• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

söylenenleri hatırlayamama , unutkanlık , algılamakta sıkıntı , fazla düşünme , gerçeklerle zihninde yüzleşmekten kaçma ...

Ben de bazen hatırlamıy8rum
Çünkü beyin gereksiz şeyleri tutmuyor konu bu aslında !

Başlangıç depresyon gibi ama ötesinde bir durum var mı bir paragraf anlatımla bir şey diyemem.

Diğer arkadaşların da dediği gibi sorun psikoloji temelli. Bir destek alsanız fena olmaz.

yaklaşık 3 aydır bu durumda olduğumu farkettim arkadaşlarımın aynı masada otururken konuşulan konuyu bile bilmiyorum sanki orada yokmuşum gibi aslına dinlememezlik hiçbir zaman yapmıyorum ama o akşam bana konululan konu ile ilgili bir şey sorulduğunda hiçbir şey söyleyemiyorum , yapmam gereken şeyleri çok sık olmasada unutmaya başladım eskisinden farklı bir şekilde , çevremdeki insanlar benim uyanık ve söylemesi ayıp insan ilişkilerinde fazlaca kurnaz bir insan olduğumu söylerdi hep bana akıl danışırlardı tam anlamıyla güzin ablaydım şuan bi dertleri sıkıntıları olduğunda anlatıyorlar olayı bile algılayamıyorum bırakın fikir üretmeyi ... çevremdeki insanlarda farketmeye başladı kan tahlillerimdede çok şükür rabbime bir sıkıntı çıkmadı , sebebi ne olabilir bu durumların sizce 🥲 eklemeyide unutmuşum birde kafamda yüzleşmem gereken konularla yüzleşememe düşünmekten kaçma durumumda var bu durumda bana anırmal şeyleri otomatikman normalleştirmeme sebep oluyor kendi kafamda iyice algılayıp yargılamam gereken olayları aklıma getiriyorum ama gerisini getiremiyorum asla düşünemiyorum ama aklımdanda çıkmıyorlar yani değişik bir haldeyim neler oluyor banaaa 🤯
Basima aynisi geldi b12 eksik dediler igne vs zamanla duzeldi simdi azaldigini her seyi unuttugumda anliyorum bir de kafam doluysa dusunceler ya da cozumlemedigim erteledigim konular ..sanki kafamda koca bir agirlik var odaklanamiyorum ama cozumlenince mevzular/guzelce dinlenince duzeliyorum

Omega3 , b12 ve d3 takviyelerini kullanmanızı öneririm. İnşallah bu sıkıntıdan tez vakitte kurtulursunuz..

kafa çok aşırı dolunca olunca böyle oluyor. bana da çok oluyordu. :( b12 kullanıyorum şimdi. bide aşgavaganda ılacı. iyi geldığını dusunuyorum

Çevrendeki dertleri dinleye dinleye kendi iç sıkıntını yaratmışsın. Onların negatif enerjisini ne alıyorsun üstüne. Dinleyeceksen de etkilenmemeye alışman gerek. Bence geçici bir durum. Fazla düşünüyorsun belki de takılıyorsun bazı konulara kendini biraz rahat bırakman gerek. Meditasyon yoga yapabilirsin birde sana iyi gelecek insanlarla zaman geçir enerjini çalanlarla değil.

Back
X