Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşınız eğer boşandıktan sonra bu adama kendini bekar olarak tanıtmaya devam edecek, vicdanen rahat olacaksa diyecek bişi bulamıyorum.. Aksi takdirde bu zamana kadar söylemiş olması lazımdı..
Bu "kullanma" tabiri de hiç hoş değil, arkadaşınız 10 yaşında çocuk değil heralde..
Kızlar son durumu yazıyorum...
Msj atmış demiştim ya,cocuk kabul etmemiş ayrılmayı..Ve tekrar görüsmek istemiş..
Ve görüsmüşler,arkadasım hala söyleyememiş,ama sanırım cocuk bu kadar ayrılmak istememesinden ama ayrılmak istiyorum deyişinden az bucuk anlamıs sanırım...
Geçmiş de hatalar olabilir,ben kimsenin geçmişini sorgulamam demiş..
Ama arkadasım susmus...
Şimdi sessizce devam ediyor....
Anlıyorum seni canım cok haklısın ama şöyle bir durum daha var,bu da sen yazınca aklıma geldi..
Arkadasım dul olduğunu söylerse,adam ya o zaman kullanma yoluna gederse..
Tabiki adamı tanımıyorum günahını almak da istemiyorum erkekler bunlar sonucta..kafamçokkarıştı
Kızlar son durumu söylüyorum,evet arkadasım söylemiş durumu...
Zaten konuşmalarıyla belli etti demiştim,sonunda cesaret edip söylemiş :)
Ve cocuğun tepkisi,şu olmuş;
Tanıdığım gün ki bakış açım neyse şimdide aynısı demiş..
Kısacası cok sükür ki kandırma falan herkes herseyi biliyor,ve devam ediyorlar...
Sonu ne olur onu bilemem anlasırlar mı anlasamazlar,orasını Allah bilir...
Ama sonuc bu işte kızlar...Allah mesut etsin inşallah..
Kızlar son durumu söylüyorum,evet arkadasım söylemiş durumu...
Zaten konuşmalarıyla belli etti demiştim,sonunda cesaret edip söylemiş :)
Ve cocuğun tepkisi,şu olmuş;
Tanıdığım gün ki bakış açım neyse şimdide aynısı demiş..
Kısacası cok sükür ki kandırma falan herkes herseyi biliyor,ve devam ediyorlar...
Sonu ne olur onu bilemem anlasırlar mı anlasamazlar,orasını Allah bilir...
Ama sonuc bu işte kızlar...Allah mesut etsin inşallah..
bence söylemeli eğer gerçek bir sevgi varsa ilişki bitmeyecektir ama zaman uzarsa ayrılıkta o kadar zor olur
Baştan sona okudum..
Çok garip çooook..
Kadın daha boşanma davası sürerken yanlış bir işe başlamış,yanlış diyorum çünkü eşi bunu öğrenirse davanın seyri değişir,zinaya girer,tazminat bile alabilir adam..
Çünkü resmen evliler..
Erkek arkadaşı desen ayrı bir muamma..
Kadının evli olduğunu bile bile kabul etmesi çok çirkin benim gözümde..
İnsan sevgilisinden yeni ayrılmış birine bile hemen yaklaşmaya korkarken adam evli kadını kabul ediyor..Adalet bile boşandıktan sonra yeniden evlenmek için iddet müddetti koymuş hem de 300 gün! İlla yok ben hemen evlencem diyenler için de yeniden mahkemeye başvurmak gerekiyor.Bir erkeğin tüm bunları bile bile kadınla görüşmeye devam etmesi bana adamın ciddiyeti konusunda güven vermiyor.. Çünkü resmen eş aldatılıyor bile bile,göre göre..
Erkek olsaydım eşiyle beni aldatan kadına itimadım olmazdı..
Gerçi daha önce de benzer yorum yaptım ama yine de aynı şeyleri yazacaktım. Eline sağlık laale.vereliniortak
Söylemesi boşanmadan bir ilişkiyi düşünmesini temize çıkarmaz bence.
Hadi kadının kafası karışık, adam iyi niyetli olsa henüz evli olan bir kadınla bir ilişkiye başlamaz.
Yararlanmaktan başka bir amacı olduğunu sanmıyorum:hulya:.
Kızlar aradaki aşk sevgi ve muhabbeti görseniz asla olumsuz yorum yapmazsınız....
Çok mutlular,cok şükür Rabbim e :lepi::teytey:hihoyyytkaydirigubbakcemile5