.

• Beğen
Reactions: 000
Sosyal medyadan tanıştım sevgilimle. Ama sosyal medya var sosyal medya var.
Tanışmak var tanışmak var.
Aynısı reel hayatta tanışmak için de uyarlanabilir.
Ayrıntı verirseniz daha net yorumlar gelecektir.

Ben eşimle 12 sene önce bir hayvansever formunda tanıştım. 9 sene boyunca yazıştık, telefonlaştık, görüntülü konuştuk ama hiç buluşmamıştık. Okuldan geldiğimde günümü anlattığım bir arkadaşımdı o zamanlar bazen dertleştiğim. Farklı şehirlerdeydik. Ve arkadaşız diyorduk :) Ama sonra bazı yaşanılan şeyler ve bazı olayların sonuçları bizi ummadığımız anda yakınlaştırdı. Büyük buluşmaya karar verdik. 2 sene flört ve sevgililik döneminin ardından evlendik. Severek evlendim ve çok zorluklar aştık. Ama hepsine değdi. :) Sosyal medya ya da fiziksel bir ortamda tanışmak mesele değil. İyi tanımak ama çok iyi tanımak, inanmak ve güvenmek önemli diyebilirim. Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah. :KK66:

Kisa ve net ! Sosyal medyadan tanışmayla dışarda bir yerde denk gelip tanışma arasinda bir fark var mi? Bu şekilde tanışıp güzel bir evlilik kuran var mi?

İçime dert oldu resmen ya bu ikilem

Benim arkadasim sosyal medyadan tanistigi kisiyle evlendi. Diger turlu tanistirma denk gelme vs. Ile tanisip evlenen tanidiklarimin hepsinden mutlu

Ben instagramdan eşimle tanıştım keşke daha önce sosyal hayatta da karşıma çıksaymış diyorum iyi ki tanışmışız 1 buçuk yıl oldu evleneli ama herkeste aynı olcak diye birşey yok

Bende esimle sosyal medyada tanistim. 2 yil oldu evleneli. Ama biz ordan tanisip 10 gun icinde gorustuk. Fazla cesaretliydim galiba. Mutluyum şükür. Sadece ailesini bilmiyosunuz cok fazla ama kimsenin ailesini tam olarak icine girmeden bilemiyosunuz. Kisiyi iyi tanimaya bakin

Back
X