- 6 Temmuz 2022
- 2.069
- 5.034
- 88
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibesi görüştüm, gördüm de dememiş yalnız.konu sahibesi hiç görüşmedik dememiş yalnız.
Detay mı vermeliydi hiç görmedim ve yahut 8 kere gördüm diye? konu sahibesi ilişkisi için yorum istememiş. Olmayan donelerle varsayımda bulunmak manasız.Konu sahibesi görüştüm, gördüm de dememiş yalnız.
Detay mı vermeli derken?Detay mı vermeliydi hiç görmedim ve yahut 8 kere gördüm diye? konu sahibesi ilişkisi için yorum istememiş. Olmayan donelerle varsayımda bulunmak manasız.
Dertsiz başlarına dert ediniyorlar. Oysa bu zamanda her şey mümkünken.Kaç kere yüz yüze görüştünüz? Karşı tarafı iyice tanımadan evlilik düşünülmesini doğru bulmuyorum. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın.
akli selim babaninda saydigi deger verdigi birisi araciniz olsa güzel bir ortamda babana anlatsa ? kismet bu bagdatdan olur yemendede olur iki gönül bir olunca ne fark eder hem türkiyede gidip dili dini degisik japonyadan biriyle evlenmek istemiyorsunki insaAllah hersey gönlünüzce olsunMerhaba kızlar
Kısaca tanıtim kendimi. Ben 25 yaşında genç bir kadinim. 10 ay önce tanıştığım bir erkek'le evlenmek istiyorum. Fakat benim ailem çooooooook baskıcı. Beni hep görücü usulü evlendirmek istiyorlardı. Ben ise erkek arkadaşımla internet'e tanıştım. Onlara internete tanıştım dersem kriz geçiriler o derece. Üstelik başka şehirde. Yani yalan söylemem zor olucak. Kardeşim eşi ile severek evlendi. Babam o'na affedersiniz seneler boyunca "o*uspu" dedi ve düğününe bile katılmadı.... Çok kötüyüm. Ne yapacağımı, nasıl diyeceğimi bilmiyorum. Ikimizde birbirimizi çoook seviyoruz, ikimizinde elinde güzel mesleği var. Bana yardım edin nasıl söylicem. Babam beni rezil edecek diye çok korkuyorum, istemeye gelince yüzüme tükürmesinden... Ben kaçmak istemiyorum, telli duvaklı gelin olmak istiyorum ama babamın beni rezil etmesinden çoooook korkuyoruakli selim iyi biri araciniz olsa
Evet ayda 2-3 kez görüşüyoruz. Ve çok aşığım.10 aylık sevgilinizle hiç yüz yüze görüştünüz mü? Bence siz ailenizden kurtulmak için evlenmek istiyorsunuz. yoksa uzaktan ilişki yaşayarak aklı başında kimse evlenmez
Biz avrupa'da yaşıyoruz. Ben yoğun bakım hemşiresiyim o mimar. Yani ikimizin'de durumu Allah'a şükür çok iyi.Meslekler nedir ?
Tanıştığınız adam ile nerede tanıştınız hangi site ve hiç yüz yüze gördünüz mü ?
İlişkiler konusunda tecrübesiz birisiniz belli ki yaşınız da küçük kandırılma ihtimaliniz yüksek
Çok şükür yorum yapabildiniz hanımefendi. İyi öyle körü körüne bağlanmamışsınız. Keşke bunu önceden belirtseydiniz de ona göre yorum yapsaydık. Siz kendinizden ve karşıdaki kişiden eminseniz vazgeçmeyin. Bu tabularınızı da zamanla, yaşayarak yeneceksiniz.Biz avrupa'da yaşıyoruz. Ben yoğun bakım hemşiresiyim o mimar. Yani ikimizin'de durumu Allah'a şükür çok iyi.
Ailem'de evlilik konuları sevgililik konuları çooooook tabu. Annem'le hiç aşk, sevgi konularını konuşma'dık, cinselik falan da aynı...
Risk almayı mı seviyorsunuz gelişine mi yaşıyorsunuz hayatı anlamış değilim. Anladığım tek şey sonunda daha büyük bir derde sahip olmanız ve yakınmanız. Pardon da siz seçtiniz, siz istediniz. Paşa paşa kabulleneceksiniz olacakları.
Edit : Beğenmeyenler neye göre beğenmedi acaba konu sahibinin görmediği, görüşmediği biriyle evlenmesi mi size mantıklı gelen. Neyse ki konuya açıklık getirdi konu sahibesi
Evlilik sitesinde mi tanıştınızBiz avrupa'da yaşıyoruz. Ben yoğun bakım hemşiresiyim o mimar. Yani ikimizin'de durumu Allah'a şükür çok iyi.
Ailem'de evlilik konuları sevgililik konuları çooooook tabu. Annem'le hiç aşk, sevgi konularını konuşma'dık, cinselik falan da aynı...
Trabzonlu Laz derken ?Bu arada o da türk ve müslüman ama trabzonlu laz yani. O'na bile babam takılıcak eminim... Gerçekten düşündükçe mideme ağrılar giriyor. O ailesine benden bahsetti bile, ben ise hâla nasıl söyliyeceğili düşünüyorum. Dediğiniz gibi arkadaş yollu ile karşılaştık desek iyi olur ama ben yalan söylemeyi hiç başaramıyorum...