Söylese bir dert,söylemese başka dert,sizce ne yapsın?

Adam zaten yakında bunalıp,patlıcak..
Kendi kendine her ne varsa kabul ediyorum dicek sonunda
...kaydirigubbakcemile3

Arkadaşınız eğer boşandıktan sonra bu adama kendini bekar olarak tanıtmaya devam edecek, vicdanen rahat olacaksa diyecek bişi bulamıyorum.. Aksi takdirde bu zamana kadar söylemiş olması lazımdı..

Bu "kullanma" tabiri de hiç hoş değil, arkadaşınız 10 yaşında çocuk değil heralde..

Yok canım cocuğun öyle biri olduğunu düsünmüyorum,arkadasım hiç değil..
Bu konuya zaten ihtimal vermiyorum...

Kızlar son durumu yazıyorum...
Msj atmış demiştim ya,cocuk kabul etmemiş ayrılmayı..Ve tekrar görüsmek istemiş..
Ve görüsmüşler,arkadasım hala söyleyememiş,ama sanırım cocuk bu kadar ayrılmak istememesinden ama ayrılmak istiyorum deyişinden az bucuk anlamıs sanırım...
Geçmiş de hatalar olabilir,ben kimsenin geçmişini sorgulamam demiş..
Ama arkadasım susmus...
Şimdi sessizce devam ediyor....

Ne kadar basit insanların gururlarıyla oynamak :delphin:

Çocuk müneccim mi nerden anlasın kadının dul olduğunu ..Saçmalıktan başka birşey değil.

Tamam geçmişte hatalar olur çok doğru bak ne güzel söylemiş.Bu durum ortaya çıktığında çocuk demeyecek mi ben sana geçmişte hatalar olur demedim mi dedim.Benimle beraberken neden benden sakladın neden söylemedin demeyecek mi ...

Arkadaşın inat yaparak hala yanlışta ilerliyor...

Anlıyorum seni canım cok haklısın ama şöyle bir durum daha var,bu da sen yazınca aklıma geldi..
Arkadasım dul olduğunu söylerse,adam ya o zaman kullanma yoluna gederse..
Tabiki adamı tanımıyorum günahını almak da istemiyorum erkekler bunlar sonucta..kafamçokkarıştı

Kullanma yoluna giderse arkadaşını eli armut mu topluyor kullandırmayacak tabiki...

Bu ara adam gerçekten seviyorsa niyeti ondan uzak olur zaten.

Eğer bir ilişki yalanla başlıyorsa sonu yakındır bence

nerye kadar yalann olurkıııııı gecmısını ondan dutymasaa yarın baska bır tanıdıktan ogrenıorrrr en ıyısı durust olmak bence

kullanma yoluna giderse de ne demek ya
kullanmaya çalışırsa zaten ayrılsın
arkadaşınız söylememekle yanlış yapıyor
bu durumda kim olsa hoşlanmaz

Kızlar son durumu söylüyorum,evet arkadasım söylemiş durumu...
Zaten konuşmalarıyla belli etti demiştim,sonunda cesaret edip söylemiş :)
Ve cocuğun tepkisi,şu olmuş;
Tanıdığım gün ki bakış açım neyse şimdide aynısı demiş..
Kısacası cok sükür ki kandırma falan herkes herseyi biliyor,ve devam ediyorlar...
Sonu ne olur onu bilemem anlasırlar mı anlasamazlar,orasını Allah bilir...
Ama sonuc bu işte kızlar...Allah mesut etsin inşallah..

Hah işte bu kadar yaaa... zaten dürüst olan insan, gerçekten değer veren, seven insan her şeyiyle kabul eder sevdiğini. Neyse ki daha fazla geç kalmadan söylemiş. Sevindim ikisi adına da, Allah mutlu mesut etsin inşallah.

Kısacası cok sükür ki kandırma falan herkes herseyi biliyor,ve devam ediyorlar...

Baştan sona okudum..
Çok garip çooook..
Kadın daha boşanma davası sürerken yanlış bir işe başlamış,yanlış diyorum çünkü eşi bunu öğrenirse davanın seyri değişir,zinaya girer,tazminat bile alabilir adam..
Çünkü resmen evliler..
Erkek arkadaşı desen ayrı bir muamma..
Kadının evli olduğunu bile bile kabul etmesi çok çirkin benim gözümde..
ınsan sevgilisinden yeni ayrılmış birine bile hemen yaklaşmaya korkarken adam evli kadını kabul ediyor..Adalet bile boşandıktan sonra yeniden evlenmek için iddet müddetti koymuş hem de 300 gün! ılla yok ben hemen evlencem diyenler için de yeniden mahkemeye başvurmak gerekiyor.Bir erkeğin tüm bunları bile bile kadınla görüşmeye devam etmesi bana adamın ciddiyeti konusunda güven vermiyor.. Çünkü resmen eş aldatılıyor bile bile,göre göre..
Erkek olsaydım eşiyle beni aldatan kadına itimadım olmazdı..

