• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne güzel tarifler bunlar elinize sağlık çok güzel görünüyor. Başarılar dilerim

kiz agzinin tadini biliyin haaaaa ben gibi :KK70: kiymali muska birekte cok leziz oluyor offff ya canm cekti dondurucuya attysan az yolla :)
Atmadım eşimde tadı damağımda kaldı illa bir daha yap diye tuturdu suan bazı problemler var onlar geçsin bir daha yapıcam dolabada atıcam adres ver yollım sana:KK15:

Atmadım eşimde tadı damağımda kaldı illa bir daha yap diye tuturdu suan bazı problemler var onlar geçsin bir daha yapıcam dolabada atıcam adres ver yollım sana:KK15:
konu yemk oldu mu beni gecistiremessin yollayibcaya kadr gergun soylerim tekrar emin misin adres istedigine :eğlence:

konu yemk oldu mu beni gecistiremessin yollayibcaya kadr gergun soylerim tekrar emin misin adres istedigine :eğlence:
Aşk olsun :( kargo da buzluktaki börek erir kız :KK45:
Pişirip göndersem de bişeye benzemez nerde oturuyosun sen bakem

Çok severim. Senin sosyete mantın da harika görünüyor. Ellerine sağlık başarılar dilerim :)

• Beğen
Reactions: H E
ellerine sağlıkk cok güzel görünüyo:KK200: ve ayrıca masa örtüne bayıldım:super:

• Beğen
Reactions: H E
Back
X