Soylemeden olur mu sizce?

Pitircikpitirr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2016
85
20
3
30
Kuzenim iki sene once cinsiyet degistirip kadin oldu. Fizigi ve yuzu kadindan farkli degil. Su anda bir sevgilisi var onun durumunu biliyor ve bir senedir cikiyolar. Ciddi dusunuyolar fakat cocugun ailesine acilamiyorlar. Sizce kuzenimin gecmiste erkek oldugunu onun ailesi bilmeli mi? Soylerlerse ailesinin kabul etmeyeceginden korkuyorlar.

Kuzenim iki sene once cinsiyet degistirip kadin oldu. Fizigi ve yuzu kadindan farkli degil. Su anda bir sevgilisi var onun durumunu biliyor ve bir senedir cikiyolar. Ciddi dusunuyolar fakat cocugun ailesine acilamiyorlar. Sizce kuzenimin gecmiste erkek oldugunu onun ailesi bilmeli mi? Soylerlerse ailesinin kabul etmeyeceginden korkuyorlar.
sonradan kesin öğrenilir işte o zaman büyük sorun olur. bastan söyleyip ısrarcı olarak aileye kabul ettirmek lazim

O degilse eski çalıştığım yerde bir cocuk vardi. Erkek gibiydi ama yinede surati cok bebeksiydi hep merak ettim bu niye boyle diye. Sonra ogrendim kadin iken erkek olmaya karar vermiş. Valla anlamamistim duyana kadar. O derece çakmadım yani. Bunu niye anlattım çünkü konuya inanmadim sahte gibi geldi. Şurda anım dursun dedim.

Aslinda evlenmeye niyetleri yoktu. Ama Selin Cigercinin evlendigini duyunca karar vermisler biz de yapabiliriz diye.

Söylerlerse çocuğun ailesi hayatta istemez. Söylemezlerse de başka bir yerden duyarlar. Eğer sevgilisi kuzeninin arkasında duracaksa söyleseler de söylemeseler de fark etmez yani.

Yaşlarıyla da alakalı bence.Çok küçük değillerse aile çok da tasvip etmese ses çıkarmayabilir.

Ailenin bakış açısı az çok bellidir.Çocuk kendi ailesini tahmin edebilir.Ama böyle birşey gizli kalmaz.

Ortaya çıknca daha çok sıkıntı olabilir.

Ama öyle 22 23 yaşındalarsa kesin arıza çıkar.

Yaşlarıyla da alakalı bence.Çok küçük değillerse aile çok da tasvip etmese ses çıkarmayabilir.

Ailenin bakış açısı az çok bellidir.Çocuk kendi ailesini tahmin edebilir.Ama böyle birşey gizli kalmaz.

Ortaya çıknca daha çok sıkıntı olabilir.

Ama öyle 22 23 yaşındalarsa kesin arıza çıkar.
Kuzenim 26 sevgilisi 29 yasinda

Back
X