Söylemeli miyim söylememeli miyim?

Profilinde yazmis eve ama bir sürü gönderi atmış.Ucret için özel mesaj gibisinden.Burda bunu mu ispatlayayim.Kimisi de kendi kendime uydurduğumu yazmış yok hit konu bilmem nesiii..Ben burada çok fazla online olan biri değilim neyin hiti?

Alıntı seklinde cevaplarken sacma sapan birseyler çıktı kusura bakmayın.Konuma inanmayan da yorum yapıp bana PRİM vermesin.

Kafan cok güzelmiş güle güle kullan
[/QUOTE]

Tesekkür ederim. Keske her fake senin gibi olup iltifat verse :)

Kimler kimlere neler yapıyor bir bilseniz. Twitter dolu bu hesaplarla aslında yasak bu içerikler ama çok var. Şikayet etmek gerekiyor hesapları kapansınlar diye.
Şuan şok yaşadığınız için böyle düşünüyorsunuz ama aslında bizi/sizi ilgilendirmez. Ailesi hasbelkader öğrenir zaten birgün. Siz karışmayın boşverin bence.

Yahu birşeyi övmek, bayraktarlığını yapmak başka, linç etmemek, hedef göstermemek başka, arası yok mu bunun? Eşcinsellik de, fuhuş da nerdeyse taş devrinden beri var, ayıpladık diye yeryüzünden kalkmadı, saygı duyduk diye canavara dönüşüp dünyayı yutmadı. Her seçimin kendi bedeli vardır, seçen yaşar. Bu sapıklık - genişlik olayının sonu gelmez. Burda mevzu mahremiyetine tanık olduğumuz bir kişiye müdahale edip etmeme ayarı. Bu durumda yetişkinlik ve arz-talep olduğu görüldüğüne göre ister tehlikeler konusunda uyarırsınız, ister görmezden gelirsiniz.

Ben olsam yaptığı hatayı söyler hesabı kişilere açık hale getirmemesini ister ve hayatına saygı duyardım.

EVLİLERLE görüşülür falan yazmış ayrıca kamuya açık bir hesabı var ve rehberine bağlatmış herkese bildirim gidiyor olay cinsel yönelimi değil yani. Empati kuralım lütfen benim kuzenim de böyle bir şey yapsa hoş karşılamam cinsel hayat özgürlüğü değil basitlik bu resmen ele ayağa düşmek. Kendi özel hayatı kimseyi ilgilendirmez ama ailesinin evinde arabasında bu tarz videolar çekip oraya buraya da atamaz görmemesi gereken kişiler görüp aileye baskı uygulayabilir işlerinden dahi olabilirler. Hoşgörü,duyar falan da bir yere kadar.

Annesine babasına söylemek yerine gizli bı hesaptan yaz. Kim olduğun anlasiliyo diye. O kendine çeki düzen versin napiyosa yapsın gerisine karışmayın bence. Herkesin tercihi düşüncesi farklı sonucta

Geçen sene bana bildirim geldi Twitter’da kişi listenizdeki X Twitter’da diye. Daha önce başkaları için gelmişti önemsememiştim. Neyse bir açtım ekliyeyim diye, pis pis fotoğraflar, videolar. Kim eniştem. Tabi kendi fotoğrafı yok ama kendi adına ve telefon numarası ile açmış. Yani konu fake değil bence böyle kendini ifşa eden çok.

bence amca olmadığı için şükretmek lazım
ailesine bunu yaşatmaya hakkı yok demişsiniz ne yaşatıyor adam kendi hayatını yaşıyor size ne

herkes maşallah ne kadar rahatmış .
kendi kuzenleri orasının burasının fotosunu atsa aman banane diyip SAYGI duycak sanırım .
bu tercih mi allah aşkına ?
orasını burasını atan bi erkek neyi tercih ediyor ??
yanlışlıkla da olsa görüyoruz bu pislikleri işte böylece !

ben görünce saygı falan duyamıyorum bu pisliğe . saygı duymalıymışız bizeneymiş ....alla allaaaa

bence bi şekilde ya uyarın ya da bişey yapın ilerletmesin bu sapıklığı pisliği !

evet öyle . benim eniştem de bilmediği için büyük ihtimalle instda da açık saçık şeyler beğeniyordu .ama bence beğenilerini birilerinin görceğini bilmiyordu ve ben uyardım !
birdaha da görmedim öyle bişey .
bu tarz şeyler olabilir elbette

4
Neyine karismisim yorum yapmak için yapmayın lutfen
Aktif pasif cd ne anlamadım ama evliler demesi bile yetti yani.
Herifin biri karısının yatağında yakalasa cinnet geçirir ikisini de öldürür. Olan size olur. Tabiki de karışacaksın..

Cd nin ,ciddi olanlar yazsın ibaresinin kısaltılmışı sanıyordum. Kuzeninizi uyarsanız olmaz, ailesine söyleseniz olmaz, karışsanız bir türlü karışmasanız bin türlü.
Bu yaptığı eğilim mi, ticaret mi, berduşluk mu belli değil. Nerden tutsanız elinizde kalır. Tutmayınız

yapmayacak mı böyle davranınca
ya da gizli saklı yapmaya devam mı edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…