• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söylemeye korkuyorum...

Detay mı vermeliydi hiç görmedim ve yahut 8 kere gördüm diye? konu sahibesi ilişkisi için yorum istememiş. Olmayan donelerle varsayımda bulunmak manasız.
Detay mı vermeli derken?
Konu da ilişkisiyle ilgili detay yok zaten farkındaysanız.
Konu tam da ilişkiyle, hayatına alacağı insanla ilgiliyken üstelik.

Konu sahibi derdini paylaşıp gitti. Sorduğumuz sorulara cevap bulamayacaksak nasıl yorum yapacağız onu düşünüyorum 🙄

Görücü usulü gibi yalan söyleseniz?
Hatta en başında baba filanca arkadaşımın akrabası var beni tanıştırmak istedi ben de size sormadan adım atmak istemedim uygun bulursanız diye söylesen.
Çok saçma ama insanı bu hale getirenlere yazıklar olsun.

Hatta arkadaşınızın annesi bile araya girebilir. Ancak karşı taraftan emin olmak gerek. Körü körüne kimse alet olmaz böyle bişeye tabi.

Merhaba kızlar

Kısaca tanıtim kendimi. Ben 25 yaşında genç bir kadinim. 10 ay önce tanıştığım bir erkek'le evlenmek istiyorum. Fakat benim ailem çooooooook baskıcı. Beni hep görücü usulü evlendirmek istiyorlardı. Ben ise erkek arkadaşımla internet'e tanıştım. Onlara internete tanıştım dersem kriz geçiriler o derece. Üstelik başka şehirde. Yani yalan söylemem zor olucak. Kardeşim eşi ile severek evlendi. Babam o'na affedersiniz seneler boyunca "o*uspu" dedi ve düğününe bile katılmadı.... Çok kötüyüm. Ne yapacağımı, nasıl diyeceğimi bilmiyorum. Ikimizde birbirimizi çoook seviyoruz, ikimizinde elinde güzel mesleği var. Bana yardım edin nasıl söylicem. Babam beni rezil edecek diye çok korkuyorum, istemeye gelince yüzüme tükürmesinden... Ben kaçmak istemiyorum, telli duvaklı gelin olmak istiyorum ama babamın beni rezil etmesinden çoooook korkuyoruakli selim iyi biri araciniz olsa
akli selim babaninda saydigi deger verdigi birisi araciniz olsa güzel bir ortamda babana anlatsa ? kismet bu bagdatdan olur yemendede olur iki gönül bir olunca ne fark eder hem türkiyede gidip dili dini degisik japonyadan biriyle evlenmek istemiyorsunki insaAllah hersey gönlünüzce olsun

Arkadaşlar, ayrı şehirlerdeyiz ama gizli gizli görüşüyoruz. Ikimize de yakın bir şehir bulduk.
Çok korkuyorum. Dediğiniz gibi bir şey uyduracağım ama yine de çok kötü küfür yiyeceğimi düşünüyorum...

Meslekler nedir ?
Tanıştığınız adam ile nerede tanıştınız hangi site ve hiç yüz yüze gördünüz mü ?
İlişkiler konusunda tecrübesiz birisiniz belli ki yaşınız da küçük kandırılma ihtimaliniz yüksek
Biz avrupa'da yaşıyoruz. Ben yoğun bakım hemşiresiyim o mimar. Yani ikimizin'de durumu Allah'a şükür çok iyi.
Ailem'de evlilik konuları sevgililik konuları çooooook tabu. Annem'le hiç aşk, sevgi konularını konuşma'dık, cinselik falan da aynı...

Bu arada o da türk ve müslüman ama trabzonlu laz yani. O'na bile babam takılıcak eminim... Gerçekten düşündükçe mideme ağrılar giriyor. O ailesine benden bahsetti bile, ben ise hâla nasıl söyliyeceğili düşünüyorum. Dediğiniz gibi arkadaş yollu ile karşılaştık desek iyi olur ama ben yalan söylemeyi hiç başaramıyorum...

Biz avrupa'da yaşıyoruz. Ben yoğun bakım hemşiresiyim o mimar. Yani ikimizin'de durumu Allah'a şükür çok iyi.
Ailem'de evlilik konuları sevgililik konuları çooooook tabu. Annem'le hiç aşk, sevgi konularını konuşma'dık, cinselik falan da aynı...
Çok şükür yorum yapabildiniz hanımefendi. İyi öyle körü körüne bağlanmamışsınız. Keşke bunu önceden belirtseydiniz de ona göre yorum yapsaydık. Siz kendinizden ve karşıdaki kişiden eminseniz vazgeçmeyin. Bu tabularınızı da zamanla, yaşayarak yeneceksiniz.

Bazi aileler ve heleki babalar maalesef böyle. Bizim bir akrabayi kizini dügünde rezil esebilmesin diye köyde ahira kilitlemislerdi. Adam orda kendi kendine delirip durdu ama kiz evlenebildi. :D bence bu durumda yalan söylemek mübah kimse kusura bakmasin. En fazla camiden iyi bir aile sorduk sizi söylediler diye uydurabilir :D

Daha önce hiç buluştunuz mu yüz yüze görüştünüz mü? Evlilik kararı alacak kadar iyi tanıdınız mı birbirinizi?
Size görücü gelmiş gibi yapsalar olmaz mı?

Risk almayı mı seviyorsunuz gelişine mi yaşıyorsunuz hayatı anlamış değilim. Anladığım tek şey sonunda daha büyük bir derde sahip olmanız ve yakınmanız. Pardon da siz seçtiniz, siz istediniz. Paşa paşa kabulleneceksiniz olacakları.

Edit : Beğenmeyenler neye göre beğenmedi acaba konu sahibinin görmediği, görüşmediği biriyle evlenmesi mi size mantıklı gelen. Neyse ki konuya açıklık getirdi konu sahibesi

Evlilik sitesinde mi tanıştınız

Bu arada o da türk ve müslüman ama trabzonlu laz yani. O'na bile babam takılıcak eminim... Gerçekten düşündükçe mideme ağrılar giriyor. O ailesine benden bahsetti bile, ben ise hâla nasıl söyliyeceğili düşünüyorum. Dediğiniz gibi arkadaş yollu ile karşılaştık desek iyi olur ama ben yalan söylemeyi hiç başaramıyorum...
Trabzonlu Laz derken ? :D İlk defa Laz'^lara takanı gördüm. Avrupa'daymışsınız zaten evlenin gitsin

Back
X