Söylemeli miyim yoksa susmalı mıyım bilemiyorum

başkalarının açıklarını aramaya veya ortaya çıkarmaya ne kadar meraklı bir toplumuz. Sanki herkes sütten çıkmış ak kaşık !! Ben olsam insanların özeline girdiğim için önce kendimden utanırdım!! sonra da susardım. Başkalarının hatalarını yargılayıp sorgulamaya hakkımız yok.

1. ben casus deılım
2. ben habersız bılgısayara gırmedım evın sahıbı pc sının sahıbı kuzenımın haberı vardı yapcagımda fakat esı habersızdı
3. evet utadım bunları ögrendıgım ıcın zaten yeterınce pısmanım ..
4. zaten bu durumda susmak cok zor ama mecburum herşeyı allah bılır o gösterır ısterse ben anlatmıcam
sebeb olmucam
cunku bu çok agır bı durum souclrı kötu olabılır o yuzden arkadaslar artık susucam
sizlerede çok teşekkur ederım yardımlarınız ıcın

cnm anlamadığım bişey var benim kuzenin nasıl görmemiş? yani bu görüştüğü yer mail adresimi yada f ace mi ne yani sen nerde gördün de kuzenin görmemiş.

cnm keylgger diye programlar var bende eşimi takip amaçlı yükledim kişi yaptığı konusmaları girdiği siteleri silse bile bu program şifrelerine kadar kaydediyor ve sadece ben görebiliyorum.bunu baska bir bilgisayardan baska bir pc yede yapabiliyorsunuz yani evde olmanıza gerek yok kendi evinizdende yapabilirsiniz.buyuk ihtimalle idaaya giren kuzenin bu programdan haberi yokki iddaya girmiş.konu sahibide kadın sildiği halde bu yazışmaları görmüş.

cnm keylgger diye programlar var bende eşimi takip amaçlı yükledim kişi yaptığı konusmaları girdiği siteleri silse bile bu program şifrelerine kadar kaydediyor ve sadece ben görebiliyorum.bunu baska bir bilgisayardan baska bir pc yede yapabiliyorsunuz yani evde olmanıza gerek yok kendi evinizdende yapabilirsiniz.buyuk ihtimalle idaaya giren kuzenin bu programdan haberi yokki iddaya girmiş.konu sahibide kadın sildiği halde bu yazışmaları görmüş.

Anammm bir gece eşim uyurken hemen onun bilgisayarına yüklemem lazım :1:

Kuzenim ile samimiysem söylerdim.
Kimse salak yerine konmayı hak etmiyor.

konuyu okudum 4-5 sayfa kadarda yorumları okudum ve aklıma "hırsızın hiç mi suçu yok" fıkrası geldi? yahu kadın kocasını aldatıyor, öyle yada böyle bu bayanda bunu öğrenmiş ve soruyor ne yapmalıyım diye.. kimse aldatan kadını suçlamamışta aman kimseye söyleme, sen ne hakla başkasının bilgisayarını takip edersin diye suçlamalara kalkmış çok şaşırdım gerçekten.. nasıl bir cesaretle evdeki bilgisayardan eşini aldatıyor ve o adamla görüşüyor o kadın. ben olsam kadınla konuşurdum..nasıl anladığımı kesinlikle söylemeden.. hatta bir süre bekler ve tekrar takip ederdim gerçekten ilişkisini bitirmiş mi diye. bitirmemişse bu sefer kuzenime anlatmasını yoksa kendimin anlataacağını söylerdim.

Karı koca arasına yılan girmez ama sevgili girer öyle mi?zihniyetinize sağlık ama olay karı kocayı aşıp kamusallaşmış..

Sen beni ne kadar tanıyorsunda zihniyetimi konusuyorsun? benim zihniyetim aldatmayı onaylıyor yani??? hadini aşma ben karışma dedim sadece karışan her zaman kötü olur saçma sapan saldırmadan önce ne söylediğime bak.

