Twitter'da sokak hayvanlarıyla ilgili paylaşımlarda bulunan 'Masum Gözler' isimli hesaptan, dün akşam saatlerinde Karasu İlçesi'nde çekilen bir fotoğraf paylaşıldı. Donarak ölen bir köpeğin yer aldığı fotoğrafla ilgili olarak, 'Bu resim bir saat önce Sakarya Karasu ilçesinde çekildi. Hayvanlar donuyor. O bölgede oturan arkadaşlar yardım edin' notu ile paylaşıldı. Bu fotoğraf binlerce kişi tarafından paylaşılırken, hayvanseverler, sokak hayvanlarının olumsuz hava şartlarından zarar görmemesi için herkesten evlerinin önüne yemek ve su bırakmasına yönelik çağrıda bulundu.
Bu arada fotoğrafın çekildiği Karasu'da dün gece meteoroloji verilerine göre hava sıcaklığı sıfırın altında 3.2 derece olarak ölçüldü.
kıyamam sana. ben de bugün yolda bir köpek gördüm. çok üşüyordu. sevdim biraz. sonra içime dert oldu neden doyurmadım diye. yarın kuru mama alacağım kapımın önüne koymak için. 3-5 liraya poşetlerce kuru mama alabiliriz. hepimiz yapalım lütfen hanımlar.
Kimse yardım eli uzatmamış mı bu yavrucuğa Lütfen insanlar bahçelerine, apartman önlerine hayvanların içine girip sığınacağı yuvalar yapıp koysunlar, kar almayan noktalara yiyecek bıraksınlar.
ayyy kıyamam ben allahımm yaa bu ne yaa allahım yardımcıları olsun yardım edelım arkadslarr bende dun bırazık sokak kedısı ac kalmıs doyurdum pesımden ole geldı yazık bu hayvanlara
Çok iyi yapmışsınız tebrik ederim. Leğen ya da damacanadan kedi evi yapılabilir ama köpekler? Onlar sığmaz da bunlara ya çok içim acıyor ne yapabiliriz bu soğukta o hayvanlara mama ve su vermenin yanında?
Çok iyi yapmışsınız tebrik ederim. Leğen ya da damacanadan kedi evi yapılabilir ama köpekler? Onlar sığmaz da bunlara ya çok içim acıyor ne yapabiliriz bu soğukta o hayvanlara mama ve su vermenin yanında?
koli kutuları koyuyorum ama karda yağmurda eriyor onlar bende bu 5 litrelik yağ tenekelerinden bu tarz evler yapmıştım bir de merdiven altlarına battaniye koyuyorum gelip yatsınlar diye