Sosyofobik miyim neyim

Bende yeni evlencegimde hiç bilmediğim bir şehirdeydim kimsem yoktu tabiri caizse tatlı yapıp yan komşuma götürdüm. Sadece tanıştım sonrada eve çağırdım ben gittim o geldi derken ahbap olduk sosyal çevre edinmek için biraz girisken olmak lazım baktnz kimseden ses çıkmadı siz girin aralarına aslında toplum içinde yeni biri gelince ne bilim bı tanışma yapılır konuşulur. Sizin kurstada sessizlik hakim heralde.
Evet öyle oldu ben biraz dışlanmış gibi oldum bu arada alt komşuyla tatlı alışverişi yaptik ama bi davet falan olmadı

Evet öyle oldu ben biraz dışlanmış gibi oldum bu arada alt komşuyla tatlı alışverişi yaptik ama bi davet falan olmadı
Sizede hep böylesi denk geliyor demek ki eşinizn iş arkadaşınin eşi falan yokmu öyle anlaştığı görüşülebileck öyle şeylerde iyi oluyor.

Sizede hep böylesi denk geliyor demek ki eşinizn iş arkadaşınin eşi falan yokmu öyle anlaştığı görüşülebileck öyle şeylerde iyi oluyor.
Sadece bir tanesi evli o kız benden beter asla konuşmayan bir tıp topluca buluşunca bile konuşmuyor o yuzden yaklaşamıyorum bile ama eşimin diğer arkadaşlarıyla toplu buluşunca bayan arkadaşları falan var onlarla aram iyi konuşuyorum ama başbaşa bulusmuyoruz

Sadece bir tanesi evli o kız benden beter asla konuşmayan bir tıp topluca buluşunca bile konuşmuyor o yuzden yaklaşamıyorum bile ama eşimin diğer arkadaşlarıyla toplu buluşunca bayan arkadaşları falan var onlarla aram iyi konuşuyorum ama başbaşa bulusmuyoruz
Size böyle girişken her ortamda konuşan bıcır bicir bı arkadaş lazım ancak öyle daha rahat eder sizde adim atıp işi arkadaşlığa dönüştürurszn inşallah öyle biri denk gelir.

Size böyle girişken her ortamda konuşan bıcır bicir bı arkadaş lazım ancak öyle daha rahat eder sizde adim atıp işi arkadaşlığa dönüştürurszn inşallah öyle biri denk gelir.
Ay allahım aynen aynen de yok herkes benden beter bir iki kelam ediyorum sonra ne konusacagimi bilemiyorum

[QUOTE="Victoria99, post: 59922540, member: 936104

Dershaneye başladığım zaman bende de vardı ki gerçi hala var. İnsanlar ne der beni dışlarlar mı arkadaş olmazlar mı severler mi vs... Eğer öyle bir durum ise hissettiğin özgüven ile alakalı muhakkak ben bunu kendim aştım insanlara yaklaşırken acaba beni aralarına alırlar mı demeden normal sohbet etmeye başladım ve kendimi ortama kabul ettirdim. Gördüm ki kimse içimizden geçenleri bilemez onları var eden biziz.

Bende Ankara’ya geldim ve burada hiç kimsem yok komşularımda çok yaşlılar görüşebileceğim kimse yok. Çocuk olduğu için kursa falan gidip birileriyle tanışma şansım da yok. Tek arkadaşım oğlum 🤗

Ne kursuna gidiyorsunuz girince selam verin kursta olan şeyler hakkında bi şeyler sorun ya da konuşun. Rahat olun çok kasmayın

Alıntı yapmışım ama mesajım çıkmamış yeni fark ettim :olamaz:
Bana göre iletişim kurmak için illa karşı tarafı beklemenize yok. Günaydın demek bile iletişimi başlatmaya yeter. Ben kimi zaman çevremdeki insanlara bakıyorum. Kimileri hep karşısından bekliyor selamı. Böyle insanlara ben de bir süre sonra selam vermek istemiyorum. Siz madem konuşup sohbet etmek istiyorsunuz bir adım atın güleryüzlü olun.Yavaş yavaş gerisi gelir. Sizin soğuk duruşunuz insanlarda önyargı oluşturuyor olabilir. Önce bunu kırmanız gerek. Insanlar sizi tanıdıkça arkadaş olmak isteyeceklerdir.

Back
X