• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyalliği sevmeyen vaktini evde geçiren erkek iyi bir tercih mi. Görüşleriniz kararım için çok önemli olacak

Bu adamla nasıl zaman geçiriyorsunuz? Konuşacak konu bulabiliyor musunuz ya da yapacak şeyler. Bazı insanlar sosyal olmasa da yanında sıkılmazsınız. Yanında sıkılıyorsanız boşverin.
Konuşacak konu bulabiliyoruz ama bu huylarını öğrendikten sonra bende bir soğuma oldu ömür geçer mi tereddütü oldu. Ben akşam çıkıp dolaşmayı severim mesela o sessizlikte hafta sonu dahil evde adam

Konuşacak konu bulabiliyoruz ama bu huylarını öğrendikten sonra bende bir soğuma oldu ömür geçer mi tereddütü oldu. Ben akşam çıkıp dolaşmayı severim mesela o sessizlikte hafta sonu dahil evde adam
Yeni ilişkide konuşmak çok normal çünkü birbirinizi tanımaya çalışıyorsunuz 🤷

Bana da sıkıcı gibi geldi. Arkadaş çevresi de yok

Uzun vadede zorlar sizi sanki, kısa seyahatler akşam yemekleri bazen sahilde içilen bi kahve direk ferahlık veriyor insana, kukuman kuşu gibi evde oturmak bana cazip gelmiyor, yaş aldıkça gezmeye merak sardım ben mesela hayat arkadaşım beni engellese heralde öfkemden kudururdum 😏

Eşimi anlatmışsınız sanki.
Asla sosyalleşmek istemiyor.
Ne yaparsak ben istedim diye benim soylememle yapar.
Yılda bir kez işinden dolayı tatile gideriz.
Eğer ise gitmeyecekse evden çıkmak istemez.
Ben çok sıkılıyorum diye yine birlikte kahvaltıya,yemeğe falan gideriz.
Senede 1-2 kez beni kardeşime götür derim ya bırakır gelir yada aksama kadar vakit geçirir geliriz.
Çok sevdiği abisi,arkadaşı var pandemiden önce 1 kez çıktılar beraber.
Ya benimle biraz çıkar ya hiç çıkmaz
Çekilecek çile değil benden söylemesi.

Bana da sıkıcı gibi geldi. Arkadaş çevresi de yok
Siz her akşam partilemiosaniz bence orta yol bulunabilir. Gerekli 3-5 dost yeter insana. Yaninda sikilmiosan bal gibi de geçer hayat. Hatta kafa dengiyse ve kültürlüyse gereksiz insanlardan on misli iyidir. İnsanların çoğu bal yapmaz arı gibi dolanip duruo ne bi film konuşabilirsin ne bir kitap ne bir sanat dalı. Bomboş teneke gibi çoğu insan. Adamin entelektüel bilgi birikimi ve yaninda nasil muhabbet ettiginiz önemli. Aksam gezmesi gibi sacma seylere takilmayin derim o konuda illaki bi orta yol bulunur.

Tabi ki. Diyorsunuz etrafında 3 kişi var yani onu yakinen tanıyan çok az kişi var. Evadam çok sakin bir hayat yaşadığı için de dıştanefendi kibar ve nazik durur. Biraz daha abartayım seri katilleremde hep efendi derler🤦
Çevresinin ailesinin kendini çok sevdiğini söyler ama tabi ben bunları referans kabul etmiyorum ailesi zaten kötü öü diyecekler

Siz her akşam partilemiosaniz bence orta yol bulunabilir. Gerekli 3-5 dost yeter insana. Yaninda sikilmiosan bal gibi de geçer hayat. Hatta kafa dengiyse ve kültürlüyse gereksiz insanlardan on misli iyidir. İnsanların çoğu bal yapmaz arı gibi dolanip duruo ne bi film konuşabilirsin ne bir kitap ne bir sanat dalı. Bomboş teneke gibi çoğu insan. Adamin entelektüel bilgi birikimi ve yaninda nasil muhabbet ettiginiz önemli. Aksam gezmesi gibi sacma seylere takilmayin derim o konuda illaki bi orta yol bulunur.
Partilemiyorum ama endişemin sebebi acaba aile akraba içine çıkmayı da mı sevmiyor bu adam. Ya da şimdi belki beni elde etmek için tamam diyecek evlensek evden çıkmaya ikna edemeyedebilirim

Gerçekten asosyal olabilir evlenince de çıkmaz gezmez bu çok zor olur. Ama benim bi akrabam var. Adam bekarken asla dışarı çıkmazdı hatta bir keresnde yıllık izin alıp 10 gün hiç çıkmamış malak gibi yatmış 😅 sonra evlendi karısıyla sürekli geziyorlar gitmedikleri yer kalmadı. Ama bu düşük ihtimal tabi yine de bu dediğime güvenmeyin

Arkadaşlarımla çıkmama bir şey der gibi geldi bana da. Üstelik birlikta hiç sosyalleşemeyecek olmak da düşündürüyor
Ortak nokta az ise ve +asosyallik..
O degilde yarın birgün evlendiniz desek ve cocugunuz olsa? E bu cocugun sosyallesmesi lazim yeri geliyor anne babalarla oluyor bu bulusmalar vs..
Acıyı genis acıya aldim buyrun :KK53:

Hayatına siz dahil olunca illaki hareketlenir diye düşünüyorum. Baştan ben böyleyim değişmem diye diretiyor mu? Biraz ağzını arayın derim. şuraya gideriz, şunu yaparız vs. diyince tepkisi ne oluyor niyeti var mı sosyalleşmeye bir bakın. Belki de çok istekli ama çevresi müsait olmadığı için yapamıyordur.

Böyle bir insanla yapabilir miyimin cevabını siz vereceksiniz, biz tanımıyoru ki sizi. Ben asla yapamazdım. Zaten kadın erkek arkadaşlığına karşı bir insanla olmazdım en başta. Sosyal olmayan insan bana göre problemlidir.
Hoş bulduğum için biraz muallakta kaldım ama benlikte değil aslında. Toplu çıkılan akşamları, bir yerlere gitmeyi severim bende. Ben başta gözüme girmek için diyor zannettim ama adam bildiğin ev aşığı

Hoş bulduğum için biraz muallakta kaldım ama benlikte değil aslında. Toplu çıkılan akşamları, bir yerlere gitmeyi severim bende. Ben başta gözüme girmek için diyor zannettim ama adam bildiğin ev aşığı
Yaşlar kaç ?

Back
X