Söylemeli miyim yoksa susmalı mıyım bilemiyorum

ardita_arban

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
136
0
26
İzmir
arkadaşlar benim eşim ileri boyutta bılgısayardan çok ıyı anlayan bırı
gecenlerdede teyzemın ogluyla ınatlastık ıddaya gırdık ben dedım kı sen z tusuna bas benım ondan bıle haberım olcak dedım
esının haberı yok bizim bu ıddamızdan neyse kuzenımın teyzemın oglunun bilgisayarına girdik ...
ama hiç hoş olmayan seylerle karsılastım ben kuzenımın karısı onu aldatıyo hemde kendısınden çok genç bir erkek le
1 haftadır onların konusmalarını takıp edıyorum ...
bunlar bayadır beraberler bulusup bulusup görussuolar
ustelık bır cocugu var kuzenımden sölersem allah korusun kan çıkar dıe korkuyorum
yuvaları dagılır dıede sölemek ıstemıyorum
slzce sölemelımıyım susmalmıyım ...
susmakla hata yapmıyorum dimi ?
çunku ayrılıklarına sebeb olmak ıstemıyorum
ohhhhh be bıraz rahatladım sızlerle konsuunca cevaplarınızı beklıyorum ...

sakıın ama sakın söyleme hatta hiç kimseye bahsetme belki hatasını anlar vazgeçer ileride en azından şimdilik geri dönüş yapma şansı var yuva yıkılmasına sebeb olma vebalinide alma . Bildiğini belli etmeden çaktırmadan doğru yola çekmeye çalış ama bu olaydan kimseye bahsetme bence. Yıkmak kolay da yapıcı olmak asıl mesele onu başarabilmek .

Son düzenleme:
cnm ben olsam söylemezdim.çünkü insanoğluyuz.iyiyi kendimizden,kötüyü çevremizden biliriz.ben suçluyum ayrıldık demez gelin hanım.yuvamı yıktılar der..er geç ortaya çıkacaktır.hayatta hiçbir şey yoktur ki saklı kalsın....

Son düzenleme:
canım ben senin yerinde olsam kuzenimin eşine ilişkisini bildiğimi söylerdim ve bitirmediği taktirde herşeyi açıkça kuzenime anlatacağımı söylerdim..

aldatan kadına aynen şunları söylerdim: "bak herşeyi biliyorum, ama sana bi şans veriyorum.. kendin itiraf et herşeyi kocana.. eğer verdiğim süre içinde etmezsen, ben söylemek zorunda kalıcam.. kuzenimi böyle kandırmana izin veremem" böylece sen söylememiş olursun ve sorunda çözülür..

Kuzeninizin eşine açık açık anlatın her şeyi böyle bir iddiaya girdik ve ben bu sırada sizin böyle böyle yapıklarınızı öğrenmiş bulundum ya bu durumdan vazgeçin falan filan diye ama sonrada kuzenine söylemelisin bence saklı olmamalı bu. Aynı şeyin kendi basına geldiğini düşün.

tabii ki söylemelisin, iffetsiz bi kadınla olmaktansa yıkılsın yuvaları. buluşmasalar sadece internette takılmış olsa neyse uyarırsın. sen kuzenine soyle ama kimseye yayma. o karar versin. affederse de onun kararı olsun.

Bence direkt kendin söyleme ama birine telefon açtırarak falan kuzenini uyar... sen söylediğin için ayrılık olursa o iffetsiz kadın sana ummadığın iftiralar atacaktır bilgine

Kafanıza göre insanların bilgisayarlarından özel bilgilerini yazışmalarını ele geçirmek bir suç biliyorsunuz değil mi? Çok manasız olmuş bilgisayarı kullanan ev ahalisine haber vermeden küçük çocukla iddaya girip böyle bir olaya kalkışmanız. Bence şimdiye kadar özel hayatlarına saygı duymamış olsanız bile şuandan itibaren duymalı içinizde saklamalısınız bazı şeyleri. Bırakın öğrenecekse kendisi öğrensin eşi.

haha aldatan bir kadın olunca da 'bir yuva kolay kurulmuyor ' diyen hanımlar görmeyi bekliyorum

bence tepki göstermeden yani gelininizin size kinlenmesini sağlamadan açık açık konusun ilişkinden haberim var yuvan yıkılsın istemiyorum bu yoldan geri dön çocuğun var iyi düşün taşın kuzenimide kandırmana ,izin veremem aynı seyi o sana yapsa ne hissedersin istemisin falan deyin uyarın kuzeninize şimdilik bence söylemeyin basını belaya sokar falan allah korusun siz suçlu hissedersiniz kendinizi.vicdan yaparsınız.kadınla konsuun bence korkar zaten belki geri döner yolundan.ama nasıl öğrendiğinizi söylemeyin.

