sounda ise basliyorum

nrdgl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
746
600
108
Antalya
Arkadaslar bugun ise beasliycaktim ama stresten dun gece hastalandim yeni ortam nasil aliscam felan diye aglama krzleri tuttu tabi sadece is stresi degil bu segirde yeni olmayada alisamamistim her neyse hastahaneye gittim ve bugun ise baslayamadim kismetse yarin basliycam ama hala korkuyorm hem calismak istiyorm hem istemiyorum iyice piskolojm bozuldu

Yapi malzemeleri toptan satisi yapilan bi sirket on muhasebeden sorumlu olcam ikikisi var biri faturalarla ilgilencek ben irsaliyeyle cok stresli gorunmuyo aslinda ama bakalim artik

Stres yapma kendine zarar veriosun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yapi malzemeleri toptan satisi yapilan bi sirket on muhasebeden sorumlu olcam ikikisi var biri faturalarla ilgilencek ben irsaliyeyle cok stresli gorunmuyo aslinda ama bakalim artik
Bak sağlığına zarar veriyorsun, yapma. Düşünmemeye çalış. Yarın günüm çok güzel geçti diyeceksin. :)

Kimse senden dunyalari kurtarmani beklemiyor. Isini mukemmel yapmak zorunlulugunda yok. Once bi ortama alisican ki bu senin 1 ayini alir. Ondan sonra senden beklenti olucak. Yarin ogrenci gibi git isine. Bu arada bugun benim ilk is gunumdu canim. Ikimiz icin de hayirli olsun. :)))

Niye bu kadar stres yapiyorsun? Egitecekler seni. Hemen eline bilgisayari ve kagitlari koyup gitmeyecekler elbette

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Yazdiklariniz icin cok tesekur ederim kizlar okudukca rahatladim buarada ben tabletten giriyorum alintiyla cvp veremiyorum hepinize ayri ayri yazmak isterdim kusurabakmayin

Back
X