Soyadımdan nefret ediyorum

neden bu kadar problem yaptınız ki
benim kızlık soyadım da birleşik ve çok uzundu,herkes derdi bu ne biçim bir soyadı 2 isimin birleşik haliydi..
neler çektim okullarda,işyerinde,kamu dairelerinde vs.
evlendim de kısaldı 5 harfe düştü...:D

Sizin içinizde fesatlık kurnazlık kaynıyor.Konuyu açtığım gün geceye kadar burdaydım.Dün de çalışıyordum bugun sabah ta işten geldim işte burdayım.Tüm bu kanıya nasıl vardınızsa artık.Allahım ya ne ilginç kadınlar var böyle:95:

:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:
Ayıp Ayıp..

canım ya dertettiğin şeye bak..keşke herkesin derdi böyle olsa:) bence kafaya takılcak bi durum yok..benim de bekarken soyadım biraz ilginçti hep yanlış yazılır yanlış anlaşılırdı artık hecelerdim bende ve kırk yılda biri doğru anlayıca valla bravo size derdim:) sonuçta hiçbirimizin soyadı kendi seçimimiz değil adlarımızda...önemli olan senin karakterin insanlığın karşındaki insanın en son düşüneceği şeydir senin soyadın hiç boş yere üzme kendini..

bence oyalamak insanları sayfayı baştan sona kadar konudum ha söyler hasöyleyecek ama hala söylememiş benimde soyismim kötüydü.cok rahatlıkla söyledim eşime neden utancakmışım sonuçta degişecek evlenince veya evlenmesende ne olurki soyisim sonuçta ismini söle sende gerekli yerde soyismini söle burda kimse senle dalga yada kafa gecmiyor madem böyle bir topik actın yazmalıydınbu kadar insanıda yormamalıydın zaten kararınıda vermişsin.söze gerek yok..:47:

Soyadın nedir belirtmemişsin ama, okul arkadaşlarımdan birinin soyadı otuzbir idi ve kendisi erkekti, bir diğeri daha kendisi kızdı soyadı dölekti.
Bunlardan eminim daha kötü değildir soyadın ama kendileri soyadlarıyla gayet barışıktılar.
Hem unutma, bir insanın güldüğü şey onun zeka seviyesini gösterir...
:8:

ya sevmiyor olabilirsin bence değiştir ne olacak sanki babamda evlenmeden değiştirmiş iyi ki değiştirmiş diğeri çok vahşiceymiş :1: şimdi ki soyadım çok güzel :46: hatta bu yıl erkek kardeşimde adını değiştirdi çok havalı oldu darısı başına:34: bir arkadaşımın soyadı tosundu ve kız 1.50 boylarında 40 45 kg civarındaydı komediyi sen düşün ama hiç umrunda değildi hatta çok takılan olurdu bunların başınıda ben çekerdim :)))

Aaa benim de 1.50 boylarında 45 50 kilo civarı soyadı tosun olan bir arkadaşım var. Aynı kişiler mi ki:1:

bence oyalamak insanları sayfayı baştan sona kadar konudum ha söyler hasöyleyecek ama hala söylememiş benimde soyismim kötüydü.cok rahatlıkla söyledim eşime neden utancakmışım sonuçta degişecek evlenince veya evlenmesende ne olurki soyisim sonuçta ismini söle sende gerekli yerde soyismini söle burda kimse senle dalga yada kafa gecmiyor madem böyle bir topik actın yazmalıydınbu kadar insanıda yormamalıydın zaten kararınıda vermişsin.söze gerek yok..:47:

katılıyorum.) madem düsüncelerimizi merak ediyordu söylemesi daha mantıklı..
Neyse kendi kararı sayqı duyarım, herkesin kendi düsüncesi..

Off yeter artık söylemiyorum soyadımı.Sinir ettiniz valla..
Ben bu konuyu açarken hiç beklemiyordum birileri gelip te ''soyismin ne ki'' diye patavatsızlık edeceğini,,bu benim özel bilgim oluyor anlamıyormusunuz anlamakmı istemiyorsunuz? Ben utanır sıkılırım yanlış anlaşılmaktan çekinirim başkasının özel bilgilerini sormaya sanal ortamda.Siz ki sormayı bırak hakaretler,tripler içindesiniz..Ammma mesele ettiniz ya...
Zaten söylemiyorum diye püskürüp gidenler,amacınız yardımcı olmak deilki sırf merakınızı gideremediniz diye hayıflanıyorsunuz.
Neden o zaman burda bunca arkadaş soyismimi bilmesine gerek duymadan yazabiliyor?
Doğru düzgün okuyun,baştan sona okuyup sıkılıp sıkıldınız da neden aynı soruyu soruyosunuz o zaman??
Aynı şeyleri her sayfada yazmaktan bıktım.Soyismim tek diyorum,,tanınırım diyorum,,özel şeyler yazıyorum diyorum,,hem bırakın hepsini soyadım sizi ilgilendirmezki,,yardımcı olmak istiyorsanız soyadımı bilmenize ne gerek var?? soyadıma göre mi destek vereceksiniz??
Neymiş oyalıyomuşum insanları ha söyledim ha söyleyeceğim diye.Başından beri söylemiyorum diyorum iyimisiniz kardeşim?? Ben size soyadım sizce ne derece komik mi diye mi sordum,,biliyorum komik işte bu takıntıma çözüm arıyorum.
Yoksa burda oturup benim soyismimimi tartışacağız,,aa evet şöyle komikmiş,,böyle komikmiş mi diyeceğiz,,yoksa komik deil deyip bu yaşıma kadar tanıdığım insanlaraı yalancı konumuna mı getireceksiniz?

