soyadım:(

gallina

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
421
311
73
Soyisim değişikli yapan var mı

Son düzenleme:
Muhtemelen soyisim alırken büyüğünüz savaşlardaki top tüfekten dolayı almıştır.. Eskiden normaldide şimdi garip oluyor.. Ben gey soyisimli tanımıştım Aslında anlamı geyik

Muhtemelen soyisim alırken büyüğünüz savaşlardaki top tüfekten dolayı almıştır.. Eskiden normaldide şimdi garip oluyor.. Ben gey soyisimli tanımıştım Aslında anlamı geyik

ya sormayın gerçekten çok tuhaf hayatım çizgi roman gibi
bir işlem yaparken anlamayanı mı ararsın anlayıp yakıştıramayanı mı ararsın yoksa üzerine alınanı mı ararsın

Bekarsanız evlenince değişecek zaten

Ama yok değilseniz kısa anlamlı bi'şey bulun bence uzun sanki:26:

Bekarsanız evlenince değişecek zaten

Ama yok değilseniz kısa anlamlı bi'şey bulun bence uzun sanki:26:
ablam yeni işe kardeşim yeni üniversite hayatına başlayacak evlenince de kendi soyadımı kullanmaya devam edicemsoyadı önerilerinizi bekliyorum

ya sormayın gerçekten çok tuhaf hayatım çizgi roman gibi
bir işlem yaparken anlamayanı mı ararsın anlayıp yakıştıramayanı mı ararsın yoksa üzerine alınanı mı ararsın

üzerine alınan mı?

topçu diye soyad çok duydum yaygın baya ama sizinki de çok anormal gelmedi.

sonuçta orada toptan kasıt başka bir şey. normal hayatta garip olabilir tabi haklısın.

turgutoğulları da bana fazla uzun geldi.:44:

aslında bize de biraz öyle uzun geldi hele t.ptan sonra
yılların acısını çıkarır gibi

Top soyisimli arkadasım soy ismini Toprak olarak değiştirdi. Ben de olsam tamamen farklı yapmazdım harf ekleme yada cıkarma ıle degısıklık yapardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…