• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soyadım:(

gallina

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
421
311
73
Soyisim değişikli yapan var mı

Son düzenleme:
Muhtemelen soyisim alırken büyüğünüz savaşlardaki top tüfekten dolayı almıştır.. Eskiden normaldide şimdi garip oluyor.. Ben gey soyisimli tanımıştım :60: Aslında anlamı geyik :1:

Muhtemelen soyisim alırken büyüğünüz savaşlardaki top tüfekten dolayı almıştır.. Eskiden normaldide şimdi garip oluyor.. Ben gey soyisimli tanımıştım :60: Aslında anlamı geyik :1:

ya sormayın gerçekten çok tuhaf hayatım çizgi roman gibi:1:
bir işlem yaparken anlamayanı mı ararsın anlayıp yakıştıramayanı mı ararsın yoksa üzerine alınanı mı ararsın:37:

Bekarsanız evlenince değişecek zaten:37:

Ama yok değilseniz kısa anlamlı bi'şey bulun bence uzun sanki:26:

Bekarsanız evlenince değişecek zaten:37:

Ama yok değilseniz kısa anlamlı bi'şey bulun bence uzun sanki:26:
ablam yeni işe kardeşim yeni üniversite hayatına başlayacak evlenince de kendi soyadımı kullanmaya devam edicem:34:soyadı önerilerinizi bekliyorum:8:

ya sormayın gerçekten çok tuhaf hayatım çizgi roman gibi:1:
bir işlem yaparken anlamayanı mı ararsın anlayıp yakıştıramayanı mı ararsın yoksa üzerine alınanı mı ararsın:37:

üzerine alınan mı?:9::9:

topçu diye soyad çok duydum yaygın baya ama sizinki de çok anormal gelmedi.

sonuçta orada toptan kasıt başka bir şey. normal hayatta garip olabilir tabi haklısın.

turgutoğulları da bana fazla uzun geldi.:44:

üzerine alınan mı?:9::9:

topçu diye soyad çok duydum yaygın baya ama sizinki de çok anormal gelmedi.

sonuçta orada toptan kasıt başka bir şey. normal hayatta garip olabilir tabi haklısın.

turgutoğulları da bana fazla uzun geldi.:44:

aslında bize de biraz öyle uzun geldi hele t.ptan sonra:1::1:
yılların acısını çıkarır gibi:27:

Top soyisimli arkadasım soy ismini Toprak olarak değiştirdi. Ben de olsam tamamen farklı yapmazdım harf ekleme yada cıkarma ıle degısıklık yapardım.

Back
X