Söylecekleriniz hayatımı etkileyebilir yol gösterirmisiniz. Bugün Miraç kandili belki vesile olursunuz.

hak veriyorum diye bir şey demedim. yardım isteyen bir kadına saldırmadan önce biraz halden anlamaya çalıştım. insanlık gereği bu yapılabilir size de öneririm bence hepinizin ihtiyacı var. burda her derdini yazan kadına aptal salak demekten başka bir öneride bulunmuyor kimse. zaten hatalarının farkındalar yardım istiyorlar dertleşmek istiyorlar ama dövüyorsunuz resmen insanları. aldattığını da söylememiş kadın. 1 kere görüştüm cinsellik olmadı konuşulmadı bile demiş. en az 13 senelik bir evliliği tak diye silmektense iyice düşünülmesi gerektiğini söyledim. sizin okuduğunuzu anlamadınız da problem var herhalde? nerde haklısın demişim :D olan olmuş yapılan hata yapılmış bir insanın suratına aptalsın ahlaksızsın diye bağırmak yerine doğru düzgün bi fikir verebilirsiniz. ama yok linç kültürü illa gelip hakaret edip cıkacaksınız.
Hata yapılmış ; miş li geçmiş zaman
Aklımdan çikaramıyorum; şimdiki zaman

Çocuğunuzun lgs senesini evliyken evli adamla yazışmadan düşünseydiniz mesela.
Üç çocuklu evli adamdan ayrılınca mı çocuk geldi aklınıza.
Adam çocuklarım var ayrılamam deyince hatirlamistir kendi cocuğunu

Kocanızın da rezil biri olduğunu keşke başta yazsaydınız. Aldatıldığınız gün tekmeyi vurmadığınız hata olmuş. Çocuk küçük yeni doğmuş, evlilik aile birliği vs umursamayan adamlar için çocuğum babasız kalmasın denmemeli. Onun karaktersizliği sizin hata yapmanıza sebep değil. Kendinize olan saygınızı yitirmeyin.

eşimden çok soğudum bu olaylarda. adamla da hiç birşey yaşamadım. kafa karışıklığı eşimi sevsem bunlar olmazdı diye. bir şeyler eksikki neden başkasından hoşlandım ve konuştum kendime kızıyorum ama eşimede birşey hissetmiyorum iki arada bir derede kaldım. o adamda gerçekten nasıl biri anlatamam iş veriyor firmaya büyük işler o firmadan geliyor bu orda çalışan . bişey desem işi keser sorgularlar diye bişey demiyordum ama en son patronumada anlatıp iş hattından da şahsiden de engelledim. iş yerime geldi ulaşmaya çalıştı ama izin vermedim. sildim komple . sadece 40 yaş sendromu yaşıyorum sanırım bunalımdayım.
Bu adam karşınıza kadar eşinize sıcaktı iz, şimdi mi sogudunuz? Anlatın dinliyoruz

adam sizden kurtulsun derken 7 aylık doğum yapmış bir kadını aldatan adamdan ben kurtulmuş olmayayım
Kızınız 14 yaşında, olayın üzerine 13 yılda evli kalmaktansa boşansaydınız. Bu mu bahaneniz yani? Kısasa kısas yapmak için biraz geç kalmışsınız.Hayır işiniz gücünüz de var çalışıyorsunuz.

adam sizden kurtulsun derken 7 aylık doğum yapmış bir kadını aldatan adamdan ben kurtulmuş olmayayım
Yalniz karisini sizile aldatti oyle bir yaziyorsunuz ki sanki adam karisini sizin bildiginiz baskasi ile aldatmis sonra size gelmis siz daha adami size acilamadan ters yuz etmissiniz gibi

Yalniz karisini sizile aldatti oyle bir yaziyorsunuz ki sanki adam karisini sizin bildiginiz baskasi ile aldatmis sonra size gelmis siz daha adami size acilamadan ters yuz etmissiniz gibi
Adam durduk yere karımı sokağamı atayım dememiştir zaten. Ne dememizi bekliyor anlamadım

O nasıl diyiyor ki sizin boşanmak istediğinizi? Siz ona duyurmak mi istednorma
Adam durduk yere karımı sokağamı atayım dememiştir zaten. Ne dememizi bekliyor anlamadım
onu demesindeki amaç beni hiç konuşturmuyordu sen beni neden hiç konuşturmuyorsun kesiyorsun lafımı dediğimde son sonu yok deyip kestirip atıyorsun bu yüzden konuşturmuyorum ne yapayım karımı sokağamı atayım dedi ben öyle bişey demedim istemedim de. sadece bu işin sonu yok ben konuşmak istemiyorum dedim buda sürekli iş bahanesiyle arayıp flört etmeye çalıştı. konuşuyoruz işte sonu yok deyip durma diyordu. bende baktım müsade etmeyecek iş için bile konuşsak devam edecek o yüzden her yerden engelledim.