Birbirinizi yargılamayın, biraz sakin lütfen...

kuzen karisini aldatsaydi durum ne olurdu acaba :26:

baslardi yorumlar kendini o kadinin yerine koy,
esin seni aldatsa ne yapardin,

herkes konu sahibinin bilgisayara girmesine takmis,
ortada aldatilan bi adam var sus diyorsunuz,

kuzenine soylemeyebilirsin ama esini bi sekilde korkut ki kendine gelsin,
annesiyle konus eger araniz iyiyse:26:

kadını çekkkk yazışmaların kopyalarını al önüne koyyy yaaa bu işi bitirirsinnn yada giderim kocna herseyi anlatırımm de...
haa yok ben öbürünüde seviyorum diosan kuzenimle ilişkini kes bu kadar basit ben olsamm sölerim
kuzenimde beni suçlarsa suçlasın hiçumrumda olmaz senle iddiaya girdik bunları buldum die koyarım önüne yazışmaları daha da kimse bişey diemez
çok mu sert oldu bilemedim ama benm başıma gelse bana söylenmesini isterim kimse aptal yerine konmayı hakketmezz hele ki aldatılmayı aslaa:47:

arkadaşlar benim eşim ileri boyutta bılgısayardan çok ıyı anlayan bırı
gecenlerdede teyzemın ogluyla ınatlastık ıddaya gırdık ben dedım kı sen z tusuna bas benım ondan bıle haberım olcak dedım
esının haberı yok bizim bu ıddamızdan neyse kuzenımın teyzemın oglunun bilgisayarına girdik ...
ama hiç hoş olmayan seylerle karsılastım ben kuzenımın karısı onu aldatıyo hemde kendısınden çok genç bir erkek le
1 haftadır onların konusmalarını takıp edıyorum ...
bunlar bayadır beraberler bulusup bulusup görussuolar
ustelık bır cocugu var kuzenımden sölersem allah korusun kan çıkar dıe korkuyorum
yuvaları dagılır dıede sölemek ıstemıyorum
slzce sölemelımıyım susmalmıyım ...
susmakla hata yapmıyorum dimi ?
çunku ayrılıklarına sebeb olmak ıstemıyorum
ohhhhh be bıraz rahatladım sızlerle konsuunca cevaplarınızı beklıyorum ...

ben olsam onların bilgisayarını takip etmeyi bırakırdım. siz söylediniz ya da söylemediniz diyelim; kuzeninizin eşi duysa ve sizin hk.da şikayetçi olsa...

böyle seyler saklanılacak seyler değil önce bu olayı büyüklerine danış bence sonrasındada uslubuyla eşine anlatılır

bnce uyarmak yeterli erkek yapsa affet gitsin olurdu göz yum olurdu... cesaretli hatunmuş. sonuclarınada katlanır akıllı geciniyo baksanıza

onun bilgisayarına nasıl girdiğini anlat kuzenine ve sen de gir bakalım ne göreceksin de.. ve ben den duyduğunu kimseye söyleme de söz versin.

kuzenin takip etsin bilgisayarı

bencede kuzeninin hakkı var durumu ögrenmeye...
söylersin nasıl girildigini kendi görürü gerisi ikisine kalmış sende bu yükten kurtulursun....
aldatan kadında olsa cok cok yanlış...

ortada aldatılan biri var ve susun diyorlar ya pes diyorum. hadi herkes 3 maymunu oynasın o zaman :19:

ister kadın olsun ister erkek kimse haketmez böyle birşeyi. yuva kolay yapılmıyor belki pişman olur döner eşine söyleme diyenler pes dedim gerçekten pes. yuva kolay yapılmıyorsa o yuvanın kıymetini bilecek. tek kişinin çabasıyla mı oluyor yuva?

böyle birseyi bilerek susmak sindirmek zor .bir şekilde aldatılanın görmesi sağlanmalı.

ben olsam söylerdim..bu yazışmalarla kalmaz işi büyütürler.daha geçenlerde kadının biri netten tanışıpta sevgili olduğu adamla kocasını öldürdü.

Back
X