- 9 Mart 2011
- 12.439
- 11.059
- 498
- Konu Sahibi yildiztozuu
-
maalesef o öyle olmuyor adam direk kendi getiriyor karısınıAktif pasif cd ne anlamadım ama evliler demesi bile yetti yani.
Herifin biri karısının yatağında yakalasa cinnet geçirir ikisini de öldürür. Olan size olur. Tabiki de karışacaksın..
Duydum duymamasına ama o zaman bu kadar cinayet niye işleniyor?maalesef o öyle olmuyor adam direk kendi getiriyor karısını
ne guruplar ne oluşumlar ne insanlar var
haberlere bile çıkıyolar gerçekten hiç duyup görmediniz mi
Duydum duymamasına ama o zaman bu kadar cinayet niye işleniyor?
Boşandığı eski karısı evlenmek istiyor diye boğazını kesen, telefonuna yabancı mesaj geldi diye karısını öldüren..... ortalıkta psikopat mı yok?
Ben de hayretle okudum birkaç sayfayı.Burdaki yorumlara bazen cok sasiriyorum..
Gündelik hayata, hayatın gündeliğine uymuyor bir çoğu.
Mesela bu konudaki "yetişkin insanin cinsel tercihleri ailesini ilgilendirmez" tarzi yorumlar.
Ya hu sizin çocuğunuz bunu yapsa bana ne mi dersiniz ben anlamıyorum. Kaldi ki cinsel tercih başka... teshircilik.. rezillik kepazelik baska şey.
Hicbir ebeveyn bunu istemez. Çünkü normal bir durum değil.
Intihar eden bir insana da "kendi tercihi bırakın etsin" mi diyorsunuz...
Eroin kullanan bir insana da mı busekil yaklaşıyorsunuz. Vallahi anlamıyorum.
Azıcık gündelik hayata uyabilen yorumlar yapalım Allah peygamber aşkına ya.
Konu sahibi: bence kendini deşifre etmemen gerekir. Yani açıktan açığa söylemen uzun vadede sana zarar verebilir. Bu konuda bencil olmanı öneririm. Yani karışma.
Başka şekilde duymalarini saglamak daha mantıklı duruyor.
Hayır ne istiyorsa yapsın. Evet beni ilgilendirmez. Fakar sosyal platformda bunları izletmek göstermek normal değil. Ve normal olduğuna kimse ikna edemez beni.Ben de hayretle okudum birkaç sayfayı.
Herkeste maşallah bir hoşgörü bir hoşgörü.
Herkeste başkasının sorununa karşı ilginç bir bağışıklık var anlaşılan,irrite bile olmadı mi kimse gercekten
Allah muhafaza...Hayır ne istiyorsa yapsın. Evet beni ilgilendirmez. Fakar sosyal platformda bunları izletmek göstermek normal değil. Ve normal olduğuna kimse ikna edemez beni.
Çocuğum kendini çekip atacak instagrama . Ben de :" onun kendi tercihi . Devam et" mi diyeceğim. Vay anasini ya.
Değil türk... norveçli olsam gene bu kadar anlayışlı!!! Olamazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?