Sosyalleşmek istiyorum

manikkk

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
2.175
2.306
333
Derdim başlıkta belirttiğim gibi fakat içime kapanık biri değilim. Geçen haftalarda uzun bir ilişkimi sonlandırdım.
Yaşadığım şehre taşındığımız sene tanıştığımız için, bu şehirde edindiğim bütün arkadaşlarım onun çevresinden oldu. Daha sonra üniversiteye başlayınca burada daha fazla arkadaş edin(e)medim. Ayrıldığımız için onun çevresindeki insanlardan da kendimi geri çektim. Onun aracılığıyla olmayan arkadaşlıklar edinmek istiyorum fakat üniversiteyi bitirdiğimden beri evdeyim, işe girmedim. Evde inanılmaz sıkılıyorum, dışarı çıkmak istesem çıkabileceğim insanlar temelinde onun arkadaşları 🙄
Biraz daha evde oturursam çatlayabilirim diye tahmin ediyorum.

Son düzenleme:
Spora baslayabilirsiniz mesela. Spor alternatifini bir gözden geçirin. Hangi dalları ilginizi cekiyorsa tabi ona yönlenin. Yani sosyal medyadaki tanısmalara ne kadar sıcak bakarsınız bilmem insta hesabınız varsa acık bırakın bol hikaye ve selfie paylasın. Sonuçta sosyal medyamız bizim kartvizitlerimizdir. Önerilerde birilerinin önüne düsebilirsiniz takiplesebilir ve böylelikle reel hayata dökebilirsiniz.
Hobilerinizi bilmiyorum ilgi alanlarınıza yönlenebilirsiniz. O alanların topluluk etkinliklerine katılabilirsiniz.

Derdim başlıkta belirttiğim gibi fakat içime kapanık biri değilim. Geçen haftalarda uzun bir ilişkimi sonlandırdım.
Yaşadığım şehre taşındığımız sene tanıştığımız için, bu şehirde edindiğim bütün arkadaşlarım onun çevresinden oldu. Daha sonra üniversiteye başlayınca burada daha fazla arkadaş edin(e)medim. Ayrıldığımız için onun çevresindeki insanlardan da kendimi geri çektim. Onun aracılığıyla olmayan arkadaşlıklar edinmek istiyorum fakat üniversiteyi bitirdiğimden beri evdeyim, işe girmedim. Evde inanılmaz sıkılıyorum, dışarı çıkmak istesem çıkabileceğim insanlar temelinde onun arkadaşları 🙄
Hatayı başta tüm hayatınızı sevgiliniz ve çevresine bağlamanız olmuş. Neden sadece onlar vardı ki? Sosyal çevre genelde iş, kurs, seyahat ile oluşuyor. Ben çoğunluğunu ve hala devam etmekte olan arkadaşlıklarımı hep üniversitede edindim. Sonra okulun etkinlikleri, dışarıda işaret dili kursu, ingilizce kursu, hatta tek başıma kitap okumaya gittiğim kafede dahi arkadaş edinmiştim :) İletişim kurmaktan çekinmeyin. Aktif olmanız şart. Yani evde sıkılıyorum diye kapatmayın kendinizi. Biz kamp yapmaya gittiğimizde bile çok farklı şehirlerden kişilerle tanışıyoruz birde onların olduğu şehre tatile gidiyoruz :D Çevre böyle böyle oluşuyor :)

Sosyal olmak icin gereken ortamlara (kurs spor salonu gibi) para lazim. Once ise girin bence.

ilişkiniz neden bitti barışma ihtimaliniz varmı

Eski sevgilimden ayrılırken onun sayesinde tanıştığım bir grup insan vardı. Ayrıldığımda görüşemeyeceğime üzülmüştüm. Dedim neden ona bırakayım onları 😄 Muhabbetimi bozmadım. Şimdi onlar onun yerine benim arkadaş çevrem oldular.
Çok iyi 🤩 eski sevgilinizle görüşüyorlar mı peki?

Görüşmüyorlarmış. Görüşseler de problem olmazdı benim için. Sonuçta her ilişki insana bir şey katmak için vardır. O ilişkim de bana güzel arkadaşlar kattı.
Kesinlikle her kayıp bı kazanımı da beraberinde getirir aslında görmek isteyene 👍

Yürüyüş yapsanız bile arkadaş edinirsiniz bence. Aslında sizi anlayan bir arkadaşınız olsun bu yeterli .o yüzden sadece size iyi gelecek bir arkadaşınız varsa onunla yetinin derim. Yeni arkadaşlıklara alışmak zaman alıyor

Nerdesin beraber sosyalleşmeye calısalım ☺️

Grup etkinliklerine katılabilirsiniz spor salonu, tiyatro vs. Orda güzel arkadaşlıklar oluyor

Benim de yok ve Antalya’dayım.😐iş bulamayanlar böyle olabiliyor herhalde çünkü ben de iş arıyorum daha.

Back
X