- 21 Temmuz 2015
- 491
- 217
- 103
- Konu Sahibi siyahvemavi
-
Kafasına atma da senden olmadığı kesin de bence deKimden diye sorarsa senden olmadığı kesin deyip kafasına at dkdjdkd
Hah bende benzerini söylerim diye düşündüm amaBir gizli hayran, bazıları elini çabuk tutmazsa beni kapacaklar galiba de geç.
Hahah yok o kadar olmazKimden diye sorarsa senden olmadığı kesin deyip kafasına at dkdjdkd
Valla bence önce bir sorsun bence. Sormazsan sıkıntı
Ama işte karşı firmadaki adamla oda muhatap oluyor zaman zamanSoyleyin bence kimden olduğunu ayrica o da elini çabuk
tutmayı öğrensin
Kafasına atma da senden olmadığı kesin de bence de
Arada bir 13 yaş var öbür beyleEn son buna benzer bişey yaşadığımda ikinci adama şans verip 4 sene süren güzel bir ilişki yaşadım. Diğeri geldiğinde de tren kaçtı bebeyim demiştim
Niye çiçek gönderen adamı bozdunuz ki? Belki flörtleştiğiniz kişinin ad koymama sebebi, diğer seçeneklerini açık tutmak?
Sadece flört ediyorsanız bence bir şey söylemeyin adı üstünde flört bu açıklama yapmak zorunda değilsiniz merak edip kendi sorsun çok rahatsızsa da adını koysun
Demek ki sevdiğin beyden daha hızlı davrananlar varİyi akşamlar hanımlar.
Sevdiğim beyle aynı ofiste çalışıyoruz ufak tefek flört ediyoruz ama adı konulan bir şey yok.
Bir kaç gündür de başka firma da çalışan bir bey ( iş vasıtası ile tanışıklığım olan ve flörtümün tanıdığı biri) ufaktan ufaktan yazıyor benden yana umut verici bir şey olmadı.
Bugün de ofise çiçek yollamış. Alana kadar bir Ümit belki sevdiğim bey yollamıştır diye düşünmüştüm ama velhasıl kelam bu bey yollamış. Teşekkür ettim bir daha böyle bir şey yapmaması gerektiğini firmanın çalışanı olduğumu duyulması durumunda benim zor duruma düşeceğimi ve sevdiğim bir bey olduğunu söyledim.
Sevdiğim olan bey de çiçeği gördü ama o an ortamda patron da vardı bir soru gelmedi . Muhtemelen soracak kim gönderdi diye direkt xx firmasından x bey gönderdi mi desem bilemedim. Hani çiçeği atıp da ortadan kaldırmam soru sormasını değiştirmeyecek çünkü
İşte işle alakalı muhatap oluyorlarSöyleyin kimden geldiğini çok istiyorsa hesap sorsun ya da adını koysun
Ben yapamıyorum işte bir de diğer bey benden bir 13 yaş büyükDemek ki sevdiğin beyden daha hızlı davrananlar varsevdiğin bey de iş yok. Öbürünü de cepte tutacaktın. Erkekler öyle yapıyor. Senin neyin eksik
Ya adam söyleyene kadar ondan geldiğini anlamamıştım zaten. Kim gönderdi diye paylaşınca söyledi ben gönderdim diye. Hani oda başka gören vs olmasın diye isimsiz göndermişYani sorarsa söyleyin ama hiç gocunmayın şimdi kimden geldi bilmiyorum dersiniz sonra bir şekilde ortaya çıkar yalancı durumuna düşmüş olursunuz.
Kime niyet kime kısmet derseniz anlarİyi akşamlar hanımlar.
Sevdiğim beyle aynı ofiste çalışıyoruz ufak tefek flört ediyoruz ama adı konulan bir şey yok.
Bir kaç gündür de başka firma da çalışan bir bey ( iş vasıtası ile tanışıklığım olan ve flörtümün tanıdığı biri) ufaktan ufaktan yazıyor benden yana umut verici bir şey olmadı.
Bugün de ofise çiçek yollamış. Alana kadar bir Ümit belki sevdiğim bey yollamıştır diye düşünmüştüm ama velhasıl kelam bu bey yollamış. Teşekkür ettim bir daha böyle bir şey yapmaması gerektiğini firmanın çalışanı olduğumu duyulması durumunda benim zor duruma düşeceğimi ve sevdiğim bir bey olduğunu söyledim.
Sevdiğim olan bey de çiçeği gördü ama o an ortamda patron da vardı bir soru gelmedi . Muhtemelen soracak kim gönderdi diye direkt xx firmasından x bey gönderdi mi desem bilemedim. Hani çiçeği atıp da ortadan kaldırmam soru sormasını değiştirmeyecek çünkü
Kimden geldiyse öyle yüzüne dümdük söyle. Abartı tepki verirse "sen hayırdır" dersin. O nerden çıkmış filan derse böyle gözlerini belelte belelte bilemiyceem artıl dersin.
Peki sen ne yaptın diye sorarsa bu senin için ne kadar önemli ki diyerek hülyalı ve kendinden emin bir bakış atarsın.
Kudursun salatalık.
sizden hoslandigini bile soyleyemeyecek kadar korkak erkekler icin, herseyi goze alip isyerinize cicek gonderen cesur adamlari uzdunuz.
Kime niyet kime kısmet derseniz anlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?