şaka mı yapıyorsun tatlım olmaz mı :) ben hiç 75 diye sütyen almadım valla. marks and spencer a bakabilirsin diycem de senin zaten C ydi yanlış hatırlamıosamhihoyyyt
şaka mı yapıyorsun tatlım olmaz mı :) ben hiç 75 diye sütyen almadım valla. marks and spencer a bakabilirsin diycem de senin zaten C ydi yanlış hatırlamıosamhihoyyyt
tamam yolum düşerse bakarım merak ettim nasıl oluyormuş desteklisi falan da var mı?
hayır benim artık c değil bir aydır falan hergün masaj yapıyorum 80c küçük geliyor artık d alıcam hihoyyyt senmi demiştin bana masaj yap diye? zemuszemus
tamam yolum düşerse bakarım merak ettim nasıl oluyormuş desteklisi falan da var mı?
hayır benim artık c değil bir aydır falan hergün masaj yapıyorum 80c küçük geliyor artık d alıcam hihoyyyt senmi demiştin bana masaj yap diye? zemuszemus
Çok güzel tadı var soya sütünün..Hamilelikten önce içiyordum..Şimdi içmiyorum..Çünkü erkek bebekler için sakıncalı..Muzlu ve vanilyalısını içtim..Migroslarda satılıyordu..Ancak azcık pahallıydı..
Canım bu amerikan bedenine göre hesaplama. Avrupa bedenleriyle Amerika bedenleri çok farklı, o seni yanıltmasın. Ben mesela Victoria's secret'tan bikini alırken XS alıyorum onların 34'ü ama normalde 36-38 giyiyorum. Ama buna göre hesapladım. Dediği gibi ölçtüğümde (cm i 2.54 'e bölüp inche çevirdim). 32 ye 34 çıktı. Yani o mantıkla 32B giymem lazım. Ama benim sırtım 32 bedene göre geniş dar oluyor mesela göğüs değil de sırtı.
Kızlar ya ben de bu soya sütünün göğüs büyüttüğünü duydum bir arkadaşımdan, onun da bir arkadaşı denemiş ve olumlu sonuç almış bana da önerdi. Ama bilemiyorum kullansam işe yarar mı burada kullanan arkadaşlar etkisini gördünüz mü acaba???