Kafanıza göre insanların bilgisayarlarından özel bilgilerini yazışmalarını ele geçirmek bir suç biliyorsunuz değil mi? Çok manasız olmuş bilgisayarı kullanan ev ahalisine haber vermeden küçük çocukla iddaya girip böyle bir olaya kalkışmanız. Bence şimdiye kadar özel hayatlarına saygı duymamış olsanız bile şuandan itibaren duymalı içinizde saklamalısınız bazı şeyleri. Bırakın öğrenecekse kendisi öğrensin eşi.

bende buraya takıldım..

hangi hakla baskasının özeline girip 1 haftadırda takip edebiliyorsunuz..

kuzeniniz saf değildir herhalde karısının baska biriyle yazışıp görüştüğünü anlar

Cok gicik bir durum ya.

Vicdanen onun bilmesi gerektigini dusunuyorum ama mantigim diyor ki " Iyi olursa ALlah'tan, kotu olursa kuldan. "

Keske su bilgisayar olayina hic girmeseydiniz de bunlari hic bilmeseydiniz..

Bence söyleyin.
Olay çok ilerlemiş çünkü.
Yalnız bu olaya şahit olduktan sonra,
haftalarca yazışmalarını okumanız hoş olmamış.
Ve peki kuzeniniz sormadı mı birdaha hani bilgisayarda
ne yaptğımı görecektin , ne oldu diye?

arkadaşlar benim eşim ileri boyutta bılgısayardan çok ıyı anlayan bırı
gecenlerdede teyzemın ogluyla ınatlastık ıddaya gırdık ben dedım kı sen z tusuna bas benım ondan bıle haberım olcak dedım
esının haberı yok bizim bu ıddamızdan neyse kuzenımın teyzemın oglunun bilgisayarına girdik ...
ama hiç hoş olmayan seylerle karsılastım ben kuzenımın karısı onu aldatıyo hemde kendısınden çok genç bir erkek le

Bence bu kısım biraz uydurma olmuş gibi..
Konu sahibi olayı başka şekilde öğrenmiş olmalı..

Bilgisayarına girilen kuzen neler olduğunu hiç mi sormadı?
Konu sahibi değil, eşi bilgisayardan anlayan...
Bu esnada eş bu gördükleri hakkında ne yorum yaptı?

Konu sahibi ortada olmadığı için sorularımıza cevapta alamıyoruz..

Son düzenleme:
Çok kötü şeylere şahit olmuşsunuz.Ama ben sizin yerinizde olsam kuzenime söylemezdim.
Eşine de söylemezdim bildiğimi.Sadece kuzenimin eşiyle yanyana gelip böyle konulardan bahsedip sonuçlarının neler olacağını anlatırdım.
Belki de pişman olacak kadın.Bir hata yapıyor ve farkında değil yaptığı şeyin öneminin.
Belki de aldatırken bi an pişman oldu vazgeçti ama aldattığı adam kadını tehdit etti ve kadın mecbur kalıyor.Böyle şeyler de olabilir.

Bu tür konulardan konuşun bence.Hatta aynı olayı anlatın bence.Benim bir arkadaşım var.Eşi aldatıyor falan deyin.O arada kadının düşüncelerini bakış açısını az da olsa anlarsınız.

çocuk değilsiniz en azından evli olduğunuzu bilerek söylüyorum
başkasının bilgisayarından size ne çok çirkin bir davranış hiç etik değil iddaa konusundan ziyade merak edip kurcalamışsınız bence 1 hafta takip etmişsiniz işiniz gücünüz yok mu? insanların özel hayatı dışında?
ha bir şekilde öğrendiniz burnunuzu sokmayın derim kendi iyiliğiniz için
bir yuvanın dağılmasına sebep olmayın zira hiçbişey gizli kalmaz
pc özel bişeydir umarım bidaha kimsenin özeline saldırmazsınız :20:

olay çok kötü, aldatma var işin içinde, ben sessiz kalamazdım sanırım.

ama bir yandan da yaptığınız şey suç. ne diyeceksiniz? ben bir haftadır sizin bilgisayarı hackledim, kurcalıyorum???

bu durumda adil olan, kuzeninizin başını belaya sokmayacak şekilde öğrenmesi ve sizin de işlediğiniz suç yüzünden ceza almanız olur sanırım...

aldatma tabi doğru bişey değil ama siz başkalarının hayatına nasıl bu kadar müdahale edebiliyorsunuz. hiç etik değil. hemde 1 haftadır takip ediyorum demişsiniz ne hakla bunu yapıyorsunuz. aldatmadan daha çok dikkat şey sizn takipçi olmanız.

evt bencede yaptığınız çok ayıp bişey ne hakla 1 hafta boyunca takip edersinizki eğer ediyorsanızda söylemeniz lazım bu kadar merak niye.onların yaptığına zaten söylenecek söz bulamıyorum o ayrı.ama yaptığınız davranış hiç hoş değil.

Back
X