• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyalliği sevmeyen vaktini evde geçiren erkek iyi bir tercih mi. Görüşleriniz kararım için çok önemli olacak

umutvarii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2021
57
25
3
32
Hanımlar şuan görüştüğüm bir bey var. Her yere gidecek sosyalleşecek kadar da maddi durumu iyi biri. Ama benim aklıma takılan bir şey var. İşten sonra hiçbir sosyal hayatı uok hatta hafta sonu da. bir şeyler araştırmayı ve evde kalmayı sevdiğini söylüyor. Ben de çok dışarı hayatı olan biri değilim ama arada arkadaşlarımla çıkmayı severim. Bu beyin arkadaş çevresi de 3 ü geçmeyecek şekilde ve onlarlada dışarıda hiç görüşmüyor. Yani bildiğimiz ev iş dışında hiçbir hayatı yok. Bir şeyler düşünecek olsak ömür geçirmek için sıkıcı değil mi hep evde. Eşi böyle olan var mı ya da tavsiye verecek. Ayrıca kadın erkek arkadaşlığına da karşı

Hanımlar şuan görüştüğüm bir bey var. Her yere gidecek sosyalleşecek kadar da maddi durumu iyi biri. Ama benim aklıma takılan bir şey var. İşten sonra hiçbir sosyal hayatı uok hatta hafta sonu da. bir şeyler araştırmayı ve evde kalmayı sevdiğini söylüyor. Ben de çok dışarı hayatı olan biri değilim ama arada arkadaşlarımla çıkmayı severim. Bu beyin arkadaş çevresi de 3 ü geçmeyecek şekilde ve onlarlada dışarıda hiç görüşmüyor. Yani bildiğimiz ev iş dışında hiçbir hayatı yok. Bir şeyler düşünecek olsak ömür geçirmek için sıkıcı değil mi hep evde. Eşi böyle olan var mı ya da tavsiye verecek. Ayrıca kadın erkek arkadaşlığına da karşı
Cevap veriyorum bu iş olmaz. Maddiyatı iyi diye asosyalliği görmezden gelmeyin üzülürsünüz

Her şeyin fazlası zarar.

Eşim değil ama erkek kardeşim öyle. Ne düğün bilir, ne cenaze. Arkadaşları arar bahane bulur. Hep derim Allah bunu alacak kıza sabır versin diye. Kendi gezmeyi sevmez diye bizim de arkadaşlarımızla görüşmemize pikniğe gitmemize, turlara katılmamıza hep engel olmaya çalışırdı. Evlenince eşine nasıl olur bilmem ama çekilecek tip değil

Önceliğim maddiyatı olmadı çok efendi ve görünüş olarak da çok beğendiğim biri. Ama tanıdıkça bu huylarını öğrendim
ASosyal olduğu için kimse ile iletişimi yok o yüzden efendi durması çok normal

Eşim değil ama erkek kardeşim öyle. Ne düğün bilir, ne cenaze. Arkadaşları arar bahane bulur. Hep derim Allah bunu alacak kıza sabır versin diye. Kendi gezmeyi sevmez diye bizim de arkadaşlarımızla görüşmemize pikniğe gitmemize, turlara katılmamıza hep engel olmaya çalışırdı. Evlenince eşine nasıl olur bilmem ama çekilecek tip değil
Arkadaşlarımla çıkmama bir şey der gibi geldi bana da. Üstelik birlikta hiç sosyalleşemeyecek olmak da düşündürüyor

Yani benim eşim resmen ev kuşu hiç sevmez çıksın gezsin en başından beri böyleydi bi pes oynamaya gider bi de halı saha o da ayda bir olur belki iki üç ayda bir ben aksine çok severim gezeyim göreyim sosyalleşeyim. Ben söylediğimde kırmaz ama gidelim derim gelir benimle gezer hiç sesini çıkarmaz hadi eve gidelim demez böyle olunca sıkıntı yaşamadık hiç.

Ondan dolayı yani
Tabi ki. Diyorsunuz etrafında 3 kişi var yani onu yakinen tanıyan çok az kişi var. Evadam çok sakin bir hayat yaşadığı için de dıştanefendi kibar ve nazik durur. Biraz daha abartayım seri katillere de hep efendi derler🤦

Son düzenleme:
Hayatınız biter net
İyi ki sizlere sormuşum. Bende çok kararsızdım günlerdir. Hoş bir bey ama ben bu şekilde ömür geçirebilir miyim diye içim içimi yiyordu. Düşününce bile iç sıkıcı geliyor insana hoş bir bey olunca kararsız da kalmıştım. Net kararımı verdim

Back
X