- 13 Ağustos 2017
- 189
- 380
- 103
- Konu Sahibi yildiztozuu
-
Kafan cok güzelmiş güle güle kullanmember: 827664"]
Bana yine fake konu gibi geldi. Adam niye kendi numara ve mail ile twitterde bir account açsin? Bilmiyormuda bu sekilde es dost ögrenecek?
Hadi diyelim adam salak ve düsünemedi. Aktif/pasif cd nedir ya? Gigolo olsa, crossdresser olmasi niye eklendi? Konu sahibi bildigi bir kaç terim burda yapistiriyor ve bol tartismali, sayfali, hit bir konu pesinde tahminimce. Zaten ondan dolayi konu sahibin yorumlari tek tük.
Yani bide mobilyalarin herseyin apacik belli oldugu fotograflari koymasi, sadece yüz eksik. Yani öyle tür accountlarda, ne diye normal fakat yüzü olmayan foto konulsun? Konuyu nerden tusan, elinde kaliyor.
Annesine babasına söylemek yerine gizli bı hesaptan yaz. Kim olduğun anlasiliyo diye. O kendine çeki düzen versin napiyosa yapsın gerisine karışmayın bence. Herkesin tercihi düşüncesi farklı sonuctaÇok moralim bozuk..Dün twitter hesabi aciyordum kendime bildirim geldi kişi listendeki şu kisi bu hesabi açtı tarzinda.Bir gördüm aralarinda bir erkek bildigin herseyi ortada profil fotosu ve yüzü gözükmüyor.Baktim ki teyzemin ev, mobilyalar vss.Beynimden vuruldum.Profilde de aktif,pasif,cd ve evlilerle görüşülür yaziyor ve yaşadığımız beldeyi falan yazmış koymuş tabii ismi falan farkli.Onlarca fotoğraf ve video..Hicbirinde yüzü gözükmüyor ama kendi arabaları ve evlerinde çekmiş.Inanamadim..
Teyzem amcam ile evli.Ikisi de inanilmaz iyi niyetli öyle güzel insanlar ki.Benim zor günlerimde tek yanimda olan kişiler.Annemden babamdan öte.
Bunlari görünce öylesine öfkelendim ki.Bunu o anne babaya yaşatmaya ne hakki var diye.Bu pislikler ne diye.Dışarıdan konusulunca asla ve asla böyle birsey sezinleyemezsiniz.Cok sosyal ve insanlar tarafından cok sevilen biri.
Ben bunu gördüm ve üzerimde yük hissettim annesine babasina soyleme konusunda.Ama asla söylemeyi düşünmüyorum çünkü onlar yıkılır hasta olurlar..Kararım dogru mu sizce?
Geçen sene bana bildirim geldi Twitter’da kişi listenizdeki X Twitter’da diye. Daha önce başkaları için gelmişti önemsememiştim. Neyse bir açtım ekliyeyim diye, pis pis fotoğraflar, videolar. Kim eniştem. Tabi kendi fotoğrafı yok ama kendi adına ve telefon numarası ile açmış. Yani konu fake değil bence böyle kendini ifşa eden çok.Bana yine fake konu gibi geldi. Adam niye kendi numara ve mail ile twitterde bir account açsin? Bilmiyormuda bu sekilde es dost ögrenecek?
Hadi diyelim adam salak ve düsünemedi. Aktif/pasif cd nedir ya? Gigolo olsa, crossdresser olmasi niye eklendi? Konu sahibi bildigi bir kaç terim burda yapistiriyor ve bol tartismali, sayfali, hit bir konu pesinde tahminimce. Zaten ondan dolayi konu sahibin yorumlari tek tük.
Yani bide mobilyalarin herseyin apacik belli oldugu fotograflari koymasi, sadece yüz eksik. Yani öyle tür accountlarda, ne diye normal fakat yüzü olmayan foto konulsun? Konuyu nerden tusan, elinde kaliyor.
Tesekkür ederim..anlamamıştım vallaTeyze ile amca evli. Hesabı teyze/amca oğlu açıyor.
Geçen sene bana bildirim geldi Twitter’da kişi listenizdeki X Twitter’da diye. Daha önce başkaları için gelmişti önemsememiştim. Neyse bir açtım ekliyeyim diye, pis pis fotoğraflar, videolar. Kim eniştem. Tabi kendi fotoğrafı yok ama kendi adına ve telefon numarası ile açmış. Yani konu fake değil bence böyle kendini ifşa eden çok.
Aktif pasif cd ne anlamadım ama evliler demesi bile yetti yani.4
Neyine karismisim yorum yapmak için yapmayın lutfen
yapmayacak mı böyle davranıncaherkes maşallah ne kadar rahatmış .
ben görünce saygı falan duyamıyorum bu pisliğe . saygı duymalıymışız bizeneymiş ....alla allaaaa
bence bi şekilde ya uyarın ya da bişey yapın ilerletmesin bu sapıklığı pisliği !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?