• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medyadan tanışma

Birisiyle çok güzel bir muhabbetim var. Flört sitesinden tanışmadık. Bu aralar çok sık muhabbet ediyoruz. Fotoğrafını görmedim. Ama görürsem ve hoşuma gitmezse, karşı taraf kötü hisseder mi bunu düşünüyorum. O da beni beğenmeyebilir gerçi. Ben sorun etmem de, başkalarını kırmak, kendini kötü hissettirmek istemiyorum. Nasıl ilerlemek lazım?
Valla ben flört uygulamasindan da tanıştım (esimle o vesileyle tanistik), sosyal medyadan da. Ve istisnasiz her defasinda fotografta istedim, istendi de. Normali bu bence. Dis görünüşünü bilmediğim biriyle bulusmaya gitmem. Bazen insan tipinden de sempati veya antipati kapabiliyor, tecrübeyle sabit.

Birisiyle çok güzel bir muhabbetim var. Flört sitesinden tanışmadık. Bu aralar çok sık muhabbet ediyoruz. Fotoğrafını görmedim. Ama görürsem ve hoşuma gitmezse, karşı taraf kötü hisseder mi bunu düşünüyorum. O da beni beğenmeyebilir gerçi. Ben sorun etmem de, başkalarını kırmak, kendini kötü hissettirmek istemiyorum. Nasıl ilerlemek lazım?
Sanal meseleleri meseleden bile saymıyorum ben.

Valla cok bir beklentiye girmezdim sosyalmedyaya guvenmiyorum. Gorki sizden baska birinede yaziyordur. Hic uzatmadan gorun begenmezseniz normal arkadas olursunuz ne olmuski bir kadinla bir erkek illa sevgilimi olacak arkadasiniz olur guzel muhabbet ettiginiz bukadar.
Arkadaş olmak da sorun yok, o beklenti içinde olursa, karşılık veremezsem üzülür mü diye düşündüm.

Çok uzatmamak, bağlanmamak gerek bu durumda. Ben de eşimle internetten (sosyal medya değil, bunun gibi bir forum sitesi diyelim) tanışmıştım, benim fotoğrafım yoktu. Karşındaki kişi de şu an sen kadar geriliyordur emin olabilirsin, o yüzden hiç uzatmadan boydan bi foto gelir mi diye yürüyün :))

Çok uzatmamak, bağlanmamak gerek bu durumda. Ben de eşimle internetten (sosyal medya değil, bunun gibi bir forum sitesi diyelim) tanışmıştım, benim fotoğrafım yoktu. Karşındaki kişi de şu an sen kadar geriliyordur emin olabilirsin, o yüzden hiç uzatmadan boydan bi foto gelir mi diye yürüyün :))
Siz nasıl foto istediniz? O da benden istemedi. Tipim değilse günlük sohbete aylığa düşebilir:)) Bu da karşı tarafı üzer mi diyorum, anlar yani.

Siz nasıl foto istediniz? O da benden istemedi. Tipim değilse günlük sohbete aylığa düşebilir:)) Bu da karşı tarafı üzer mi diyorum, anlar yani.
Üzerinde konuştuğunuz konulardan fotoğraf isteyeceğiniz bir konu çıkmaz mı? Biz tanışalı 4 sene oluyor asla hatırlamam nasıl fotoğraflaştığımızı 😅 Yani giyim kuşamdan, yüz hatlarından vs bi konu açılırsa ya da belki özellikle açarsınız, oradan ilerlenebilir belki.

sanal ortamda tanışmalara karşı değilim ama , bu ortamlarda dikkatli olmak gerekiyor, klavye arkasından yazılan yazılar bir insanın kişiliğini doğru olarak yansıtmayabilir. bu nedenle tipinden ziyade gerçek dünyada nasıl bir karekter bu daha önemli . bunun içinde sanal olan ilişkiyi gerçeğe taşımak gerekli.

Sevgili olarak değil, normal sohbet. Sohbet akıyor. Yıla vurgu yapmışsınız da, aynen yıl 2022 adamlar bunun için uygulama yapmış.
Sevgili veya arkadaş, ne farkeder? Görmeden konuşmak, chat yapmak 1998 internet kafelerinde kaldı.
Bi uygulamadan tanışırsınız okey, sohbet ilerlediyse akıyorsa birbirinizi görür öyle devam edersiniz.
Evet, yıl 2022.

Hiç görmediğiniz birine bu kadar anlam yüklemeyin. Belki o da sizde hoşlanmayacak? Ayıp olmasın diye hoşlanmış gibi mi yapacağız? Daha neler
Benim erkek kankilerim kızlar tarafından red yiyince çok üzülüyorlar, o nedenle aklıma onlar gelyor.
Sevgili veya arkadaş, ne farkeder? Görmeden konuşmak, chat yapmak 1998 internet kafelerinde kaldı.
Bi uygulamadan tanışırsınız okey, sohbet ilerlediyse akıyorsa birbirinizi görür öyle devam edersiniz.
Evet, yıl 2022.
Ya evet isteyemedim.

Allah aşkına tipini bilmediğin az buçuk kestiremediğin biiryle bu kadar süre ne konuşabildin?
valla çok tuhaf kızlar görüyorum burada, hem de niye hala yalnız olduğumu anlıyorum sayelerinde :D

Allah aşkına tipini bilmediğin az buçuk kestiremediğin biiryle bu kadar süre ne konuşabildin?
valla çok tuhaf kızlar görüyorum burada, hem de niye hala yalnız olduğumu anlıyorum sayelerinde :KK70:
Size biri buradan yazdığında ilk önce fotoğraf isteyip tipine göre mi konuşmaya başlıyorsunuz? Normal hoş sohbetimiz var diyorum.

Back
X