Sosyoloji bölümü

bende sosyoloji ve sosyal hizmet düşünüyorum ama sosyal hizmetin puanı çok yüksek ve sınırlı üniversitede var. sosyoloji iyi bi bölüm bence.

canımm ben de bir ara sosyal hizmetler düşünüyordum ama dediğin gibi puanı çok yüksek ve en fazla 4-5 üni.de var.. sosyoloji genel olarak tüm üniversitelerde var ve puanı da güzeell :34:

bende sosyoloji mezunuyum çok zevkli bir o kadarda zor bir nölümdür ama iş imkanı çok düşüktür formasyonumda var ama öğretmen olmak çok zor atama sayısı çok düşük

bende sosyoloji mezunuyum çok zevkli bir o kadarda zor bir nölümdür ama iş imkanı çok düşüktür formasyonumda var ama öğretmen olmak çok zor atama sayısı çok düşük

evet bunu haberlerde duydum.
formasyon kaldırıldı
zaten iş bulmak açısından zor bir bölümdü
formasyon kaldırılınca daha da zorlaşacak
ama bir şey duydum
artık her ilçede ki hastanelere aile danışmanı alınacakmış ve
sosyoloji mezunları da aile danışmanı olabilecekmiş
tabii ne kadar doğru bilemiyorum:31:

ben de varım
o kadar istiyodum ki bu bölümü,tercih listem baştan aşağı sosyolojiydi
kazandım da başım göğe mi erdi??

erdi valla :)

süper bi bölüm,çok eğlenceli...Ezber var ama mantığını anlamak daha önemli.Hem zor da değil..Gerçi benim çoğu dersim alttan ama kendi tembelliğimden,yoksa bölüm güzel.
iş olanaklarına gelince bu seneden itibaren bilmemkaçbini aile danışmanı olarak alınacakmış devlete.Ama şimdi baktım da atanamayan öğretmenler aile danışmanı olacak tarzı haberler gördüm,ne alaka yani? bu devlet cidden işini bilmiyo
öğretmenlik meselesine gelinceeee formasyon da kaldırıldı,öğretmen olunmuyor artık fen edebiyattan.Aslında isabetli bi karar ama yine mağdur edilen gençler söz konusu...
neyse iş olanakları için bişi diyemeyeceğim ama okumayı seviyorsan yazabileceğin bi bölüm
online olduğunuzu gördüm kusıra bakmayın ama bişi sorabilir myim :D konu 2012 ye ait olsada şu an kafam çok karışık.. Sosyolojiden okunan 1 yıl, pskolojiden düşülüyor mu,?

online olduğunuzu gördüm kusıra bakmayın ama bişi sorabilir myim :D konu 2012 ye ait olsada şu an kafam çok karışık.. Sosyolojiden okunan 1 yıl, pskolojiden düşülüyor mu,?

hiç sanmıyorum çünkü sosyoloji ve psikoloji hemen hemen hiç ortak noktası olmayan bölümler
Eğer sosyolojiden ayrılıp psikoloji okumaya başlarsanız en en fazla muafiyet hakkı kazanabilirsiniz.Mesela birinci sınıfta "sosyal psikoloji-inkilap tarihi-endüstri ve örgüt psikolojisi" aldıysanız psikoloji okurken o derslere girmezsiniz..
bu arada kocaaa bir ömür çalışacağınız bir meslek var ben olsam bir senem kaybolacak diye düşünmeden istediğim neyse onu yapardım.İş hayatı zaten sıkıcı,bir de sevmediğin işi yaparsan inan çok zor^^

hiç sanmıyorum çünkü sosyoloji ve psikoloji hemen hemen hiç ortak noktası olmayan bölümler
Eğer sosyolojiden ayrılıp psikoloji okumaya başlarsanız en en fazla muafiyet hakkı kazanabilirsiniz.Mesela birinci sınıfta "sosyal psikoloji-inkilap tarihi-endüstri ve örgüt psikolojisi" aldıysanız psikoloji okurken o derslere girmezsiniz..
bu arada kocaaa bir ömür çalışacağınız bir meslek var ben olsam bir senem kaybolacak diye düşünmeden istediğim neyse onu yapardım.İş hayatı zaten sıkıcı,bir de sevmediğin işi yaparsan inan çok zor^^

Aslında ben çok kararsızım.. Annemde bir an önce evden gidip üniversite okumamı istiyor.. Bunca sene sayısal okudum ama şimdi edebiyatımda iyi olduğu için tm bölümlerine bakıyorum.. Bu evde kalmak benim için zor zamanlar demek ama biliyorsunuz ki üniversiteye gitsem , okul puanımın yarısı gider.. Kafam karışık gerçekten topic mi açsam.. Kızlara danışsam.. Pskoloji okıcak puana sahip olamam ama sosyoloji olur diye düşğnmüştüm yanılmışım.. Ne önerirsiniz bana .. Ve gerçekten çok teşekkğr ederim bana döndünüğü için:16::54::16:

düşülmüyodur canım ancak muaf olursun aynı olan derslerden.farklı olan dersleri de psikolojiden alırsın.

Anladım çok teşekkür ederim ilgi ve alAka gösterdiğiniz için :) peki diş hekimliği mi pskoloji mi?:16:

canım şimdi ne desem bilemedim ikisinin de çok zorluğu var biri milletin ağzının içine bakakcaksın sürekli.atıyorum diş fırçalamayan gelecek sigara içmiş biri gelecek.
ama diğerinde de insanların derdini dinleyeceksin onların derdi senin derdin olacak.
yani ikiside çok zor meslek.en iyisi burdan diş hekimi yada psikolog olan biriyle konuşman daha sağlıklı olur.

Back
X