Söylediğim yalan ve başıma gelen imkansız aşk?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Nerden başlasam nasıl başlasam bilmiyorum. Bundan yaklaşık yedi ay önce instagramda biriyle tanıştık. Bu arada sanal ilişkilere internetten tanışıp görüşmelere aşırı karşı biriyim hatta dalga geçerdim. Ama işte kınadığını yaşamadan ölmezmiş insan. Neyse bu çocukla tanıştık ben tabi ciddiye almadım dalgasına konuşmaya başladım boyumu kilomu sordu 1.75 cidden boyum bende öyle söyledim ama kiloma 70 dedim. Aslında 87 kiloydum şu an 94 oldum. İnstagramda fotoğraflardan hiç mi anlamadı derseniz ara ara spor yapan yüzen biriyim vücudum derli toplu ve kaslı hemde shoplu fotoğrafların bazıları az da olsa. E birde benim üst kısmım yüzüm zayıftır çoğu fotoğraflarım öyle. Bel altı bacak gözükenlerde de elbise etek var belli olmuyor fiziğim pek. Açıkçası 70 kiloyum derken çokta umrumda olmadı inanmazsa kendi bilir konuşmak zorunda mıyım dedim. Ama bir şey söylemeyince çocuk dedim ki konuşurum bir iki gün sonra yol veririm gider. Zaten işsiz olmamdan atanmayı bekliyor olmamdan kilo almaya devam ettim. E evde olmanın verdiği bu boşluktan da bizim muhabbet aldı başını gitti. Arkadaş başka şehirde yaşıyor bu arada. Sohbet muhabbet ilerledikçe bizim kafalar aşırı uyuştu. Ben yedi ayın sonunda bir baktım bağlanmışım. O zaten kopamıyor. Ne olduğunu anlamadığım tuhaf bir şey oldu. Sürekli aramalar mesajlar. Bana hiç ısrar etmiyor görüşelim diye sen ne zaman istersen hazır olursan söyle diyor. Ama benim aklımda görüşmek yoktu ki zaten. Son günlerde her şey tersine döndü ama. Artık görüşmek elini tutmak adını koymak istediğimi fark ettim.

Asıl probleme gelirsek şimdi ben kendimce bir karar aldım. İki buçuk üç ay gibi bir süre de diyet ve sporla kilo verip görüşebilir miyim sizce bunu başarabilir miyim. Onun olduğu şehire gidip sürpriz yapmak istiyorum. 75 kilo da olsam yeter bana. Ama bu gücü bu motivasyonu kendimde bulamıyorum. Diyete başladım bu arada spora da gidiyorum ama başarabilir miyim emin değilim. Boşuna mı zorluyorum bazen şeytan yalan söyleyip kandırdın bir bahane bul ve bitir diyor ama bunu düşünmek canımı çok acıtıyor ve ona haksızlıkmış gibi geliyor ne yapsam bilmiyorum kendimi kötü çaresiz hissediyorum. Dalga geçmeden bir akıl verin ne olur bu aşk ne biçim bir şeymiş.

Bu kişiyi sağlıklı bir şekilde kilo vermeniz için bir işaret olarak görüp işin "yalan söyleme" kısmına daha az odaklanırsanız başarılı olacağınızı düşünüyorum. Verilmeyecek bir kilo değil. Yeter ki motive olup disiplinli bir şekilde diyet ve sporu sürdürün.

kimbilir o ne yalanlar söyledi

bence verirsiniz ki verin de kilonuz çok fazla ama görüşecekseniz temkinli olun gündüz vakti kalabalık bi yerde buluşun güvendiğiniz biri de başka masada olsun sizi gözlemlesin uzaktan

ne olur ne olmaz.

Üniversite yıllarımda bir kez ben de internetten tanıştığım biriyle böyle görüşmüştüm. Çocuğun gönderdiği fotoğraflar vs de var. Hadi dedik buluşalım. Bu bir geldi, fotoğrafların hepsi photoshop muş meğer. Cam dibi gözlükler aşırı kısa boylu ve kiloluydu. Normalde dış görünüşü çok takmam ama kendimi o kadar kandırılmış hissettim ki... Otururken sadece bir kere sordum "neden böyle yaptın?" diye, "önemi mi var" minvalinde saçma bir cevap verince bir anda buz gibi soğudum.

tuvalete diye kalkıp mekanı terketmiştim

sizin durum çok masum bence. boyumuz aynı inanın 87 kilo öyle 87 gibi durmuyor bizde. Hem evde otururken kilo almışsınız çok normal. verirsiniz öyle görüşürsünüz. boşuna çaba olur mu hiç. sonra ileride anlatır anlatır gülersiniz hatta

yapabilirsin. senin kilonda birisi başlarda daha hızlı veriyor zaten eğer dikkat ederse.

ben 65 kilo ile 11 şubatta diyete başladım bu sabah 58.8 geldim tartıldığımda. ben 7 kilo yaklaşık verdim 2 ay gibi sürede.

e sende 3 ay sürede rahatlıkla o kiloları verirsin. sporda yapıyormuşsun. kk da diyet grupları var yarışıyoruz. bende 10. takımdayım mesela. sende kendine bi takım bul ve bizle birlikte zayıfla. olmaz mı? neden olmasın?

Onunda yalanları olsa gerek kı hala gorusme talebınde bulunmamıs.
Bırde cok özür dilerim 95 kılo bırı ıle 70 kılo bırı elbette fark eder. O cok ustunuze dusmemıs anlasılan

175 boyum olsa asla kılo almazdım heralde..ay ne guzel manken gıbı olursun.başarırsın bence..

bence kesinlikle verirsiniz..bi an önce başlayın bol bol su için spor ve sebze ağırlıklı beslenirseniz neden olmasin..
bu arada aman dikkatli olun nolur..iyice tanimadan görmeden tanımadığınız bilmediğiniz yerlere gitmeyin

Ben şeye takıldım en çok, başkası için kilo vermenize?

Kendiniz için yapmıyorsanız zaten yapamazsın o yüzden gerekli motivasyonunuz yok. Eğer böyle rahatsanız söyleyin kilonuzu bitsin. Madem hoşlanmış, önemi yoktur.

7 ay da internetten görüşmek için aşırı uzun bir süre. Eğer karşı taraf sizi beğenmezse 7 ayınız çöp olmuş olacak. Bi an önce konuşup, görüşün.

sana yazdığımda 70 kg. dım, bu ara kilo aldım dersin:)

Tuh keşke 85 deseydin isin daha kolaydi
Hem 10 kilo versen yeterli bence ilk etapta
Ölümcül diyetlere gerek yok
E hadi bakalim durduğun kabahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…