Yok Allahım bana uzak olsun böyle işler.. Bana çok ters..

söylesin ve bu sebepten ayrılmam gerektiğini düşünerek söylüyorum bunu desin, belki adam peşine düşer. başka seçenek göemedim ben.

ilk sayfanızdaki yazınızı okuyunca arkadaşınıza kızmıstım bir insan boşanma aşamasında olduğunu neden saklar.allahtan sonradan söylemiş vede erkek arkadaşının tepkisi olumlu olmuş.hiçbirşey gizli kalmaz nekadarda çabalarsak çabalayalım mutlaka birgün karşımıza çıkar onun için herseyi zamanında söylemek en iyisidir.

Boşanana kadar dayanamayacak hala sürdürecek anlaşılan.

Hakkında hayırlısı olsun ne diyeyim..

bence söylemeli eğer gerçek bir sevgi varsa ilişki bitmeyecektir ama zaman uzarsa ayrılıkta o kadar zor olur

Baştan sona okudum..
Çok garip çooook..
Kadın daha boşanma davası sürerken yanlış bir işe başlamış,yanlış diyorum çünkü eşi bunu öğrenirse davanın seyri değişir,zinaya girer,tazminat bile alabilir adam..
Çünkü resmen evliler..
Erkek arkadaşı desen ayrı bir muamma..
Kadının evli olduğunu bile bile kabul etmesi çok çirkin benim gözümde..
İnsan sevgilisinden yeni ayrılmış birine bile hemen yaklaşmaya korkarken adam evli kadını kabul ediyor..Adalet bile boşandıktan sonra yeniden evlenmek için iddet müddetti koymuş hem de 300 gün! İlla yok ben hemen evlencem diyenler için de yeniden mahkemeye başvurmak gerekiyor.Bir erkeğin tüm bunları bile bile kadınla görüşmeye devam etmesi bana adamın ciddiyeti konusunda güven vermiyor.. Çünkü resmen eş aldatılıyor bile bile,göre göre..
Erkek olsaydım eşiyle beni aldatan kadına itimadım olmazdı..

Gerçi daha önce de benzer yorum yaptım ama yine de aynı şeyleri yazacaktım. Eline sağlık laale.vereliniortak
Söylemesi boşanmadan bir ilişkiyi düşünmesini temize çıkarmaz bence.
Hadi kadının kafası karışık, adam iyi niyetli olsa henüz evli olan bir kadınla bir ilişkiye başlamaz.
Yararlanmaktan başka bir amacı olduğunu sanmıyorum:hulya:.

kesinlikle söylesin.ilişkinin başında dürüst olmadınmı işin ucu kaçar valla ! dul biriyle olamıcak bi adamsa zaten boşversin onu .

yazık çok yazık, arkadaşınızın çok zayıf bir insan olduğunu düşünüyorum.
Zaten sancılı bir dönem geçiriyor böyle bir evrede nasıl yeni beraberliklere açık olur bir insan.
Kimse kusura bakmasın ama benim gözümde bu acizliktir.
Her ne olursa olsun hala evli bir kadın kendi onuru için ve kimseye karşı olmasa bile
kendisine olan saygısı için biraz daha ağır olmalı.
Sadece resmi bile olsa süren bir evliliği varken bir insan nasıl başka ufuklara yelken açabilir.
Bu durum ne yasal olarak nede ahlaksal olarak doğru değil.
Düşüncelerim sadece kadınlar için değil erkekler içinde geçerli.

Kızlar aradaki aşk sevgi ve muhabbeti görseniz asla olumsuz yorum yapmazsınız....
Çok mutlular,cok şükür Rabbim e
:lepi::teytey:hihoyyytkaydirigubbakcemile5

Kızlar aradaki aşk sevgi ve muhabbeti görseniz asla olumsuz yorum yapmazsınız....
Çok mutlular,cok şükür Rabbim e
:lepi::teytey:hihoyyytkaydirigubbakcemile5

Nikahı başkasında olan ,hala evli olan bir kadın başka bir adamla mutlu olsa kaç yazar ki...

Boşanma davası sonuçlansaydı da ondan sonra mutlu olsaydı :delphin:

Kocası bunu öğrense çok iyi kullanır bunu koz olarak dua etsin de öğrenmesin,dava zinaya döner .

Back
X