Off yeter artık söylemiyorum soyadımı.Sinir ettiniz valla..
Ben bu konuyu açarken hiç beklemiyordum birileri gelip te ''soyismin ne ki'' diye patavatsızlık edeceğini,,bu benim özel bilgim oluyor anlamıyormusunuz anlamakmı istemiyorsunuz? Ben utanır sıkılırım yanlış anlaşılmaktan çekinirim başkasının özel bilgilerini sormaya sanal ortamda.Siz ki sormayı bırak hakaretler,tripler içindesiniz..Ammma mesele ettiniz ya...
Zaten söylemiyorum diye püskürüp gidenler,amacınız yardımcı olmak deilki sırf merakınızı gideremediniz diye hayıflanıyorsunuz.
Neden o zaman burda bunca arkadaş soyismimi bilmesine gerek duymadan yazabiliyor?
Doğru düzgün okuyun,baştan sona okuyup sıkılıp sıkıldınız da neden aynı soruyu soruyosunuz o zaman??
Aynı şeyleri her sayfada yazmaktan bıktım.Soyismim tek diyorum,,tanınırım diyorum,,özel şeyler yazıyorum diyorum,,hem bırakın hepsini soyadım sizi ilgilendirmezki,,yardımcı olmak istiyorsanız soyadımı bilmenize ne gerek var?? soyadıma göre mi destek vereceksiniz??
Neymiş oyalıyomuşum insanları ha söyledim ha söyleyeceğim diye.Başından beri söylemiyorum diyorum iyimisiniz kardeşim?? Ben size soyadım sizce ne derece komik mi diye mi sordum,,biliyorum komik işte bu takıntıma çözüm arıyorum.
Yoksa burda oturup benim soyismimimi tartışacağız,,aa evet şöyle komikmiş,,böyle komikmiş mi diyeceğiz,,yoksa komik deil deyip bu yaşıma kadar tanıdığım insanlaraı yalancı konumuna mı getireceksiniz?