Söylese bir dert,söylemese başka dert,sizce ne yapsın?

Eninde sonunda orataya çıkacak evet ama arkadasım bir müddet böyle devam etmek istediğini söylüyor..Bu asamada söylersem bırakır diyor kızlar...
Evet resmen kandırma oluyor...Bende üzüldüm açıkcası belkide cok mutlu olabileceklerken dulluk kavramı yüzünden ne sacma seyler yasanıyor...
Ben anlamıyorum bu ülkeyi
:enbuyukkk:

Şimdi söylerse, "hasbel kader başından bir evlilik geçmiş, boşanma aşamasında yeni biriyle tanışmış ve ondan hoşlanmış bir kadın" olacak. Bunu şimdi söylerse, o kişi belki ister belki istemez. Bence istememesi için bir neden yok ama herkesin yapısı farklı. Ama sorun olmazsa sağlam temelli bir ilişki başlar.

Çocuğun bağlanmasını bekleyip söylerse "hasbel kader başından bir evlilik geçmiş, boşanma aşamasında yeni biriyle tanışmış ve ondan hoşlanmış ama onu tam olarak elde edene kadar bu hayati konuyu saklamış yalancı bir kadın" olacak. Bağlanmasını bekleyip söylerse terkedilmesi garanti. Hadi milyonda bir ihtimal çocuk kopamadı da bırakamadı diyelim. Bu durumda da hayatı boyunca güven sorunu yaşayacağı sorunlu bir ilişkisi olur.

Son düzenleme:
niye baştan söylememş?
ya da neden böyle bir konu da yalan söylemiş?
o çocuk evli olup saklayıp sonradan söyleseydi. arkadAşın affeder miydi?
yalan yalandır
beyazı,pembesi olmaz. olamaz:delphin:
bugünlerde bi yalan muhabbetidir gidiyor sositososito

Bu durumun tek acıklması benim açımdan cocuğa ilk görüste aşık olması sanırım..Çünkü zaten hali de onu anlattı bana..Onu son bir yıldır böyle görmemiştim...
Cok kötü seyler yasadı..Ve şimdi belkide böyle bir heyecan ve mutluluk yasayınca kaybetmek cok korkuyor...
Su da var ki cocuk aptal değil..Okumus aklı basında bir cocuk...Kandırıldığını öğrenirse eminim cok daha kötü olacak hersey :(((

belki arkadaşın mantıklı düşünmeye başlayınca kendisi bile o kadar hoşlanmıcak.
bu etkilenmesinde biraz da yaşadığı kötülüklerin de etkisi var diye düşünüyorum.
muhtemelen çok kötü duygular içerisindeyken çoçuğun bu yaklaşımı ona olması gerektiğinden çok fazla etkilemiş olabilir.
yanlış biri ile evlendi boşandı diye tabii ki kendini kapatıcak değil
bekarlar illa bekarlarla evlenicek diye bir kural da yok.
kardeşimiz olsa tabii ki ilk başta niye bekar bir kızla evlenmiyor diye aklımızdan geçiririz ama
düzgün bir insan olduktan sonra bekar biri ile evlenmesinde bir sorun yok, arkadasın bence bunu sorun etmesin , dürüst olsun ve en kısa sürede boşansın .

Bu durumun tek acıklması benim açımdan cocuğa ilk görüste aşık olması sanırım..Çünkü zaten hali de onu anlattı bana..Onu son bir yıldır böyle görmemiştim...
Cok kötü seyler yasadı..Ve şimdi belkide böyle bir heyecan ve mutluluk yasayınca kaybetmek cok korkuyor...
Su da var ki cocuk aptal değil..Okumus aklı basında bir cocuk...Kandırıldığını öğrenirse eminim cok daha kötü olacak hersey :(((

bunu siz biliyorsunuz arkadaşınız düşünemiyor mu :umursamaz:

Şimdi söylerse, "hasbel kader başından bir evlilik geçmiş, boşanma aşamasında yeni biriyle tanışmış ve ondan hoşlanmış bir kadın" olacak. Bunu şimdi söylerse, o kişi belki ister belki istemez. Bence istememesi için bir neden yok ama herkesin yapısı farklı. Ama sorun olmazsa sağlam temelli bir ilişki başlar.

Çocuğun bağlanmasını bekleyip söylerse "hasbel kader başından bir evlilik geçmiş, boşanma aşamasında yeni biriyle tanışmış ve ondan hoşlanmış ama onu tam olarak elde edene kadar bu hayati konuyu saklamış yalancı bir kadın" olacak. Bağlanmasını bekleyip söylerse terkedilmesi garanti. Hadi milyonda bir ihtimal çocuk kopamadı da bırakamadı diyelim. Bu durumda da hayatı boyunca güven sorunu yaşayacağı sorunlu bir ilişkisi olur.

bu yorumun üstüne daha da bir şey demem.

yalancı damgasını kolay kolay atamaz üstünden. başka kadınlar kuşağına da aktarılabilir arkadaşnız
delikafadulden

Canım bunun sıradan biri olmadığını söylüyor...Yani nebilim ilk görüste aşk olsa belki böyle olur...Cünkü biliyorum arkadasımı böyle birsey yapacak biri değildir..
Boşanma aşamasındayken zaten insan sağlıklı karar veremez....
Bu kadar yorum üstüne ona söylemesi konusunda ikna etmeye calısıcam...

Canım iyi hoş güzel de bir kere görüşmeyle nasıl anlamış hemen sıradan biri olmadığını, çok özel biri olduğunu. Bak ben de boşandım, 12 yıllık kocamı tanıyamamıştım, o psikolojiyi çok iyi bilirim. İnsan hakikaten ahanda mükemmel erkeği buldum sanıyor, o açlıkla, o sevgi arsızlığıyla kesinlikle doğru karar veremez ki.

Ayrıca kendisine yapılsa bu ne hisseder, neler düşünür, nasıl kırılır.
Azıcık empati yapsın.... bi aklını başına alsın allasen.

Kızlar hepinizin yazdığını tek tek okudum ve herkes söylesin diyor..Evet cok doğru zaten söylemeli..
Kız ve cocuk aynı ilçedenler ama şuan kız ve ailesinin ilçeyle bağlantısı zaten kalmamıs büyükşehirdeler..Cocuğun ailesi sadece ilçede..Çocuk tek basına yasıyor burda..
Seviyorsa cocuk kabul eder demişssiniz ama daha bir kere görüstüler...Ve arada sadece karsılıklı cok güzel bir konusma gecmiş...Her acıdan cocuğu cok beğenmiş...Kaybetmek asla istemiyor..
Size dürüst olmam gerekirse Arada bir bağ olusunca söylerim diyor...Yoksa bu durumda kabul etmez diyor..
Bilmiyorum ya cocuk ve ailesi muhafazakar bir aile..Biraz da bundan dolayı zaten cekiniyor..
Ama cocuk son hız msj atıyor tekrar görüsmek istiyor...

Resmen kandırmaya çalışcak yani..
Önce kendine bağlıcak,sevdircek sonrada ıı şey aslında ben evliydm de o zamanlar sna sölemedim mi dicek?
Hey Allahım yarbbm ne günlere kaldık yaa.. Ben o adamın yerinde olsam böle bi kadının suratına bile bakmam..
Tek zeki kendini zannedio heralde..
Bunlar safca,sevdiği için,aşık olduğu adam için kaybetme korkusuyla söylenmiş veya planlanmş yalan planları değil..
Bariz önceden kumpas kuruluyo ya..

Düşünsenize bir erkekle tanışıyorsunuz, ondan çok etkileniyorsunuz, görüşmeye başlıyorsunuz.
Sonra o hoşlanma yerini aşka bırakıyor, bağlanıyorsunuz, seviyorsunuz.
Sonra günün birinde bu erkek sizi karşısına alıp diyor ki... canım... ben aslında evliyim... boşanma davam hala sürüyor.. ama seni de çok seviyorum.

Ne kadar büyük bir yıkım değil mi? Ne kadar aşağılayıcı bir hareket.

Böyle bir insana aşkımdan ölsem gebersem de bir daha suratına bakmazdım... bakan da çıkar mı bilmiyorum.

Kızlar benim sizlere bir sorum olacak..
Canım kadar sevdiğim arakadaşım boşanıyor...eşiyle ilişkisi zaten tamamen bitti 1 yıl olcak ama dava devam ediyor...Çocukları yok..
Bu arakadaşım gecen gün biriyle tanısmıs...Ve cok güzel anlaşmışlar..Ama cocuk bekar ve arkadasımla aynı yastalar...Buraya kadar hersey cok güzel fakat arkadasım ona boşanmak üzere olduğunu söylememiş..Bekar sanıyor çocuk..
En önemlisi de cocuk la aynı ilçedenmişler ama çocuk bilmiyor sadece arkadasım derinlemesine sorup sorusturunca anlamıs..Fakat cocuğa birsey söylememiş..
Şimdi cocuk arayıp soruyormus tekrar görüsmek istiyormus...
Arkadasım da durumumu söylersem beni bırakır diyor...Çünkü cocuk bekar bide aynı ilçeden oldukları için kızın dul olmasını kaldıramaz ve arkadasımı bırakır diye düsünüyor...
Şimdi cok zor durumda o da cocuğu sevmiş...
Napsın bu kız acaba,söylese bi dert söylemese başka dert...Beklesin diyorum ben biraz ama bilmiyorum...
Siz ne diyorsunuz kızlar???
ooo bu ne hizmis CADIARZU

ne de olsa ortaya çıkacak. daha önce evlendi diye bırakacaksa hiç gelmesin zaten. sonuçta kötü bir şey yapmamış.
yapacağı en kötü şey yalanın üstüne bir şeyler kurmaya çalışmak olabilir..

böyle bişey nereye kadar saklanabilirki...
o söylemese bigün başka yerden öğrense dahada kötü olur bence kesinlikle söylemesi lazım..

hiç duymayacağını,hiç öğrenmeyeceğini bilsem de söylerdim ben olsam,karşılıklı güven meselesi bu,yalan üzerine kurulan ilişkinin temeli ne kadar sağlam olur ki?

