- Emoji Skoru
- -9
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Zeynep_2002
40 yaşında 13 yaşında kızı olan bir kadınım. çalışıyorum. 8 ay önce bir kafa karşışıklığı oldu doğru yolu zorda olsa seçtim ama boşluğa düştüm işin içinden çıkamıyorum terapide aldım ama yok yaşama sevincim bitti. ne işe gitmek ne eve gitmek istemiyorum. eşimle artık evli kalmalımıyım bilmiyorum. eşime dün konuyu açtım kağıt üstünde boşanalım birde çocuğun lgs si bitene kadar bu şekilde devam edelim belki düzeliriz saygımız geri gelir ,kaybetme korkusu filan. yada böyle daha iyi oldu deyip yolları ayırırız dedim. o kişiyi de Allah a hava ettim.
ablalarım kardeşlerim lütfen bana bir yol gösterin yoksa hayatım bir kız çocuğuyla birlikte sönüp gidecek.
1. o kişiyle iş ilişkisi vardı aramızda ve komple heryerden engelledim.
2. aramızda hiç bişey geçmedi. cinsellik dahi konuşulmadı.8 ayda 1 kere görüştüm sadece.
3. konuşmayı kestim engelledim ama aklımdan atamadım. çıkmazlardayım .
4. o kişi hayatımda gördüğüm en yavşak insan olabilir. evli ve 3 cocugu var.
şimdi şuna bir açıklık getireyim herkes maşallah sütten çıkmış ak kaşık kimse kınadığını yaşamadan ölmez. bu arada ben hatalı olduğumu başta hiç konuşmamam gerektiğini biliyorum. işi için mecbur kaldım konuşmaya ama yüz kere çocuklarının eşinin eşimin vebali var görüşmek istemiyorum desemde 8 ay boyunca 5 gün yazmadıysa 6. gün yazdı benim dengemi alt üst etti. ben sonu olmayan yasak masak şeyler istemiyorum başlarım sana da işine de dedim engelledim zaten. doğru yoldayım çok şükür herkes hataya düşebilir önemli olan ders alıp aynısını yapmamak derdim boşanıp boşanmamak değil. bir kadın bunalmış hatada yapmış olabilir bundan sonraki hayatımda nasıl bir yol izlemeliyim diye sordum size
ablalarım kardeşlerim lütfen bana bir yol gösterin yoksa hayatım bir kız çocuğuyla birlikte sönüp gidecek.
1. o kişiyle iş ilişkisi vardı aramızda ve komple heryerden engelledim.
2. aramızda hiç bişey geçmedi. cinsellik dahi konuşulmadı.8 ayda 1 kere görüştüm sadece.
3. konuşmayı kestim engelledim ama aklımdan atamadım. çıkmazlardayım .
4. o kişi hayatımda gördüğüm en yavşak insan olabilir. evli ve 3 cocugu var.
şimdi şuna bir açıklık getireyim herkes maşallah sütten çıkmış ak kaşık kimse kınadığını yaşamadan ölmez. bu arada ben hatalı olduğumu başta hiç konuşmamam gerektiğini biliyorum. işi için mecbur kaldım konuşmaya ama yüz kere çocuklarının eşinin eşimin vebali var görüşmek istemiyorum desemde 8 ay boyunca 5 gün yazmadıysa 6. gün yazdı benim dengemi alt üst etti. ben sonu olmayan yasak masak şeyler istemiyorum başlarım sana da işine de dedim engelledim zaten. doğru yoldayım çok şükür herkes hataya düşebilir önemli olan ders alıp aynısını yapmamak derdim boşanıp boşanmamak değil. bir kadın bunalmış hatada yapmış olabilir bundan sonraki hayatımda nasıl bir yol izlemeliyim diye sordum size
Son düzenleme: