• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyalliği sevmeyen vaktini evde geçiren erkek iyi bir tercih mi. Görüşleriniz kararım için çok önemli olacak

Benmkide tam tersi çok arkadas çevresi yok ama işten gelir bende işten gelmşm yorgunum saat akşamın 10u olmuş in aşşa turlayalım ergenler gibi dolanır dururuz.. suriyeye götür desem götürür arabası olsun yeter. Bence araba sevdiği içn beni bahane ediyor gibi gelyo bazeeenmm ama nese. Bende bu tempodan sıkılıyorum ama kırmak istemedğimden reddetmem çok sık olmuyor. Herkes derdi başka işte

Gerçekten asosyal olabilir evlenince de çıkmaz gezmez bu çok zor olur. Ama benim bi akrabam var. Adam bekarken asla dışarı çıkmazdı hatta bir keresnde yıllık izin alıp 10 gün hiç çıkmamış malak gibi yatmış 😅 sonra evlendi karısıyla sürekli geziyorlar gitmedikleri yer kalmadı. Ama bu düşük ihtimal tabi yine de bu dediğime güvenmeyin

O kadının önünde saygıyla eğiliyorum, naptı acaba🥸

Hayatına siz dahil olunca illaki hareketlenir diye düşünüyorum. Baştan ben böyleyim değişmem diye diretiyor mu? Biraz ağzını arayın derim. şuraya gideriz, şunu yaparız vs. diyince tepkisi ne oluyor niyeti var mı sosyalleşmeye bir bakın. Belki de çok istekli ama çevresi müsait olmadığı için yapamıyordur.
Beniim üstüme çok düşüyor aşırı ilgili aöa bence hayatında sadece ben olduğum için bu. Şimdi tamam dese de evlenince eski hayatına dönecek olursa ben evde oturacağım modu değişmezse.

Gerçekten asosyal olabilir evlenince de çıkmaz gezmez bu çok zor olur. Ama benim bi akrabam var. Adam bekarken asla dışarı çıkmazdı hatta bir keresnde yıllık izin alıp 10 gün hiç çıkmamış malak gibi yatmış 😅 sonra evlendi karısıyla sürekli geziyorlar gitmedikleri yer kalmadı. Ama bu düşük ihtimal tabi yine de bu dediğime güvenmeyin
Kumar oynamak gibi olacak değiştirebilir miyim diye yola çıkmak. Bir de ayrılacak gibi olsak ölüp bitiyor gibi oluyor bu da beni ürkütüyor. Asosyal bağımlı kişilik mi diye

O kadının önünde saygıyla eğiliyorum, naptı acaba🥸
Bu verdiğim örnekte adam daha sakin ve pasif bir kişilik kadın daha baskın karakterli ve kadın gezmeyi çok seviyor. Adamı güzel yönlendiriyor demekki. Ama gezmeye gönlü olmayab asosyal birini iki cihan bir araya gelse gezmeye sosyalleşmeye ikna edemez

Tabi ki. Diyorsunuz etrafında 3 kişi var yani onu yakinen tanıyan çok az kişi var. Evadam çok sakin bir hayat yaşadığı için de dıştanefendi kibar ve nazik durur. Biraz daha abartayım seri katillere de hep efendi derler🤦
Bı tanıdığım bu sekild efendi görünümlü , cimri biri ile evlendi. Resmen kızın da huyu suyu değişti , tüm çevreden dışlanan karı koca oldular .

Beniim üstüme çok düşüyor aşırı ilgili aöa bence hayatında sadece ben olduğum için bu. Şimdi tamam dese de evlenince eski hayatına dönecek olursa ben evde oturacağım modu değişmezse.
Zaten flört, sevgililik bunun için var. Ben biraz daha tanımaya çalışırdım. Zaten sevgililikte nasıl alışırsa öyle devam eder. Değiştirmek biraz da sizin elinizde..
Ondan habersiz tepkisini ölçmek için sürpriz programlar yapabilirsiniz. Gezi,konser,tiyatro..
Mesela iki kere konser bileti ayarlayın bu tarz etkinliklerden hoşlandığınızı anlayıp üçüncüyü ayarlayamayı kendisi akıl edecek mi gibi gibi ufak testten geçirebilirsiniz :)

Bir de bana aşırı düşkün her sosyal medya hesabının arkadaşlar kısmını atıyor hangi gruplarda onları gösteriyor. Bence benim gruplarımı da merak ediyor kıskanıyor soramıyor kendi gösteriyor benden de bekliyor gibi
Sizi çok sıkar bu adam 🙄

Sizi çok sıkar bu adam 🙄
Evet bazen sıkıldığımı hissediyorum. İlgiyi seviyorum her kadın gibi ama hayatlarımızı ortaya dökmek niye bir şeyleri kanıtlamak. Güveni mi kazanmak için mi yapıyor desem de bunalıyorum bazen. Bir tartışma olunca da ayrılırsal öldüm bittim moddlarıda beni ürkütüyor bağımlı mı diye

Siz her akşam partilemiosaniz bence orta yol bulunabilir. Gerekli 3-5 dost yeter insana. Yaninda sikilmiosan bal gibi de geçer hayat. Hatta kafa dengiyse ve kültürlüyse gereksiz insanlardan on misli iyidir. İnsanların çoğu bal yapmaz arı gibi dolanip duruo ne bi film konuşabilirsin ne bir kitap ne bir sanat dalı. Bomboş teneke gibi çoğu insan. Adamin entelektüel bilgi birikimi ve yaninda nasil muhabbet ettiginiz önemli. Aksam gezmesi gibi sacma seylere takilmayin derim o konuda illaki bi orta yol bulunur.

Sizin yorumlarinizi cok begeniyorum.
Hep farkli bir bakis acisi sunuyorsunuz :)

Zaten flört, sevgililik bunun için var. Ben biraz daha tanımaya çalışırdım. Zaten sevgililikte nasıl alışırsa öyle devam eder. Değiştirmek biraz da sizin elinizde..
Ondan habersiz tepkisini ölçmek için sürpriz programlar yapabilirsiniz. Gezi,konser,tiyatro..
Mesela iki kere konser bileti ayarlayın bu tarz etkinliklerden hoşlandığınızı anlayıp üçüncüyü ayarlayamayı kendisi akıl edecek mi gibi gibi ufak testten geçirebilirsiniz :)
Aşırı üstüme düşüyor tartışınca ayrılık mevzu olacak gibi olsa öldüm bittim modları beni ürkütüyor bağımlı saplantılı diye mi

Hanımlar şuan görüştüğüm bir bey var. Her yere gidecek sosyalleşecek kadar da maddi durumu iyi biri. Ama benim aklıma takılan bir şey var. İşten sonra hiçbir sosyal hayatı uok hatta hafta sonu da. bir şeyler araştırmayı ve evde kalmayı sevdiğini söylüyor. Ben de çok dışarı hayatı olan biri değilim ama arada arkadaşlarımla çıkmayı severim. Bu beyin arkadaş çevresi de 3 ü geçmeyecek şekilde ve onlarlada dışarıda hiç görüşmüyor. Yani bildiğimiz ev iş dışında hiçbir hayatı yok. Bir şeyler düşünecek olsak ömür geçirmek için sıkıcı değil mi hep evde. Eşi böyle olan var mı ya da tavsiye verecek. Ayrıca kadın erkek arkadaşlığına da karşı
Hayatının hatasını yaparsın sakınnnn çünkü herşey gelir geçer sende sıkılırsın bugün hoşlanıyorsun yarın saygı duyman gerekecek ki bu bazen çok zor

Benim tercihim olmazdi. Kupkuru bir hayat ayy..

Düsünsenize
En yakin arkadasim evleniyor, esim evden cikmaya üseniyor.
Canim piknige gitmek istiyor, adam evden cikmiyor.
Tatil ihtiyacim var, adam gelmiyor.
Paramiz var ama hic biseye yaramiyor.

Üff yazarken sıkıldım.

Aman kaçırma bu devirde Yok öylesi.evlenince çocuğa karışınca mecbur sosyallescek zaten evine de bağlı olacağını düşünüyorum.cok sosyal hayatı olan daha zor evlilik hayatına zor alisiyorlar sorumluluk çocuk vs aniden ağır geliyor.sen birazcık dene onu seni kırmayıp seninle vakit geçiriyorsa istekliyse kaçırma.

Back
X