Cevap veriyorum bu iş olmaz. Maddiyatı iyi diye asosyalliği görmezden gelmeyin üzülürsünüzHanımlar şuan görüştüğüm bir bey var. Her yere gidecek sosyalleşecek kadar da maddi durumu iyi biri. Ama benim aklıma takılan bir şey var. İşten sonra hiçbir sosyal hayatı uok hatta hafta sonu da. bir şeyler araştırmayı ve evde kalmayı sevdiğini söylüyor. Ben de çok dışarı hayatı olan biri değilim ama arada arkadaşlarımla çıkmayı severim. Bu beyin arkadaş çevresi de 3 ü geçmeyecek şekilde ve onlarlada dışarıda hiç görüşmüyor. Yani bildiğimiz ev iş dışında hiçbir hayatı yok. Bir şeyler düşünecek olsak ömür geçirmek için sıkıcı değil mi hep evde. Eşi böyle olan var mı ya da tavsiye verecek. Ayrıca kadın erkek arkadaşlığına da karşı
Her şeyin fazlası zarar.Hanımlar şuan görüştüğüm bir bey var. Her yere gidecek sosyalleşecek kadar da maddi durumu iyi biri. Ama benim aklıma takılan bir şey var. İşten sonra hiçbir sosyal hayatı uok hatta hafta sonu da. bir şeyler araştırmayı ve evde kalmayı sevdiğini söylüyor. Ben de çok dışarı hayatı olan biri değilim ama arada arkadaşlarımla çıkmayı severim. Bu beyin arkadaş çevresi de 3 ü geçmeyecek şekilde ve onlarlada dışarıda hiç görüşmüyor. Yani bildiğimiz ev iş dışında hiçbir hayatı yok. Bir şeyler düşünecek olsak ömür geçirmek için sıkıcı değil mi hep evde. Eşi böyle olan var mı ya da tavsiye verecek. Ayrıca kadın erkek arkadaşlığına da karşı
Önceliğim maddiyatı olmadı çok efendi ve görünüş olarak da çok beğendiğim biri. Ama tanıdıkça bu huylarını öğrendimCevap veriyorum bu iş olmaz. Maddiyatı iyi diye asosyalliği görmezden gelmeyin üzülürsünüz
ASosyal olduğu için kimse ile iletişimi yok o yüzden efendi durması çok normalÖnceliğim maddiyatı olmadı çok efendi ve görünüş olarak da çok beğendiğim biri. Ama tanıdıkça bu huylarını öğrendim
Arkadaşlarımla çıkmama bir şey der gibi geldi bana da. Üstelik birlikta hiç sosyalleşemeyecek olmak da düşündürüyorEşim değil ama erkek kardeşim öyle. Ne düğün bilir, ne cenaze. Arkadaşları arar bahane bulur. Hep derim Allah bunu alacak kıza sabır versin diye. Kendi gezmeyi sevmez diye bizim de arkadaşlarımızla görüşmemize pikniğe gitmemize, turlara katılmamıza hep engel olmaya çalışırdı. Evlenince eşine nasıl olur bilmem ama çekilecek tip değil
Ondan dolayı yaniASosyal olduğu için kimse ile iletişimi yok o yüzden efendi durması çok normal
Cimri değil gibi de tabi belli de olmazAsosyal olabilir. Bir zaman sonra sizin gitmenize de karışır
Cimri olabilir. Malum dışarı çıkmak 50 tl de başlıyor. Cimri adamdan nefret ederim evlerden ırak
İkisi birden olabilir. Hande yenerden kaç kaç kaç kaççç çalsın fonda.
Hayatınız biter netArkadaşlarımla çıkmama bir şey der gibi geldi bana da. Üstelik birlikta hiç sosyalleşemeyecek olmak da düşündürüyor
Benim de günlerdir aklıma takılıyor. Ben akşamları çıkıp hava almayı da çok seven biriyim. Adam akşamları evden hiç kıpırdamıyorAsosyal eş sizi çook zorlar
Yani benim eşim resmen ev kuşu hiç sevmez çıksın gezsin en başından beri böyleydi bi pes oynamaya gider bi de halı saha o da ayda bir olur belki iki üç ayda bir ben aksine çok severim gezeyim göreyim sosyalleşeyim. Ben söylediğimde kırmaz ama gidelim derim gelir benimle gezer hiç sesini çıkarmaz hadi eve gidelim demez böyle olunca sıkıntı yaşamadık hiç.Hanımlar şuan görüştüğüm bir bey var. Her yere gidecek sosyalleşecek kadar da maddi durumu iyi biri. Ama benim aklıma takılan bir şey var. İşten sonra hiçbir sosyal hayatı uok hatta hafta sonu da. bir şeyler araştırmayı ve evde kalmayı sevdiğini söylüyor. Ben de çok dışarı hayatı olan biri değilim ama arada arkadaşlarımla çıkmayı severim. Bu beyin arkadaş çevresi de 3 ü geçmeyecek şekilde ve onlarlada dışarıda hiç görüşmüyor. Yani bildiğimiz ev iş dışında hiçbir hayatı yok. Bir şeyler düşünecek olsak ömür geçirmek için sıkıcı değil mi hep evde. Eşi böyle olan var mı ya da tavsiye verecek. Ayrıca kadın erkek arkadaşlığına da karşı
Tabi ki. Diyorsunuz etrafında 3 kişi var yani onu yakinen tanıyan çok az kişi var. Evadam çok sakin bir hayat yaşadığı için de dıştanefendi kibar ve nazik durur. Biraz daha abartayım seri katillere de hep efendi derlerOndan dolayı yani
Cimri değil gibi de tabi belli de olmaz
İyi ki sizlere sormuşum. Bende çok kararsızdım günlerdir. Hoş bir bey ama ben bu şekilde ömür geçirebilir miyim diye içim içimi yiyordu. Düşününce bile iç sıkıcı geliyor insana hoş bir bey olunca kararsız da kalmıştım. Net kararımı verdimHayatınız biter net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?