• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söylemeye korkuyorum...

Risk almayı mı seviyorsunuz gelişine mi yaşıyorsunuz hayatı anlamış değilim. Anladığım tek şey sonunda daha büyük bir derde sahip olmanız ve yakınmanız. Pardon da siz seçtiniz, siz istediniz. Paşa paşa kabulleneceksiniz olacakları.
Yoruma bak ya. Babası siz misiniz yoksa?

Merhaba kızlar

Kısaca tanıtim kendimi. Ben 25 yaşında genç bir kadinim. 10 ay önce tanıştığım bir erkek'le evlenmek istiyorum. Fakat benim ailem çooooooook baskıcı. Beni hep görücü usulü evlendirmek istiyorlardı. Ben ise erkek arkadaşımla internet'e tanıştım. Onlara internete tanıştım dersem kriz geçiriler o derece. Üstelik başka şehirde. Yani yalan söylemem zor olucak. Kardeşim eşi ile severek evlendi. Babam o'na affedersiniz seneler boyunca "o*uspu" dedi ve düğününe bile katılmadı.... Çok kötüyüm. Ne yapacağımı, nasıl diyeceğimi bilmiyorum. Ikimizde birbirimizi çoook seviyoruz, ikimizinde elinde güzel mesleği var. Bana yardım edin nasıl söylicem. Babam beni rezil edecek diye çok korkuyorum, istemeye gelince yüzüme tükürmesinden... Ben kaçmak istemiyorum, telli duvaklı gelin olmak istiyorum ama babamın beni rezil etmesinden çoooook korkuyorum
Söylemeyeceksin haber yollayacaklar gördük beğendik diye tanıdığını çaktırmayacaksın az isteksiz duracaksın

Babası derken anlamakta güçlük çekiyorsunuz herhalde. Ben ilişkisi hakkında yorum yaptım yüz yüze görüşmüş mü diye. Düzgün okuyup ona göre yorum yapın
Asıl siz okuyun hanımefendi. Paşa paşa kabulleneceksiniz bilmemne yazmışsınız. Konu sahibi 17 yaşında değil 25 yaşında. Eşini de ister gerçek hayattan seçer ister netten. Ailesinin buna karışma hakkı yok. Tanışmış görüşmüş anlaşmış. Bitti.

Asıl siz okuyun hanımefendi. Paşa paşa kabulleneceksiniz bilmemne yazmışsınız. Konu sahibi 17 yaşında değil 25 yaşında. Eşini de ister gerçek hayattan seçer ister netten. Ailesinin buna karışma hakkı yok. Tanışmış görüşmüş anlaşmış. Bitti.
Siz gerçekten okuduğunuzu anlayamıyorsunuz. Konu sahibesi konuya açıklık getirmeden önce yüz yüze görüştüğünü söylememişti. Daha görmediği tanımadığı biriyle evlilik düşünürse diye yazdım ben onları. Yazdıklarımı baştan sona okuyun bence. Sadece istediğiniz yeri alıntılamayın.

Siz gerçekten okuduğunuzu anlayamıyorsunuz. Konu sahibesi konuya açıklık getirmeden önce yüz yüze görüştüğünü söylememişti. Daha görmediği tanımadığı biriyle evlilik düşünürse diye yazdım ben onları. Yazdıklarımı baştan sona okuyun bence. Sadece istediğiniz yeri alıntılamayın.
Konu sahibi hiç buluşmadığını da yazmadı ama😅😃siz bu çıkarımda bulundunuz hemen. Neyse biz anlaşamayacağız anladım. Size iyi forumlar.

Konu sahibi hiç buluşmadığını da yazmadı ama😅😃siz bu çıkarımda bulundunuz hemen. Neyse biz anlaşamayacağız anladım. Size iyi forumlar.
Konu sahibi ilişkisiyle ilgili önemli soruların cevaplarını vermeden yorum yapmamızı bekledi. Eksik yazılırsa o kadarına göre çıkarım yapılır. Üstelik forumda diğer kişilerde sordu aynı soruyu. Size de iyi forumlar

Evet ayda 2-3 kez görüşüyoruz. Ve çok aşığım.
Böyle bir baba varken erkek arkadaşınızla nasıl görüşebiliyorsunuz ben onu merak ettim. Gizli de olsa adım attığın yerin hesabını sorar bu tipler. Bunca ay nasıl mantıklı sebepler uydurabildiniz?

Erkek arkadaşınızın bir akrabası babanıza gidip sizin böyle bir kızınız varmış, etraftan duyduk, müsait olduğunuzda hayırlı bir iş için gelmek isteriz diyecek. Başka oluru yok gibi görünüyor.