Kızınız 14 yaşında, olayın üzerine 13 yılda evli kalmaktansa boşansaydınız. Bu mu bahaneniz yani? Kısasa kısas yapmak için biraz geç kalmışsınız.Hayır işiniz gücünüz de var çalışıyorsunuz.
16 yıldır evliyim. eşimle anlaşamıyorum her sene boşanıyoruz güya ama adım atılamamıştı kendime güvenim yoktu. şimdi 40 yaşında gelen güncelleme ile bunu yapmak istiyoum. eşimede söyledim başkasıyla görüştüğümü ve demekki seni sevmiyormuşum gerçekten başkasına gönlüm kayıyorsa bu artık bitmeli dedim. ama o kişi ile alakalı değil.

Kocanızın da rezil biri olduğunu keşke başta yazsaydınız. Aldatıldığınız gün tekmeyi vurmadığınız hata olmuş. Çocuk küçük yeni doğmuş, evlilik aile birliği vs umursamayan adamlar için çocuğum babasız kalmasın denmemeli. Onun karaktersizliği sizin hata yapmanıza sebep değil. Kendinize olan saygınızı yitirmeyin.
yorum için teşekkür ederim. Allah sağlık versin maddi güç versin bence herşey benim için çok güzel olacak. şuan sağlığımda maddi gücümde yerimde. sadece birilerinden akıl almak istedim. o öyle bu böyle deyip arkalarından konuşmak değil niyetim. benimde çok hatalarım var ama tek taraflı bakmıyorum hiç bir zaman. Allah herkese gönlüne göre bir hayat versin.

Vesile oldunuz mu yoksa hala devam ediyor mu?

Adamın yavşak olması ya da kocanın seni aldatması ile durumun alakası nedir çözemedim. Bu sizin yaptığınız şeyi normal mi kılıyor? Kocan çok kötü biridir bilemeyiz ki öyle ise izlemen gereken yol belli değil mi? Boşanmaya bu zamana kadar cesaret edemedim diyorsunuz olabilir ama başkası ile görüşme konusunda gayet cesursunuz. Kırk yaşında kadın bir defacık görüşme ile mecnuna mı dönüyor yani aklınız alıyor mu yazdığınızı? Bir de senelerce durup durup çocuğun sınav senesi yapıyorsunuz. Kocan berbat biri ise şu an senin ondan ne farkı kaldı? Ya da sonuçta evli iken görüştünüz karşıdaki insan ile o boşanıp ilişkiye devam edelim dese yavşak değil düzgün mü olacaktı diğer kişi? Bence önce kendi yaptığınız şeyin çok yanlış olduğunu ve hatalar silsilesi olduğunu bir kabul edin.

Ben tam anlamadım ya
O yavşak biri ama aklınızdan çıkaramıyorsunuz?
Sevgi böyle bir şey mi
Ne hissettiğinizi ve ne istediğinizi analiz edemiyor gibisiniz

Adamın yavşak olması ya da kocanın seni aldatması ile durumun alakası nedir çözemedim. Bu sizin yaptığınız şeyi normal mi kılıyor? Kocan çok kötü biridir bilemeyiz ki öyle ise izlemen gereken yol belli değil mi? Boşanmaya bu zamana kadar cesaret edemedim diyorsunuz olabilir ama başkası ile görüşme konusunda gayet cesursunuz. Kırk yaşında kadın bir defacık görüşme ile mecnuna mı dönüyor yani aklınız alıyor mu yazdığınızı? Bir de senelerce durup durup çocuğun sınav senesi yapıyorsunuz. Kocan berbat biri ise şu an senin ondan ne farkı kaldı? Ya da sonuçta evli iken görüştünüz karşıdaki insan ile o boşanıp ilişkiye devam edelim dese yavşak değil düzgün mü olacaktı diğer kişi? Bence önce kendi yaptığınız şeyin çok yanlış olduğunu ve hatalar silsilesi olduğunu bir kabul edin.
gerçekten de bende şaşırıyorum bu duruma evet 1 kere yüz yüze görüştük :) yanına gidince de bişey hissetmedim aslında. psikoloğumun dediği senin kafanda canlandırdığın tutunduğun ilişki kendi hissettiğin duygular. yoksa benim 3 çocuklu evli adamla ne işim var bide başka memlekette. ama yıllardır iş için görüşüyoruz ama son 8 aydır flörte dönmüştü ara ara sürekli görüşmedim oda onun iş dışında konuşma yazmama dememe rağmen yavşaklığından dolayı.

gerçekten de bende şaşırıyorum bu duruma evet 1 kere yüz yüze görüştük :) yanına gidince de bişey hissetmedim aslında. psikoloğumun dediği senin kafanda canlandırdığın tutunduğun ilişki kendi hissettiğin duygular. yoksa benim 3 çocuklu evli adamla ne işim var bide başka memlekette. ama yıllardır iş için görüşüyoruz ama son 8 aydır flörte dönmüştü ara ara sürekli görüşmedim oda onun iş dışında konuşma yazmama dememe rağmen yavşaklığından dolayı.
Vallahi çok tuhaf. Neyse artık en azından normal yoldan gidin süreçte.

Back
X