Bana da sıkıcı gibi geldi. Arkadaş çevresi de yokAdam hep evde ne zaman para harcayacak ki, bence sıkıcı olur sanki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da sıkıcı gibi geldi. Arkadaş çevresi de yokAdam hep evde ne zaman para harcayacak ki, bence sıkıcı olur sanki
Konuşacak konu bulabiliyoruz ama bu huylarını öğrendikten sonra bende bir soğuma oldu ömür geçer mi tereddütü oldu. Ben akşam çıkıp dolaşmayı severim mesela o sessizlikte hafta sonu dahil evde adamBu adamla nasıl zaman geçiriyorsunuz? Konuşacak konu bulabiliyor musunuz ya da yapacak şeyler. Bazı insanlar sosyal olmasa da yanında sıkılmazsınız. Yanında sıkılıyorsanız boşverin.
Çok da hoş bir bey, ama bu huylarını öğrenince bana da bir soğuma geldiBana asla uymaz öyle biri, asosyal gibi o ne öyle?
Yeni ilişkide konuşmak çok normal çünkü birbirinizi tanımaya çalışıyorsunuzKonuşacak konu bulabiliyoruz ama bu huylarını öğrendikten sonra bende bir soğuma oldu ömür geçer mi tereddütü oldu. Ben akşam çıkıp dolaşmayı severim mesela o sessizlikte hafta sonu dahil evde adam
Bana da sıkıcı gibi geldi. Arkadaş çevresi de yok
Siz her akşam partilemiosaniz bence orta yol bulunabilir. Gerekli 3-5 dost yeter insana. Yaninda sikilmiosan bal gibi de geçer hayat. Hatta kafa dengiyse ve kültürlüyse gereksiz insanlardan on misli iyidir. İnsanların çoğu bal yapmaz arı gibi dolanip duruo ne bi film konuşabilirsin ne bir kitap ne bir sanat dalı. Bomboş teneke gibi çoğu insan. Adamin entelektüel bilgi birikimi ve yaninda nasil muhabbet ettiginiz önemli. Aksam gezmesi gibi sacma seylere takilmayin derim o konuda illaki bi orta yol bulunur.Bana da sıkıcı gibi geldi. Arkadaş çevresi de yok
O adamla hayat kuracagina bir magarada yarasa besle onunda maddi getirisi iyi
Zaten arkadasin da yarasa gibi magarasindan çıkmak istemiyormuş
Çevresinin ailesinin kendini çok sevdiğini söyler ama tabi ben bunları referans kabul etmiyorum ailesi zaten kötü öü diyeceklerTabi ki. Diyorsunuz etrafında 3 kişi var yani onu yakinen tanıyan çok az kişi var. Evadam çok sakin bir hayat yaşadığı için de dıştanefendi kibar ve nazik durur. Biraz daha abartayım seri katilleremde hep efendi derler![]()
Ayyy çok güldüm amaO adamla hayat kuracagina bir magarada yarasa besle onunda maddi getirisi iyi
Zaten arkadasin da yarasa gibi magarasindan çıkmak istemiyormuş
Partilemiyorum ama endişemin sebebi acaba aile akraba içine çıkmayı da mı sevmiyor bu adam. Ya da şimdi belki beni elde etmek için tamam diyecek evlensek evden çıkmaya ikna edemeyedebilirimSiz her akşam partilemiosaniz bence orta yol bulunabilir. Gerekli 3-5 dost yeter insana. Yaninda sikilmiosan bal gibi de geçer hayat. Hatta kafa dengiyse ve kültürlüyse gereksiz insanlardan on misli iyidir. İnsanların çoğu bal yapmaz arı gibi dolanip duruo ne bi film konuşabilirsin ne bir kitap ne bir sanat dalı. Bomboş teneke gibi çoğu insan. Adamin entelektüel bilgi birikimi ve yaninda nasil muhabbet ettiginiz önemli. Aksam gezmesi gibi sacma seylere takilmayin derim o konuda illaki bi orta yol bulunur.
Ortak nokta az ise ve +asosyallik..Arkadaşlarımla çıkmama bir şey der gibi geldi bana da. Üstelik birlikta hiç sosyalleşemeyecek olmak da düşündürüyor
Hoş bulduğum için biraz muallakta kaldım ama benlikte değil aslında. Toplu çıkılan akşamları, bir yerlere gitmeyi severim bende. Ben başta gözüme girmek için diyor zannettim ama adam bildiğin ev aşığıBöyle bir insanla yapabilir miyimin cevabını siz vereceksiniz, biz tanımıyoru ki sizi. Ben asla yapamazdım. Zaten kadın erkek arkadaşlığına karşı bir insanla olmazdım en başta. Sosyal olmayan insan bana göre problemlidir.
Yaşlar kaç ?Hoş bulduğum için biraz muallakta kaldım ama benlikte değil aslında. Toplu çıkılan akşamları, bir yerlere gitmeyi severim bende. Ben başta gözüme girmek için diyor zannettim ama adam bildiğin ev aşığı