Merhaba kızlar

Kısaca tanıtim kendimi. Ben 25 yaşında genç bir kadinim. 10 ay önce tanıştığım bir erkek'le evlenmek istiyorum. Fakat benim ailem çooooooook baskıcı. Beni hep görücü usulü evlendirmek istiyorlardı. Ben ise erkek arkadaşımla internet'e tanıştım. Onlara internete tanıştım dersem kriz geçiriler o derece. Üstelik başka şehirde. Yani yalan söylemem zor olucak. Kardeşim eşi ile severek evlendi. Babam o'na affedersiniz seneler boyunca "o*uspu" dedi ve düğününe bile katılmadı.... Çok kötüyüm. Ne yapacağımı, nasıl diyeceğimi bilmiyorum. Ikimizde birbirimizi çoook seviyoruz, ikimizinde elinde güzel mesleği var. Bana yardım edin nasıl söylicem. Babam beni rezil edecek diye çok korkuyorum, istemeye gelince yüzüme tükürmesinden... Ben kaçmak istemiyorum, telli duvaklı gelin olmak istiyorum ama babamın beni rezil etmesinden çoooook korkuyorum
Benim bildiğim görücü usulu demek adamın ailesinden biri seni görmesi kız şu akrabama uygun deyip sizi buluşturmasıdır. Babanız illa görücü usulu diyorsa. Eee sevgilinizin ablası,kuzeni yada akrabası sizi görüp sevgilinize anlatmış ve randevu ayarlamış olabilir babanız buna neden kızsın ki. Ayrıca babanız gerçekten geri kafalıymış insanlar birbirini görüp sevdiler diye or*s*umu oluyor :sinirli:

Bu arada o da türk ve müslüman ama trabzonlu laz yani. O'na bile babam takılıcak eminim... Gerçekten düşündükçe mideme ağrılar giriyor. O ailesine benden bahsetti bile, ben ise hâla nasıl söyliyeceğili düşünüyorum. Dediğiniz gibi arkadaş yollu ile karşılaştık desek iyi olur ama ben yalan söylemeyi hiç başaramıyorum...
Detay vermeyin. Arkadaş uygun görmüş tanıştırmak istedi dersiniz.
Babanız gibi adamın rızasını almak da gerekmiyor ya gerçi, kızına yıllarca o.. diyen adam, bu kadar sert ve zalim olan adam...... Neyse.. Siz ufak bir detayı gizleyerek anlatacaksınız ya da bir aile büyüğüne söylettireceksiniz.

Fakat kararınızda eminseniz. Erkek arkadaşınızla yeterince vakit geçirip ondan ve kendinizden eminseniz.

Erkek arkadaşını iyi tanıyorsan görüştüysen eminsen aklı başında modern bi akraban varsa onla durumu konuş sanki sevgilini o bulmuş da babana öneriyormuş gibi olsun
Bi çocuk var düzgün işi gücü yerinde senin kızla evlendirelim mi gibisine.
Baban mırın kırın ederse o akrabaya sen annene sevgilim var de yanlış bilgiler ver ama gerçeği söyleme
Baban sırf sana inat o akrabanın bulduğu çocuğu onaylar
Yani sevgilini
Böyle bi fikir buldum ama rolünüzü iyi oynamanız gerek
Fikir güzel. Fakat su da olabılıyor kı buradan bır uye bu sekılde tanıstıgı kısıden cok emındı cok asıktı. Eniştesinden rica ettı, adam araya gırdi. Ben tanıyorum düzgün cocuk vs. Baba onun hatırına zor razı oldu. Istemeye hazırlık yapıldı fılan, 2 yıldır ölüp biten adam yan çizdi, acele ediyoruz, emin degilim, ve kactı. Kızın ve eniştenin durumunu düşünün :olamaz: Baba sormadı mı o enişteye, hanı tanıyordun, nerede bu adam, cok zor ya...

Fikir güzel. Fakat su da olabılıyor kı buradan bır uye bu sekılde tanıstıgı kısıden cok emındı cok asıktı. Eniştesinden rica ettı, adam araya gırdi. Ben tanıyorum düzgün cocuk vs. Baba onun hatırına zor razı oldu. Istemeye hazırlık yapıldı fılan, 2 yıldır ölüp biten adam yan çizdi, acele ediyoruz, emin degilim, ve kactı. Kızın ve eniştenin durumunu düşünün :olamaz: Baba sormadı mı o enişteye, hanı tanıyordun, nerede bu adam, cok zor ya...
Kötü olmuş cidden ya
İşte emin olmak iyi tanımak lazım
Cayacak adam da sinyal veriyor illaki ama herkes farkedemiyor işte

Arkadaşlar, ayrı şehirlerdeyiz ama gizli gizli görüşüyoruz. Ikimize de yakın bir şehir bulduk.
Çok korkuyorum. Dediğiniz gibi bir şey uyduracağım ama yine de çok kötü küfür yiyeceğimi düşünüyorum...
Senin baban akıl hastası falan mı? Tanışıp evlenmek istemekte ne var neye dayanarak küfür edecek size? Ay ya da kulak tıkayın çok mu önemli söylediği şeyler? Düğününe gelmezse gelmesin çok önemli bir baba figürü yok maalesef sizin durumunuzda

Kötü olmuş cidden ya
İşte emin olmak iyi tanımak lazım
Cayacak adam da sinyal veriyor illaki ama herkes farkedemiyor işte
Herkes sordu, eminmisiniz, bak belli olmaz. Kız o kadar emindi ki, yanıp tutusuyorlardı, kavuşmak için. İş sona variyor, ceyız nısan hazırlıkları. Aksama sabaha soz olacak, o durumda biraktı gıttı adam:/Üye adı bile aklımda hatta, cok etkılemıstı benı...

Merhaba kızlar

Ailenizin verdiği baskıdan kaçmak istiyorsunuz gibime geldi 10 ay evlenmek için kisa bir süre hele birde internetten tanıştığınız biri için . İyice tanımadan evlenmeyin

çok iyi bir mesleğiniz var. koca insansınız ve babanızı dinliyorsunuz. anneniz falan bişey demiyor mu? bu nasıl bir hakimiyet bu çağda

Back
X