Söylenecek laf mıydı?

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
merhaba kızlar ,
sorunlarımı sürekli buraya yazıyorum çünkü birine anlatıp da sonra bunların bana karşı kullanılmasını istemiyorum.
Akşam üstü sevgilimin bir lafı o kadar kırdı ki beni anlatamam.Benim babam kariyer sahibi bir insan .30 yıldır bir kurumda yöneticilik yapıyor.Görevi gereği bir ilçedeyiz şu an ilçe bulunduğumuz ilin en ücra ilçesi.Her neyse akşam üstü annemle telefonda konuşmamıza sevgilimde şahit oldu .Babam bu yıl o ilçeden tayin isteyip gitmeyi düşünüyor annemle telefonda onu konuşuyorduk .Bu da kapattıktan sonra sordu bana bu yıl nereyi istedi diye baban vs.sonra da baban o kadar başarılı bir devlet memuru madem neden o ücra ilçede falan dedi niye oraya attılar falan babandan memnunlarsa iyi bir yere alsınlar vs.Tabi ben hiç bir şey söylemeden yanından ayrıldım ve hiç aramadım sen kim oluyorsunda benim babam hakkında yorum yapıyorsun hiç bir şey ailemden kıymetli olamaz ALLAH İÇİN HAKSIZ MIYIM SİNİRLENMEKTE KIZLAR? AKIL VERİN BANA..İYİ AKŞAMLAR

cnmmm bu erkekler böyle benm sevgilimde hiçbi art niyeti yok biliyorum ama bazen böyle densiz densiz konuşabiliyo.. kadınlar gibi değiller kesinlikle.. ama keşke o anda sen ne diyosun saçmalama istersen aşıyosun faln dye uyarsaydın

iyide canım madem bu kadar sinirlendin neden o an tepki vermedin:26:

belki patavatsızlığından söylemiştir
:31:

Kesinlikle haklisin.yassin kac bilmiyorum ama olgunlastikca daha bi anlior insan ailesinin kiymetini.
yaşim 26 canım benim o an tepkimi verdim ben öyle demek istemedim falan dedi zaten huyudur der anında inkar eder en iyisi onunla tartışmaya girmemek bence çünkü zaten inkar ediyor

haddini aşmış gerekten ama belki art niyeti yoktur. söyleme üslubuda çok önemli aslında. hani bir küçümseyerek kinayeli söylemek vardır bir de anlam veremeden gerçekten merak ederek sormak vardır

O ucra koseyi degerlendirsin diye oraya 'attilar' deseydin....

nedir bu ya bu memleketin hali, hickimse ucralara mucralara gitmek istemezse kim gidecek, gidenlerede birde kotuymus muamelesi yapilacak. Kurban olsunlar ucra koselere:33:

Sen bu adamla olmak istediğine emin misin canım ya:26:

Çok sorunlarınız var ve sanırım dünya görüşlerinizde farklı çok :26:

cnmmm bu erkekler böyle benm sevgilimde hiçbi art niyeti yok biliyorum ama bazen böyle densiz densiz konuşabiliyo.. kadınlar gibi değiller kesinlikle.. ama keşke o anda sen ne diyosun saçmalama istersen aşıyosun faln dye uyarsaydın

konu kendilerine ya da kendi ailelerine gelince kadınlardan çok daha ayrıntılı düşünürler canım.

