• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medyadan tanışma

showingnoemotions

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2022
897
800
23
Birisiyle çok güzel bir muhabbetim var. Flört sitesinden tanışmadık. Bu aralar çok sık muhabbet ediyoruz. Fotoğrafını görmedim. Ama görürsem ve hoşuma gitmezse, karşı taraf kötü hisseder mi bunu düşünüyorum. O da beni beğenmeyebilir gerçi. Ben sorun etmem de, başkalarını kırmak, kendini kötü hissettirmek istemiyorum. Nasıl ilerlemek lazım?

Konusmalara iki taraflı ne anlam yüklendigine baglı.Yüzünü bilmedigim biriyle konusmak istemezdim sanirim.Ayrıca sorun etmem demeyin gördükten sonra büyü bozulması moral bozar :d
Sevgili gibi yazışmıyoruz ama oldukça sık konuşuyoruz işte.
Çok uzatmadan birbirinizi görün bence, ikiniz de ona göre devam edip etmeme kararı alırsınız.
Ya işte kötü olmaz mı? Fotoğrafını gördüm ve beğenmedim diyelim. Kalp kırmaktan çekiniyorum. Konuşma sıklığı haftada bire inecek:))))

Sevgili gibi yazışmıyoruz ama oldukça sık konuşuyoruz işte.

Ya işte kötü olmaz mı? Fotoğrafını gördüm ve beğenmedim diyelim. Kalp kırmaktan çekiniyorum. Konuşma sıklığı haftada bire inecek:))))
Tipini beğenmediğiniz insanlarla arkadaş olmuyor musunuz? Ya da karşı cinsle sadece duygusal ya da cinsel yakınlık mı kuruyorsunuz?

Tipini beğenmediğiniz insanlarla arkadaş olmuyor musunuz? Ya da karşı cinsle sadece duygusal ya da cinsel yakınlık mı kuruyorsunuz?
Hayır, arkadaş oluyorum. Sorun o tarz bir beklentisi hoşlantısı olursa ve karşılık veremezsem. Üzmüş olur muyum? O da beni beğenmeyebilir ama ben üzülmem. Birkaç erkek arkadaşım var, kızlar onlardan hoşlanmayınca, üzülmüşlerdi. Aklımda kaldı bu durum.

Ben lise sonda sosyal medyada fotosunu beğendiğim çocuğu yakından gördüğümde beğenmemiştim ve bir anda kesmeye çalıştım iletişimi. Çok toydum o yüzden eminim kötü hissetmiştir hala bazen düşününce üzülüyorum.
O yüzden o topa girmek tehlikeli bir anda kessen kötü oluyor kesmesen daha kötü.

Bence yüzyüze görüşmeyi ertelemeyin , baktınız olacak gibi değil . Zamanla trip atar kendinizden uzaklaştırırsınız ne olacak sanki zor değil ya .

Hayır, arkadaş oluyorum. Sorun o tarz bir beklentisi hoşlantısı olursa ve karşılık veremezsem. Üzmüş olur muyum? O da beni beğenmeyebilir ama ben üzülmem. Birkaç erkek arkadaşım var, kızlar onlardan hoşlanmayınca, üzülmüşlerdi. Aklımda kaldı bu durum.
İnsanlar bizden hoşlandı diye karşılık vermek zorunda değiliz ki. Yüzyüze görüştüğümüz bir arkadaşımız da bizden hoşlanabilir, biz ondan hoşlanmayabiliriz ya da tam tersi olur.

Bence yüzyüze görüşmeyi ertelemeyin , baktınız olacak gibi değil . Zamanla trip atar kendinizden uzaklaştırırsınız ne olacak sanki zor değil ya .
O kötü ya. Uzaktan sevgili değiliz, sadece güzel, sık bir muhabbetimiz var.
Sosyal medyadaki flörtlere çok anlam yüklememek lazım bence

Sonuçta onlar senden başka kim bilir kaç kişi ile daha flört ediyordur belki de

Hatta gerçek hayatta evli , ilişkisi olan biri bile olabilir

İnsanlar sanal dünyada kendilerini ve duygularını tatmin ediyorlar bana göre
Ya flört gibi değiliz ama birbirimizi görsek ve beğensek hayır demeyiz bence. Benim düşünceme göre onun hoşlantısı olur da ben karşılık veremezsem, üzülür mü? Bence evli mevli değil. Uzun zamandır konuşuyoruz ama bu sefer konuşma sıklığı arttı.

Ben lise sonda sosyal medyada fotosunu beğendiğim çocuğu yakından gördüğümde beğenmemiştim ve bir anda kesmeye çalıştım iletişimi. Çok toydum o yüzden eminim kötü hissetmiştir hala bazen düşününce üzülüyorum.
O yüzden o topa girmek tehlikeli bir anda kessen kötü oluyor kesmesen daha kötü.
Bende de tam tersi olduydu.asdfvdgh İşle alakalı bişeyde eşimle ilk wpden konuşmaya başladık. Olay sonra evliliğe evrildi. Ama ben wpden gördüğümde yani hoş çocuk dedim ama o kadarda yükselmedim. Sohbeti, karakteri baya uyumşuyduk.Neyse sonra yüzyüze geldik. Ben şok adam resmen alakası yok. Baya yakışıklıydı. Çok şaşırdıydım.
Cidden fotoğraf bazen çok yanıltıcı oluyor.
Aslında başlığı açan hanımefendiye wp, instagram dedim ama cidden canlı görmek en iyisi. Boyu, posu, saçı, sakalı. Kaşı, gözübir yere kadar önemli oluyor gerçekten. Tabii iş duygusal boyuta evrilirse.

O kötü ya. Uzaktan sevgili değiliz, sadece güzel, sık bir muhabbetimiz var.

Ya flört gibi değiliz ama birbirimizi görsek ve beğensek hayır demeyiz bence. Benim düşünceme göre onun hoşlantısı olur da ben karşılık veremezsem, üzülür mü? Bence evli mevli değil. Uzun zamandır konuşuyoruz ama bu sefer konuşma sıklığı arttı.
O zaman beklemeyin ergen gibi

Seni görmek istiyorum, de doğrudan

O zaman arkadaşlığınızı başka bir boyuta çekmeden sadece arkadaş olarak kalmanızı tavsiye ederim . Hele bir görüşün bir kahve için sonrasında da kanka modunda devam edin .

Birisiyle çok güzel bir muhabbetim var. Flört sitesinden tanışmadık. Bu aralar çok sık muhabbet ediyoruz. Fotoğrafını görmedim. Ama görürsem ve hoşuma gitmezse, karşı taraf kötü hisseder mi bunu düşünüyorum. O da beni beğenmeyebilir gerçi. Ben sorun etmem de, başkalarını kırmak, kendini kötü hissettirmek istemiyorum. Nasıl ilerlemek lazım?
Önce bir birbirinizin fotosunu görün de gerisini sonra düşünürsünüz

Valla cok bir beklentiye girmezdim sosyalmedyaya guvenmiyorum. Gorki sizden baska birinede yaziyordur. Hic uzatmadan gorun begenmezseniz normal arkadas olursunuz ne olmuski bir kadinla bir erkek illa sevgilimi olacak arkadasiniz olur guzel muhabbet ettiginiz bukadar.

Back
X