- 19 Ağustos 2017
- 341
- 137
- 53
- Konu Sahibi Iki cocuk annesi222
Yazdığınız her şeyi okudum ve o kadar haklısınız ki çocuklarımın ve benim iyi bir geleceğim hayatım olması için bu adamdan kurtulmam gerek ama çok korkuyorum şöyle düşününce gerçekten bu evlilik boyunca 2 çocuğum dışında iyi bir artım asla olmadı aksine hayatım mahvoldu kendimi tanıyamıyorum bu kadar şey yaşayan gerçekten ben olamam biz tartışırken çocuklarımızın yerine koydum kendimi bizimle mutlu bir gün geçirdiklerini hatırlamıyorum bile belki ben ayrılık kararı verip ayrılırsam kendimi toparlarım hafta içi çalışır hafta sonu çocuklarımı oyun merkezine istedikleri yerlere götürürüm çünkü oğlum da böyle giderse kocam gibi bir insan olacak ve ben keşke diyeceğim ama iş işten geçecek onsuz daha iyi olur 3 ümüz mutlu olur birbirimizi iyilestiririz belki ufak adimlarla guzel günlere dogru gideriz dediginiz gibi bu adamın bütün pisliklerini çekeceğime bir süre annemin dilini çekerim elbet bir gün son bulur pes eder ama eşim bana bir şey yapar mı aileme zarar verir mi bilmiyorum o potansiyel var ayrılmaya karar verdikten sonra hayatı bize zehir eder mi pesimi bırakır mı bilemiyorum ama gerçekten artık bu adamla birlikte yaşamak her gün beni ezmesine cocuklariminda buna seyirci kalıp mutsuz insanlar olmasını istemiyorum bitsin pesimide bıraksın gitsin o telefonunda tam kendisine uygun insanlarla birlikte olsun benden de vazgeçsin birde şöyle bir düşüncem var şimdi bunun telefonunu açıp kızlarla mesajlasmalarini ekran resmi alıp bir yakınıma gönderip beni aldattiginida ispatlayıp öyle ayrılmak istiyorum annesi babası herkes beni suçlar söyleyecekleri şey sana bakıyor mu eve bakıyor mu ac bırakıyor mu sen daha allahtan belanimi istiyorsun bırak ne yaparsa yapsın sen çocuklarına bak diyecek onlara karşı elimde cevap verecek şeyler olsun istiyorum çünkü bu anlattığım hiç bir bir şeyde onlar için ayrılık sebebi değil hoş gerçi o mesajlarda olmayacak ama bunu yapmak istiyorum..