Arkadaşımla dün konuştuk nasıl gidiyor diye..Hala msjlasıyorlarmış..
Ve cocuk bu hafta sonu görüsmek istiyormus..Yani dediğim gibi ikisi de cok beğendi birbirini..
Ben var ya ayrılırsalar kriz geciricem :(( Bi yolu olmalı ya bu işin..
Daha da söyleyemiyor ikinci görüsmede söyle dedim..Bilmiyorum korkuyorum diyor..
Kızlara nereye kadar saklıcak bu durumu tabiki ortaya cıkacak..Ama cok sükür ki suan görüsülen ortak tanıdık yok..Zaten kız tanıyor cocuğun ablası nı bile ama cocuk kızı tanımıyor...
Cok hızlı gidiyorlar..Ne diyim vardır herseyde bir hayır..
Ama son durumu söyliyim dedim son hız devam ediyorlar
:Saruboceq:

zaten birgün illaki söylemesi gerekmeyecek mi canım.. bende boşanma aşamasındayım ama karşıma biri çıksa ilk dakikada söylerim ister gitsin ister kalsın ondan sonra vicdanım rahat içim rahat olur...

zaten birgün illaki söylemesi gerekmeyecek mi canım.. bende boşanma aşamasındayım ama karşıma biri çıksa ilk dakikada söylerim ister gitsin ister kalsın ondan sonra vicdanım rahat içim rahat olur...

Sanırım arkadasımı en iyi sen anlarsın cünkü aynı durumdan geciyorsunuz...
Ama canım karsındaki cocuğa kaybetmekten cok korksan da bu kadar rahat söyleyebilir misin?
Yani sıradan karsına cıkan seni beğenen biri değil senin de ona aşık olma durumu yaşadığın bir insan olsa da...

bu isi bir erkek yapsaydi ooooooooooooo neler yazardik kimbilir.ne kadar acaip olduk bir kadinlar.

yanlis arkadasim yanlis her yonden yanlis.

hanim arkadasin ayrida yasasa evli su anda ve evli oldugunu gizleyip iliski yasiyor bosanmayi bekleseydi en azindan.

ve bu iliskide dururst davranmiyor yalan uzerine yalan,bir iliski boyle yurumez.

soylesin gercegi kurtulsun karsisinda ki zaten deger vermisse arkadasina kabul eder.

erkegin ailesi tutucu bir aileyse eninde sonunda bu olayi ogrendiginde zaten yapacaklarinin yaparlar.

biraz durustluk ya,

bosanma asamasindaki esi bu olayi duysa ogrense dava daha zorlasir yazik olur arkadasiniza

cevredeki insanlar bunu duyurmucakmi duyurulur bir yerlerden ozaman ne olacak?

ya bence bir an önce söylesin çocuğu kendine bağladıktan sonramı söylemeyi planlıyor ama bu çok ayıppp kendisine böyle bişey yapılsa hoş olurmu yaniieyvahedigeldismile
hem çocuk istemeyecekse böyle bi durumu ne zaman söylediğinin bi anlamı olmaz sadece kız kendine eder onu bağlayım kendime derken kendi bağlanır
yine üzülen o olur...
empati kursun arkadaşın biraz...

beklerse daha cok baglanıcak ona belkı bence soylemsı daha ıyı belkıde umdugu tepkıyı bulmaz :lepi:

Bu sevgi denilen şey de iyice sakız malzemesi oldu valla :delphin:

Önüne gelen 3 günde 5 günde seviyorum diyor çıkıyor ...

Neyse konu bu değil zaten .

Söylese bir dert söylemese bir dert demişsiniz.Doğrusu şu olmalıydı ; söylese dert değil,söylemese bin dert...

Tabiki söylemeli.Çocuğu kandırmaya devam mı edecek yani.Evlendiklerini düşünün,ilk gece nasılsa belli olacak o zaman napacak kapının önüne koyulacak yalancılığından ihanetinden dolayı.

Sakın yanlış birşey yapmasın.Mutlaka söylesin boşanma davasının sürdüğünü ve şuan evli biri olduğunu.

Hem benim takıldığım ilk mesele,davanın sonuçlanmasını bile beklemeden bir başkasıyla görüşmeye başlaması.

Bu da ayrı bir mesele bence.Ne acelesi var ki ikinci bir ilişkiye yelken açmasında.Biraz bekleyemiyor mu,dava bitsin napıyorsa yapsın dürüst olarak ama...

Kimseyi kandırmasına üzmesine hakkı yok diye düşünüyorum.İçindeki düşünceler duygular daha fazla büyümeden ilerlemeden söylesin ki çocuk da fazla yıpranmasın ilerisinde.

Back
X