- 16 Nisan 2020
- 319
- 792
- 23
- 34
- Konu Sahibi ceycey3416
-
Su zamanda sosyal olmayalim sosyal olanlari uyaralim
Dil kursuna gidin , dans etmeyi seviyorsaniz dans klupleri var mutlaka gidin , zevklerinize gore pek cok kurs ve etkinlik var
Fotografcilik, trekking , dans vs vs
ben de 25 yaşımdayken aşırı asosyaldim. sonra ne olduysa birden açıldım sanırım :)
daha önceki yazarların belirttiği gibi dans kursları, orientiring, dil kursu, tiyatro, opera, senfoni konserleri gibi şeyler iyidir.
bunların dışında seyahat etmeyi seviyorsanız turlara katılın. oralar sosyalleşmek için güzel ortamlar.
spor yapın. sağlıklı bir beden özgüven verecektir.
maket boyama vs gibi bir hobiniz varsa bunları yapanların takıldığı toplulukları takip edebilirsiniz.
beni evli ve bekar karışık bir arkadaş grubum var. ayda 1 kez falan herkes birinin evinde kalıyor bi gece. dedikodu, muhabbet, oyun gırla
tabi ki tüm bunları covid-19 tehlikesi geçtikten sonra yapınız :)
Dans kursunu kesinlikle düşünüyorum. Tango, bachata gibi.
Dil kurslarında üstüne çok düşmemekten başarısız oldum maalesef. Şimdi evde ingiliZce diziler izleyerek bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum :)
bachata çok iddialıymış. kesin sosyalleşirsiniz bachata kursunda
ingilizce diziler çok mantıklı. tabi ki ingilizce altyazıyla izliyorsanız :)
Ayyy çok mı iddialı daha mı düşükten başlasam
Kısa diziler tercih ettim, herkesin tahmin edebileceği gibi How İ Met Your MohterEvet ingilizce altyazılı izliyorum, bilmediğim kelime olduğunda hemen googletranslate ziyaret ediyorum :)
Merhaba,
Benim daha sosyal olmak adına fikirlerinize ihtiyacım var. Çok sosyal bir insan olmadım bu yaşıma kadar. 25 yaşındayım, evden işe/okula sonra tekrar eve. Arkadaşlarımla görüştüğüm zamanlar tabiki var (avmde buluşup yemek yemek, sinemaya gitmek, kahve içip dedikodu yapmakama sanırım farklı bir şeyler denemek istiyorum.
Mesela siz neler yapıyorsunuz? Dansı kursuna gidiyor musunuz? Veya resim? Festivallere katılıyor musunuz? Ya bence şurası çok eğlenceli bence şuraya git ve eğlen dediğiniz bi yer var mı?
Utangaç bir yapıya sahibim ve bunu aşmak ve kendime yeni şeyler katmak istiyorum. Hayattan keyif almak istiyorum daha çok.
Pandemi süreci sebebiyle hemen her şeye gitmeyeceğim tabiiki. Fikirlerinizi, önerilerinizi bekliyorum
ben sevgilim olmadan bachata kursuna gitmezdim. öyle diyeyim. fazla yakın bir dans
how i met your mother güzel. dizi önerisi yapabilirm :)
yazıyorum;vuhuuuönerileri alabilirim, memnun olurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?