Soya Kımasının Kullanımı

merhaba canım ben hem kıymasını hem etini kullanıyorum.kıymasıyla köftede yapıyorum.istersen tarif vereyim.biz 2 kişiyiz o yüzden kendi ölçümü anlatayım.1 su bardağı kıymayı sıcak suda 5 dak.bekletiyorum suyun miktarı önemli değil biraz şişiyo kıyma sonra elimle sıkıyorum fazla suyunu alıyorum.gerisi bildiğin gibi yumurta bayat ekmek baharat tadıda çok güzel oluyor.sen nasıl yapıyorsun cnm..

merhaba canım ben hem kıymasını hem etini kullanıyorum.kıymasıyla köftede yapıyorum.istersen tarif vereyim.biz 2 kişiyiz o yüzden kendi ölçümü anlatayım.1 su bardağı kıymayı sıcak suda 5 dak.bekletiyorum suyun miktarı önemli değil biraz şişiyo kıyma sonra elimle sıkıyorum fazla suyunu alıyorum.gerisi bildiğin gibi yumurta bayat ekmek baharat tadıda çok güzel oluyor.sen nasıl yapıyorsun cnm..

aynen senin anlatığın gibi yanlız ben etini hiç kulanmadım sdece kıymasını kulanıyorum

Bende eşit oranlarda dana kiymasiyla kariştirip köfte veya yemeklere katiyorum çok lezzetli va dana kiymasindan sağlikli.

bende kullanıyorum soya kıymasını,köfteyi hiç denemedim ama bir ara deneyeceğim..ben özellikle bazı çorbaların içine atıyorum,makarnada kullanıyorum,hatta içine tuz,karabiber,pul biber ve maydanozla katıp kıymalı börek bile yapıyorum,ve yiyenler ayırt edemiyor.sengözlerimebaksanab
Benim kırmızı etle aram pek olmadığından soyaya başvuruyorum,ama kırmızı etin yararları başka tabe,bu hem lezzet hemde görüntü alternatifi,kesinlikle besin değerleri karşılaştırılamaz..a.s.

hım ben de içli köftede denemeyi düşünüyordum bi ara sonra yerini tutmaz diye normal kıyma kullandım ama denemek lazım özellikle de köftede

kızlar nerden alıyorsunuz soya kıymasını kasaptanmı?

ben soye kıymmasını gormedım hıc etı nasıl oluyor kızlar
bu soya dedıgımız soya fasulyesı degılmı
cokmu cahılım acaba:S

peki ben karnıyarığın ıcıne koysam soya kıymasını nasıl olur ıcıne baharat ve domates le patlıcanın ıcıne koysam acaba bıde yemek atılmasın :( bende yenı aldım denemeye korkuyorum :)))

walla ben de cekınerek aldım, dun ılk defa makarnaya koydum
esım cok begendı hafıf olmus dedı, ben de begendım. denerım artık bundan sonra ama koftesını cok merak edıyorum
karnıyarık ıcın bıraz normal kıymayla mı karıstırsan acaba?

Kızlar soya kıyması çok sağlıksız bişey önce bir araştırın kesinlikle tavsiye edilmiyor bilginizeeeeee

bak şimdi....son mesajı okuyana kadar ne sevınmıstım.esım vejeteryan :(( artık ben de kofte yapabıleceğim dıye sevınmıstım.deryacık neden tavsıye edılmıyor bıraz bılgı verebılır mısın

peki ben karnıyarığın ıcıne koysam soya kıymasını nasıl olur ıcıne baharat ve domates le patlıcanın ıcıne koysam acaba bıde yemek atılmasın :( bende yenı aldım denemeye korkuyorum :)))[/QU

eğer kıymam çok yağlıysa soya kıymasını az ıslatıp ikisini karıştırıyorum yemeğin tadını fazla değiştirmiyor

Eskiden soya sektörü oldukça sıkıntılıydı bir dünya firma vardı ve yapılan yemeklere yüksek oranlarda soya kıyması yada eti konabiliodu ancak yapılan düzenleme ile bunlara sınır getirildi. Oyüzden artık sadece işi iyi yapabilen 3-4 firma kaldı koca Türkiyede eskiden 100lerce firma vardı Soya ürünlerinde sağlam bir firmadan aldığınız takdirde herhangi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum
bu ürünü metro marketinden almıştık herhangi bir sıkıntı yaşamadık

firma bu sanırım

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X