- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.816
- 248
- Konu Sahibi Damladamla6
Kötü bir durum , ama İnan’ın genel zihniyet böyle. Size bir anımı anlatayım. Ben oğluma 35 yaşında hamile kaldım. 2. Teste gireceğim koskoca profesör geldi inceliyor bebeğimi cinsiyeti erkek dedi doktorunuz ama bende bir kontrol edeyim dedi , 1 dk sonra eşimin omzuna vurup - helal olsun geç olmuş ama tam olmuş ilk seferde oğlanı tutturmuşsun- dedi. Ben şoookkkk. Koskoca Prof ya , adam 2 li testte uzman randevu bulamıyorsun o derece ama sonuçta ÖKÜZÜN TEKİ. Aynı şekilde Eşimin ailesi de son derece modern ama pipisine kurban diye seviyorlar oğlumu, bu insanlarda üniversite mezunu... hatta kaynım 30 yaşını geçti önceden baskı yaparlardı tatlı sert evlen artık diye oğlum doğduktan sonra bıraktılar , geçen sordum kayınvalideme sırf muhabbet olsun diye verdiği cevap - aman artık umurunuzda bile değil torun var soyumuz kurtuldu ...
inanılma sinir oluyorum, oysaki ben de eşimde kız istedik , hala kız çocuk gördüğüm de gözlerim doluyor. Ama bir daha o Doğum stresini ve ilk 3 sene yaşanan delirmeleri göze alamadığım için tek çocukta kalacağım. Neyse bayağı uzun yazmışım demekki içime dert olmuş . Umursamayın konu sahibi , he he deyin geçin . Ben öyle yapıyorum. 
inanılma sinir oluyorum, oysaki ben de eşimde kız istedik , hala kız çocuk gördüğüm de gözlerim doluyor. Ama bir daha o Doğum stresini ve ilk 3 sene yaşanan delirmeleri göze alamadığım için tek çocukta kalacağım. Neyse bayağı uzun yazmışım demekki içime dert olmuş . Umursamayın konu sahibi , he he deyin geçin . Ben öyle yapıyorum.