merhaba kızlar ,
sorunlarımı sürekli buraya yazıyorum çünkü birine anlatıp da sonra bunların bana karşı kullanılmasını istemiyorum.
Akşam üstü sevgilimin bir lafı o kadar kırdı ki beni anlatamam.Benim babam kariyer sahibi bir insan .30 yıldır bir kurumda yöneticilik yapıyor.Görevi gereği bir ilçedeyiz şu an ilçe bulunduğumuz ilin en ücra ilçesi.Her neyse akşam üstü annemle telefonda konuşmamıza sevgilimde şahit oldu .Babam bu yıl o ilçeden tayin isteyip gitmeyi düşünüyor annemle telefonda onu konuşuyorduk .Bu da kapattıktan sonra sordu bana bu yıl nereyi istedi diye baban vs.sonra da baban o kadar başarılı bir devlet memuru madem neden o ücra ilçede falan dedi niye oraya attılar falan babandan memnunlarsa iyi bir yere alsınlar vs.Tabi ben hiç bir şey söylemeden yanından ayrıldım ve hiç aramadım sen kim oluyorsunda benim babam hakkında yorum yapıyorsun hiç bir şey ailemden kıymetli olamaz ALLAH İÇİN HAKSIZ MIYIM SİNİRLENMEKTE KIZLAR? AKIL VERİN BANA..İYİ AKŞAMLAR

ay kusura bakmada ailemn adını senin ağzını almana layık görmüyorum deseydın kapak olsaydı bir güzel

canım keşke sende bir laf sokuşturup öyle ayrılsaydın yanından şimdi için içini yiyor bişey söleyemedım dıye cahıllık etmış sevgılın

ben olsam anında canına okurdum,
iyi bir liseden mezunum ve ekolü olan bir lisedir, etrafta o okuldan olmayanlar kıskanmakla nefret etmek arasındadır çünkü haklı yere fazla övünürüz o liseden olanlar. bir gün sevgilim de buna gıcık olmuş heralde içinden dalga geçmeye kalkmıştı bu konuda ilk defa telefonda azarlayıp suratına kapattığım tek gündür sen ne hakla beni ben yapan bişeyle dalga geçersin, küçük görürsün diye. özellikle yaptığını sanmıyorum ben de ama esip gürlemesem orada içimde kalmazdı, bir daha da böyle bir durum yaşamadık, ama ne olursa olsun ailemle böylesine küçük görmesine izin vermem, ki sevgilimin yapısında yoktur hatta çoğu zaman ben kötü konuşurum kavga ettiğimizde ailem hakkında o öyle deme vs fln der hep, ben de aynı şekilde çok dikkat ederim, kendi aralarındaki şeyler için çok ısrar etmedikçe ailesini asla eleştirmem, sevgilimi eleştiririm ama ailesini hayıır.. bence sevgiliniz biraz kaba ve kendini bişey sanıyor diye tabir edilen cinsten, senin müstakbel kocan olabileceğinden ileride ekstra ekstra dikkat etmesi gerektiği gibi, herşeyi geçtim babanın yaşı hürmetine böyle konuşmamalıydı, çok ayıp etmiş, çok haklısın, bugün ailene böyle konuşan yarın senin arkandan da başkalarına böyle konuşmayacağının bir garantisi var mı? kişilik yapısı bu sonuçta...

merhaba kızlar ,

Yol ver gitsin bacım.

merhaba kızlar ,

Sen yine iyi dayanmışsın. Ben de asla ve asla aileme laf ettirmem, bir şeyler ima bile etse erkek arkadaşım onu öyle bir bozarım, sonra da tekmeyi öyle bir koyarım ki şaşar kalır. O kim oluyor ya. Terbiyesiz. Ayrıl gitsin.

art niyet olsa ne olmasa ne iması bile çirkin bir baba için üstelik acaba kendisi o babanın ayakkabısı olabilir mi :47: diline hakim olamayan başka yerinede olamaz demişler böyle patavatsız bi adamla evlenmeye fln kalkışma arkadaşım yarın bir gün sana ya da ailene yüzlerine karşı farklı teşhislerde bulunmayacagını nerden bilelimm:47:

Kendimizi merkezi yerlere tayin ettirecek kadar hem paramız hemde tanıdığımız yok deseydin...

yanlış anlamayın küçük düşürmek amacıyla söylemiyorum ama kendi babası çiftçi kalkmış babamı eleştiriyor aradı az önce şok oldu 1 gündür tele cevap vermeyince kötü davranınca seninle tartışmaya girmek istemiyorum dedim ve kapadım

kesinlikle haklısın tatlımm

Back
X