yaklaşık 3 aydır bu durumda olduğumu farkettim arkadaşlarımın aynı masada otururken konuşulan konuyu bile bilmiyorum sanki orada yokmuşum gibi aslına dinlememezlik hiçbir zaman yapmıyorum ama o akşam bana konululan konu ile ilgili bir şey sorulduğunda hiçbir şey söyleyemiyorum , yapmam gereken şeyleri çok sık olmasada unutmaya başladım eskisinden farklı bir şekilde , çevremdeki insanlar benim uyanık ve söylemesi ayıp insan ilişkilerinde fazlaca kurnaz bir insan olduğumu söylerdi hep bana akıl danışırlardı tam anlamıyla güzin ablaydım şuan bi dertleri sıkıntıları olduğunda anlatıyorlar olayı bile algılayamıyorum bırakın fikir üretmeyi ... çevremdeki insanlarda farketmeye başladı kan tahlillerimdede çok şükür rabbime bir sıkıntı çıkmadı , sebebi ne olabilir bu durumların sizce

eklemeyide unutmuşum birde kafamda yüzleşmem gereken konularla yüzleşememe düşünmekten kaçma durumumda var bu durumda bana anırmal şeyleri otomatikman normalleştirmeme sebep oluyor kendi kafamda iyice algılayıp yargılamam gereken olayları aklıma getiriyorum ama gerisini getiremiyorum asla düşünemiyorum ama aklımdanda çıkmıyorlar yani değişik bir haldeyim neler oluyor banaaa