Söylemeli miyim yoksa susmalı mıyım bilemiyorum

benim bir yorumum yok ama bu davranışı ayıplayan hanımlar eminim sizin kuzeninizin karısı onu aldatıyor olsa siz asla bilgisayara giripte bakmazssınız etik olmadığı için

bence kuzeninin karısıyla konuş... ama yinede emin değilim. ya da kuzeninin bu konuşmaları görmesini sağla. öğrenecekse de senden öğrenmesin.
ne iddiası ben onu anlayamadım

son durum nedir merak ettim konuştunuzmu yada ne yapmaya karar verdiniz
başka bir mail adresi alıp uyarsanız nasıl olur acaba:44:

ne ona söylerim
ne de bir başkasının bilgisayarını mektubunu yazışmasını vs ...kurcalarım

Herkes kendi hayatıyla ilgilensin.
Hadi bir gaflette bulundunuz okudunuz, neden bir hafta boyunca yazışmalarını okumaya devam etmeniz onu anlayamadım ?
Eksik birşeyler anlatmışsınız gibi geldi bana.
O bayanla konuşabilirsiniz, gerçek nedenini en azından kulaklarınızla duyarsınız.
Herşey göründüğü gibi olmayabilir..
Kadınla görüşmeden bir başkasına söylediğiniz herhangi bir söz yuva yıkmaya girer.

kadını çekkkk yazışmaların kopyalarını al önüne koyyy yaaa bu işi bitirirsinnn yada giderim kocna herseyi anlatırımm de...
haa yok ben öbürünüde seviyorum diosan kuzenimle ilişkini kes bu kadar basit ben olsamm sölerim
kuzenimde beni suçlarsa suçlasın hiçumrumda olmaz senle iddiaya girdik bunları buldum die koyarım önüne yazışmaları daha da kimse bişey diemez
çok mu sert oldu bilemedim ama benm başıma gelse bana söylenmesini isterim kimse aptal yerine konmayı hakketmezz hele ki aldatılmayı aslaa:47:

arkadaş çok güzel anlatmış
yapılması gerek basit:ssz:

Şimdi bu konu "kuzenim bayan kocasının onu aldattığını bilgisayarına şans eseri grerek öğrendim sonrasında takip ettim ve buluştuklarını anladım sizce kuzenime söylemelimiyim kocasının aldattığını birde çocukları var napsam bilmiyorum" şeklinde olsa 100 kişiden 95 kişi söyle bir yapan adan bidaha yapar bi şekilde uzaklaştır kuzeninden böyle adammı olur hemde internetten bulmuş falanda filanda adama lanetler okunur, Aldatan şu an evli çocuklu bir bayan diye bazı arkadaşlar yok özeline saldırmışsında yok sen nedn takip ediyorsunda falanda filanda diye konu sahibine yüklenmiş. Burda ki konu "konu sahibinin milletin özel hayatına atlayışı" değil, öğrendiği durum ile ilgili ( nasıl öğrenmişse öğrenmiş) ne yapmalıyım söylemelimiyim nasıl yaklaşmalıyım diye açılmış.

Şimdi sorarım size

Aldatmanın erkeği kadını mı var?
Aldatan erkek olunca Alllah belasını versin, kadın olunca yuvası yıkılmasında falanda filan. o kadından ne eş olur, ne çocuğuna anne olur adam gibi. Aldatmanın cinsiyeti yaşı otu b.ku yoktur savunmasıda yoktur.

Velhasıl Kelam Konuya cevap verecek olursam, ben senin yerinde olsam kuzenimin öğrenmesini sağlardım, yuvası yıkılmasınmış yuva mı kalmış ki kadın evlilğide geçtim çocuğu var başka heriflerin peşinde, öyle yuva olacağına olmasın yuva muva olmaz zaten. Ayıptır ya evlilik kutsal bir müsessesedir, kutsaldır bu kadar ayaklar altına alınıp bu şekilde davranılamaz. Kocasını aldatırken çocuğunu nereye bırakıyor sorması ayıptır? yanında mı götürüyor ya da bi bahane ile birilerine mi bırakıyor? Her iki türlüde doğru düzgün anne olmadığının kadnıtıdır elin admaı ile buluşmak için çocuğu ile ilgili durumu. "Yuva" denen şey bu değil. Kimsenin aptal yerine konulmasına dayanamam. Bu iş ortaya şimdi çıkmasa ilerde çıkar ben yerinde olsam ya öğrenmesini sağlardım ya da görüşmeler sonuç itibari ile sendeyse onları da delil olarak ortaya koyar yediği haltı yüzüne vurudum...

