- 23 Ekim 2020
- 743
- 863
- 53
- Konu Sahibi Mendilimde Kirmizim Var
İyi geceler arkadaşlar,içimi paramparça eden bir durumdan bahsetmek istiyorum size.Ne yapacağımı bilemez haldeyim.Bugün bir yerden dönerken eşimin annesi inerken oğlumu öpmek istedi,oğlum da opturmek istemedi.sonra yola devam ederken ben de oğluma ne alaka ise saçma bir cümle kurdum aslında soylememem gerekiyordu ama niye öptürmuyorsun babaannen seni seviyor ondan öpmek istiyor yoksa seni sevmez falan dedim sanki ne alakaysa.neyse ama bu kurduğum saçma cümle sebebiyle mevzu açıldı.zaten beni sevmiyorlar ki dedi.ben de kim sevmiyor ne alaka falan diye sordum.babaannem halam ve eniştem diye sıraladı.babaannesini tabi ki tenzih ediyorum bu zamana kadar ondan öyle bir şey hissetmedim ama eşimin kizkardesi ve eşinden zaten böyle bir şey uzun zamandır hissediyordum.benim oğlum biraz aksi zaman zaman yaramazliklari ya da her çocukta olabileceği gibi simarikliklari olabiliyor ama böyle bir durumdan dolayı sevmemek nasıl olabilir?Bir hala yeğenini sevmez mi?Sevmezse nasıl sevmez anlamıyorum.Bu arada çocuğun lafı ile mi hareket edeceksin derseniz,oğlum küçük değil tam yaş vermeyeyim ama ilkokula gidiyor.ben dediğim gibi bu zamana kadar hissediyordum ama açıkçası oğlumun böyle fark edeceğini ya da ettiğini hiç düşünmemiştim.Biraz umursamaz görünür çünkü dışardan.Daha öncesinde birkac kez tartışmalar da oldu çocukla alakalı,ters davranmaları sebebi ile( ki orası da çok ayrı konu,sırf top oynarken masayı devirdi diye görümcemin esi oğluma bağırdı çağırdı,ben niye bagiriyorsun deyince bana da bağırmaya başladı ve sesler baya yukselmisti.dogum zamanları,stresliler diye yine ben uzatmadim konuyu küslük yapmadım,sonrasinda benden değil eşimden özür dilendi,bu da ayrı sacmalik.bunlara rağmen küslük yapıp uzatmadim arkadaslar.Ama hata bendeymiş anladim.zaten uzun zamandır bu konuları takiyordum kafama ,kalbim paramparça oldu arkadaşlar,hiçbir şey olmamış gibi yüzlerine bakmak istemiyorum,bu ikiyüzlüluk ya da politik davranmak diyeyim zaten beni çok yipratiyordu.ben söylesem ne diyeceğim,durup dururken konuyu açsam çok fevri davranmak da istemiyorum.kalbimi en çok kıran şey çocuğuma böyle hissettirilmis olması.onlara söylesem aaa olur mu öyle şey ne saçma tabi seviyoruz olacak,ben sacmalamiş ya da yine çocuk yüzünden mevzu cikarmiş olacağım.Ne yapmalı?