katılıyorum.) madem düsüncelerimizi merak ediyordu söylemesi daha mantıklı..
Neyse kendi kararı sayqı duyarım, herkesin kendi düsüncesi..

bence oyalamak insanları sayfayı baştan sona kadar konudum ha söyler hasöyleyecek ama hala söylememiş .madem böyle bir topik actın yazmalıydınbu kadar insanıda yormamalıydın zaten kararınıda vermişsin.söze gerek yok..:47:

Ben sizin soyismim hakkındaki düşüncelerinizi merak etmiyorum.Komik olan soyadımı taşıma konusundaki fikirlerinizi merak ediyorum.

Son düzenleme:
Off yeter artık söylemiyorum soyadımı.Sinir ettiniz valla..
Ben bu konuyu açarken hiç beklemiyordum birileri gelip te ''soyismin ne ki'' diye patavatsızlık edeceğini,,bu benim özel bilgim oluyor anlamıyormusunuz anlamakmı istemiyorsunuz? Ben utanır sıkılırım yanlış anlaşılmaktan çekinirim başkasının özel bilgilerini sormaya sanal ortamda.Siz ki sormayı bırak hakaretler,tripler içindesiniz..Ammma mesele ettiniz ya...
Zaten söylemiyorum diye püskürüp gidenler,amacınız yardımcı olmak deilki sırf merakınızı gideremediniz diye hayıflanıyorsunuz.
Neden o zaman burda bunca arkadaş soyismimi bilmesine gerek duymadan yazabiliyor?
Doğru düzgün okuyun,baştan sona okuyup sıkılıp sıkıldınız da neden aynı soruyu soruyosunuz o zaman??
Aynı şeyleri her sayfada yazmaktan bıktım.Soyismim tek diyorum,,tanınırım diyorum,,özel şeyler yazıyorum diyorum,,hem bırakın hepsini soyadım sizi ilgilendirmezki,,yardımcı olmak istiyorsanız soyadımı bilmenize ne gerek var?? soyadıma göre mi destek vereceksiniz??
Neymiş oyalıyomuşum insanları ha söyledim ha söyleyeceğim diye.Başından beri söylemiyorum diyorum iyimisiniz kardeşim?? Ben size soyadım sizce ne derece komik mi diye mi sordum,,biliyorum komik işte bu takıntıma çözüm arıyorum.
Yoksa burda oturup benim soyismimimi tartışacağız,,aa evet şöyle komikmiş,,böyle komikmiş mi diyeceğiz,,yoksa komik deil deyip bu yaşıma kadar tanıdığım insanlaraı yalancı konumuna mı getireceksiniz?

canın isterse söyle.bizde sabah akşam düşünüyoruz zaten bu kızın soyadı neydi diye.bize ne ya senin soyadından.bilmeden millet nasıl yorum yapacak sana.söylenecek herşeyi sölemişler daha ne istiyosun ki.niye utanıyosun utanmadan nefret etmeden taşı soyadını hem bir iki harfin ne önemi var alnındada yazmıyo soyadın nasılolsa söylemek istemediğine söylemezsin olur biter.

canın isterse söyle.bizde sabah akşam düşünüyoruz zaten bu kızın soyadı neydi diye.bize ne ya senin soyadından.bilmeden millet nasıl yorum yapacak sana.söylenecek herşeyi sölemişler daha ne istiyosun ki.niye utanıyosun utanmadan nefret etmeden taşı soyadını hem bir iki harfin ne önemi var alnındada yazmıyo soyadın nasılolsa söylemek istemediğine söylemezsin olur biter.

Size neyse o zaman sorup üstne söylemedim diye hakaret etmeyin tamammı? Ne demek soyismimi bilmeden nasıl yorum yapacak?? Bilmesine ne gerek var söylersin heralde bu yorumu yaptığına göre..Bilince ne olucak?

Size neyse o zaman sorup üstne söylemedim diye hakaret etmeyin tamammı? Ne demek soyismimi bilmeden nasıl yorum yapacak?? Bilmesine ne gerek var söylersin heralde bu yorumu yaptığına göre..Bilince ne olucak?

ben sadece konuyu okudum tamam mı yorum yapmadım sana hakaret etmedim ilk yorumumdur azönceki yorum.inan bilmemize gerek yok merakta etmiyorum.çünkü takıntım yok böyle küçük şeylere hiç takılmam ben.bilince herkes sana diycek işte ahh canım hiçte kötü soyismin yok benimki seninkinden beter falan sende rahatlayacaksın.:1:

Kalbinsesi, bence sen bu konuyu kapattır artık yönetime, soracağını sordun, alabileceğin cevapları aldın.. Bir de ailem de rahatsız demişsin ya, ailecek de değiştirebilirsiniz bence. Hem kendini yalnız hissetmezsin.. Yine tabi ki karar senin ama insanlar daha fazla günahını almadan yönetime rica edip konuyu kapattır derim :)

meraba arkadaşlarım.
Bu da dert mi demeyin.Genç bir insan için ne kadar takıntı meselesi aslında:(
Soyadım öyle komikki bir yere gittiğimde söylemek bile istemiyorum,çekiniyorum..
Hatta o kadar dert ettimki biriyle tanışmaya cesaret bile edemiyorum,veya düşünün birinden hoşlansam soyismimi öğrenince tüm cazibem gidicek diye korkuyorum:5:
Soyadından bu kadar rahatsız olan varmı ben gibi?
Değiştirmek çevrem açısından komik karşılanır,daha çok dikkat çeker diye üzülüyorum bazen.:26:

Sevgili kızım...

Her sorun yaşayana büyük ancak izninle bir iki şey söylemek istiyorum. Öncelikle ebeveynlerini severmisin anne ve babanı yani. Cevabın evet ise devamını oku yazının:))

Taşıdıgın soyadı sevgili babanın sana yadigarı sen evleninceye kadar. Evlendiginde nasılsa degişicek ve sorun sa bu o an bitecek imzayı attıgında. Ancak imzayı atana kadar soyadına babanın sana hediyesi olarak bak sevdigin birinin hediyesini beyenmedim diye takmazmısın yada kullanmazmısın ki bu hediyeyi veren senin canın. Tek derdin bu olsun sevgili yavrum sen alaya aldıkça soy adını ki komik bulmaktasın başkalarıda öyle görecektir ama tanışmalarda gururla sölediginde insanların dikkate bile almadıgını göreceksin alaya almak şöle dursun.. Sevgiler.

Pardon ama konu sahibi bir dakika! Sen sordun burda en az 50 kişi aynı şeyi söyledi sana
Memnun değilsen git değiştir kim ne derse desin ne nasıl mutluysan öyle davran insanalrı düşünme ne derlerse desinler diye deği mi?
Daha ne bekliyorsun insanlardan ? Aslında ne olursa olsun soyisim yani altarafı benim pek önemsemediğim bir olay.
Evlenmek istersen eşinin soy adını kullanmayı seçersen değişir.Vs herkes söylemiş. Ama sen hep çok kötü diyip durdun millet haliyle merak etti. Cevaplara yönelik öyle böyle değil çok kötü çok komik dersen sürekli ve her yanıta merak edilir o çok komik olan soyismin. Cevap mı beğendiremiycez sen baştan merak ettirmeseydin Evet söylemek zorunda değilsin ama üstelersen tabi de ederim şahsen.

aman canım en iyi kararı kendin verirsin bence.çünkü kimse seni senden daha iyi anlayamaz.çok rahatsız oluyosan değiştirirsin yada bunu sorun haline getirmemeye çalışırsın.......kız zaten soyadını sevmiyor,utanıyor vs.zaten sorun başka yerde bile söylemek istemiyor olması.birde ısrarla burda sormanın ne anlamı var..merak ediyorsunuz diye tekrar mı alay konusu olsun.söyleyince ne olacak biriniz demese aaa komikmiş diye biriniz diyecek işte hakkaten komik diye..yardım edelim derken tekrar üzülecek..söylememekte haklısın sonuna kadar:3:

Fake ya da dikkat çekmek için açılan konular genel de pazar günü açılıyor, direk ne zaman açıldığına baktım fake kriterlerine uymuyo:1:

Şaka bir tarafa soyadınız zaten evlenince değişecek dert etmeyin benimki de komiiik bende herkesle beraber gülerim nolacak canım kaşım gözüm yer değiştirmeyecek, çirkin olarak görülmeyeceğim ya!:66::74::64:

24 yıl kullandığım soy ismim çok enterasandı
öyle ki o soy ismi bizim sülaleden başka kimse de yok
o kadar kulağa yabancı gelirdi ki
hep kodlamak zorunda kalırdım
farklı yorumlar yanlış anlaşılma sonucu alkasız benzetmeler olurdu hep
sevmezdim de bu kadar garip soy adı mı olur diye
ama sonraları bu ilginç soyadını sevmeye başladım
çünkü herkesde yok özel bişey gibi gelmeye başladı
hatta evlendikten sonra da kullanıcam dedim
ama alelacele o işlemin başvurusunu yapmayı unuttuğum için
kullanamıyorum baba yadigarı soyadımı
evlendikten sonra aldığım soyadım gayet net ve açık
ama bu kez de u ve ü karışıklığı var bi harf bütün anlamı bozuyo
yine dertliyim yani:1:
o kadar dert etmeyin bence
benim soyadımın kürtçe anlamını bi arkadaşım söylediğinde şok olmuştum:53:
çok çirkin bi anlam:63:
yani alay edilcek niyet olsa her dilde başka anlamlara çekilebilir soyadı
ama çok rahatsızsanız değiştirebilirsiniz tabi.

Back
X