ben olsam söylerdim iyi başkası ile buluşsun kim bilir neler yapsın sonra gelip eşiyle beraber olsun nasıl bi kadınsa artık onun yerinde erkek aldatsaydı bütün kk kadınları adamın burnundan getirirdiniz nerdesiniz güzel kk kadınları :4:

bak sana bişey anlatıyım dayımın eşi teyzemin kocası ile berabermiş sezenler olmuş fakat ne uyarmışlar ne bişey demişler çocukları bile korkmuş diyememişler dayım dedktif tuttu herşeylerini öğrendi. açığa çıktı hemde sesli görüntülü dayım hastalandı sadece bi ara sıkıştırmış ikisini güzelce dövmüş, başka şekilde öğrenirse kuzenin yıkılır böyle bi kadınla olmak bence çok kötü kandırılıyo Allah sabır versin bide belki çok iyi anlaşamıyolardır sadece başkaları varken öyle davranıyolardır bunuda düşünün.

dertsiz başına dert almak deyimi, sizin durumunuzu tam da özetliyor...

kişisel bilgisayarlar özeldir, ne diye takip edersiniz...

hadi takip ettiniz buldunuz, yazışmaları bir hafta boyunca okumayı nasıl mideniz aldı?

ben olsam böyle bir yazı görür görmez, kapatır, programı silerdim... içim almazdı çünkü... dizi film değil, bir hayat yaşanan ve aldatma fiili o kadar mide bulandırıcı ki bana göre böyle iz sürmek, okumak hiç güzel şeyler değil...

allah göstermesin, sadece kendi özel aile hayatımla ilgili bir durumu araştırırım, o da son vermek için...

kuzeninizin haberi olma ihtimalini de göz ardı etmeyin, imkansız gibi gelse de çocukları annesiz kalmasın diye evliliğini sürdüren erkekler de var....

Bana sorulcak olursa ; bu iğrenc durumun bi şekilde açığa çıkacağı malumdu gizli saklı nereye kadar olayın açığa çıkmasıda bu şekilde malummuş diye düşünüyorum kaldıki kuzeninize söylememek için neyi bekliyosunuz kadının pılını pırtını toplayıp kaçıp kuzeninizi ortada bırakmasınımı bu şekilde öğrenmesi çokmu şeker görünüyo dahamı basit ben böyle iğrenç bi duruma düşseydim kesinlikle gözüme uyku girmezdi ve olayı bi şekilde açıklığa kavuştururdum yazık günah o adama o adam çalışcak eve para getirmek için yengenizde o parayı dışarda haşna fişna yaparak yiycek başkasına giyip süslencek ne kadr çirkin alah adamcaza yardım etsinnn... kusura bakmayında bazı arkadaşlar yengenize söyleyinde ilişkiyi sonlandırsın konu kapansın demiş ne kadr iğrenç öyle bi kadınla birlikde olması HUYLU HUYUNDA VAZ GEÇÇMEZZZ

sanırım teamviewer ile bilgisayara 1 hafta bağlanmışsınız ordan görmüşsünüz konuşmaları..

bence kesinlikle karışmayın... ben aldatılan kişinin bunu bi şekilde anlayacağını düşünüyorum, bırakın akrabanızda anlasın yada belkide çok önceden biliyordurda ispatlayamıyordur, sizle iddiaya girerek bunu bu şekilde öğrenip, sizinde herkese söyleyeceğinizi düşünmüştür, belki şahit olmanızdır amacı...

yani bence aldatılan bilir bunu, sizin gidip söylemenize gerek yok, ne günah keçisi olun nede şahit, bu işler biraz karışık ve sonuçlarıda kötü olabilir sizin açınızdan

herşey bir yana bilişim suçu işlediğinizin farkında mısınız? Tamam aldatma falan var da izinsiz başka birinin bilgisayarına giriyorsunuz anladığım kadarıyla. Başınız ağrıyablir.
Bilemiyorum söylemek söylememek size kalmış. Ben de ikilemde kaldım.

Tabi ki söyleceksin . Kardeşinin yada abinin eşi olsa susacakmıydın . Terbiyesizliğe göz yummaaa !

Back
X