• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medyadan tanışma

evet kız çıktığı için ağladım ben hatta kızı aradım dedim neden yaptın hani ne yaptım ben sana falan kız okdr sakin konuşuyor ki diyor beni sevdigini hissetmedim bende fakr açtım diyor Allahım kafayı yicem hadi diyelim seni sevmedim ee ozaman hayatımdan çıksana ne diye başka kılıfla giriyorsun
Hastaneye yatırmalıkmış tam 😂

Hastaneye yatırmalıkmış tam 😂
zaten lezbyenmiş bu Benim bi arkadaşm vardı beni kandırdıkları için çok üzülmüştü haketmedin falan yapmıştı gidip fake açıp kızı tehdit etmiş ailene sölicem falan demiş dbosjdk kız bana yazdı Neden beni fakeden tehdit ediyorsun lütfen aileme bir şey söyleme dedi. Bir yerleri tutuştu yalvardı. dedim bunu yapacak olsam zaten tehdit etmezdim direk söylerdim onlara mrketme

Koca bir yıl ara ara gelip yoklamış seni halaaa bekliyormusun diye o son bir haftada elinde kaynak bitmiştir sana yönelmiştir.

Ama niye o zaman hayır dersen üzülür??? :kahve:
Tamamen kendinize göre yorumluyorsunuz. Sohbetimizin uzama nedeni konuydu. Beni beklemiş gibi bir durum yok.

zaten lezbyenmiş bu Benim bi arkadaşm vardı beni kandırdıkları için çok üzülmüştü haketmedin falan yapmıştı gidip fake açıp kızı tehdit etmiş ailene sölicem falan demiş dbosjdk kız bana yazdı Neden beni fakeden tehdit ediyorsun lütfen aileme bir şey söyleme dedi. Bir yerleri tutuştu yalvardı. dedim bunu yapacak olsam zaten tehdit etmezdim direk söylerdim onlara mrketme
Allah akıl versin millet garip 😂😂

Back
X