Sosyal Olmak

ceycey3416

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2020
319
792
23
34
Merhaba,

Benim daha sosyal olmak adına fikirlerinize ihtiyacım var. Çok sosyal bir insan olmadım bu yaşıma kadar. 25 yaşındayım, evden işe/okula sonra tekrar eve. Arkadaşlarımla görüştüğüm zamanlar tabiki var (avmde buluşup yemek yemek, sinemaya gitmek, kahve içip dedikodu yapmakama sanırım farklı bir şeyler denemek istiyorum.

Mesela siz neler yapıyorsunuz? Dansı kursuna gidiyor musunuz? Veya resim? Festivallere katılıyor musunuz? Ya bence şurası çok eğlenceli bence şuraya git ve eğlen dediğiniz bi yer var mı?

Utangaç bir yapıya sahibim ve bunu aşmak ve kendime yeni şeyler katmak istiyorum. Hayattan keyif almak istiyorum daha çok.

Pandemi süreci sebebiyle hemen her şeye gitmeyeceğim tabiiki. Fikirlerinizi, önerilerinizi bekliyorum

en keyif aldigim hobim bu zamana kadar
orientiring kulubunun gezilerine katilmak olmustur.
Bazen yaris seklinde parkurlar yaparlardi, bazen de sadece doga yuruyusu.

Genelde etkinlik oncesi seviye de belirlenir, baslangic seviyesindeki doga yuruyuslerine ekipmansiz katilabilirsiniz.

ben de 25 yaşımdayken aşırı asosyaldim. sonra ne olduysa birden açıldım sanırım :)

daha önceki yazarların belirttiği gibi dans kursları, orientiring, dil kursu, tiyatro, opera, senfoni konserleri gibi şeyler iyidir.

bunların dışında seyahat etmeyi seviyorsanız turlara katılın. oralar sosyalleşmek için güzel ortamlar.

spor yapın. sağlıklı bir beden özgüven verecektir.

maket boyama vs gibi bir hobiniz varsa bunları yapanların takıldığı toplulukları takip edebilirsiniz.

beni evli ve bekar karışık bir arkadaş grubum var. ayda 1 kez falan herkes birinin evinde kalıyor bi gece. dedikodu, muhabbet, oyun gırla

tabi ki tüm bunları covid-19 tehlikesi geçtikten sonra yapınız :)

Dil kursuna gidin , dans etmeyi seviyorsaniz dans klupleri var mutlaka gidin , zevklerinize gore pek cok kurs ve etkinlik var
Fotografcilik, trekking , dans vs vs

Dans kursunu kesinlikle düşünüyorum. Tango, bachata gibi.
Dil kurslarında üstüne çok düşmemekten başarısız oldum maalesef. Şimdi evde ingiliZce diziler izleyerek bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum :)

bachata çok iddialıymış. kesin sosyalleşirsiniz bachata kursunda

ingilizce diziler çok mantıklı. tabi ki ingilizce altyazıyla izliyorsanız :)

bachata çok iddialıymış. kesin sosyalleşirsiniz bachata kursunda

ingilizce diziler çok mantıklı. tabi ki ingilizce altyazıyla izliyorsanız :)

Ayyy çok mı iddialı daha mı düşükten başlasam

Kısa diziler tercih ettim, herkesin tahmin edebileceği gibi How İ Met Your MohterEvet ingilizce altyazılı izliyorum, bilmediğim kelime olduğunda hemen googletranslate ziyaret ediyorum :)

ben sevgilim olmadan bachata kursuna gitmezdim. öyle diyeyim. fazla yakın bir dans

how i met your mother güzel. dizi önerisi yapabilirm :)

Arkadaslarin yazdiklarina ilaveten ben dagcilik kulubune uyeyim mesela. Biraz daha az aktifim artik ama yine de zirve yuruyuslerine falan katiliyorum yilda 2 defa. Oglumla beraber gidiyoruz o da basit parkurlari ogreniyor.

Bir de ilgi alaninizdaysa sosyal yardimlasma derneklerine uyelik tavsiye edebilirim. Kimsesiz cocuklara,kadinlara el uzatabilirsiniz.

Dans kurslarıyla inanılmaz sosyalleşirsin özellikle dans gecelerinde.

vuhuuu önerileri alabilirim, memnun olurum :)
yazıyorum;

-breaking bad
-westworld
-sherlock
-narcos (ilk 3 sezon)
-fringe (ilk 2 sezon)
-dark
-black mirror
-game of thrones
-da vinci's demons (ilk 2 sezon)
-la casa de papel (ilk 2 sezon)
-masters of sex (ismine aldanmayın)
-the young pope
-the new pope
-the crown

mini dizi;
-chernobyl,
-unsere mutter, unsere vater
-band of brothers

komedi;
-the office,
-30 rock,

aile;
-this is us
-modern family

aksiyon-tarih;
-vikings

çizgi
-simpsons
-south park

belgesel;
-cosmos a space time odyssey,
-planet earth,
-planet earth 2,
-blue planet,
-our planet
-family guy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…