Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söylememesi gibi bir ihtimal yok ki..?
Mecburen söyleyecek,baştan söylememesi büyük bir hata zaten.
Amacını da anlamış değilim,insanların hayallerini yıkmak,onları kandırmak bu kadar kolay mı..?
Evlenip boşanmak benim için asla sorun değil kadın olsun erkek olsun.
Ancak biriyle tanışırken hayatını gizlemek onunla yakınlaşmak sonra da hala gizliyor olmak bence büyük bir artniyet taşıyor.
Kadın ayrılmış zaten çocuktan kızlar.Ayrılalım başlamadan bitsin yazmış.
Yani söyleyememiş.
Bence de söylemesi dürüst olması gerekiyordu.İlişkilerde dürüst olmak bence çok önemlidir.Ne kadar saklı kalabilir ki böyle bir mesele,hem saklı kalsa bile kimi kandırır ki kendinden başka.
Baştan aşağı saçmalık bence bu.
Ne bulunmaz hint kumaşıymış bu adam, arkadaşınız da nasıl değersizmiş kendi gözünde bile.
Onu bu yüzden kabul etmeyeceğini düşündüğü bir adama... artık yazacağım valla kırılmaca gücenmece yok... deyim yerindeyse kendini yamamaya çalışan.... yani psikolojisi, kendine güveni, saygısı bu denli çökmüş bir kadın... bir arkadaşın da dediği gibi mümkünse uzunca bir süre psikologdan başkasıyla görüşmesin...
Kendi hayatım olsa psikopatmıyım ben arkadasım diye anlatayım???niye bu kadar dert ediyosun ki? sanki arkadaşının değil de senin hayatıngibi soruyosun sempatiksalakcinni
Kızlar son durumu yazıyorum...
Msj atmış demiştim ya,cocuk kabul etmemiş ayrılmayı..Ve tekrar görüsmek istemiş..
Ve görüsmüşler,arkadasım hala söyleyememiş,ama sanırım cocuk bu kadar ayrılmak istememesinden ama ayrılmak istiyorum deyişinden az bucuk anlamıs sanırım...
Geçmiş de hatalar olabilir,ben kimsenin geçmişini sorgulamam demiş..
Ama arkadasım susmus...
Şimdi sessizce devam ediyor....
Kendi hayatım olsa psikopatmıyım ben arkadasım diye anlatayım???
Kaldı ki burda beni kim tanır kim bilir,ne diye arkadasım diyeyim???
Hadi bu nickle yazamıyorum gider baska nickle yazarım???
Bana yüklemeye çalıstığın hastalıklı insan davranışı,görüyorum ki sen de kat kat fazla var...Bu paronayalarının da sebebi emin ol bu...sempatiksalakcinni
afferin arkadasina yeni bir iliskiye nede güzel yalanlarla basliyor:sinifsinif:
bu adam nasilsa ögrenicek daha önce evli oldugunu, ve arkadasinda bunu gizledigi icin kiza ciddi ve masumca yaklasmicak, arkadasini kullandiktan sonrada by by diyecek ve arkadasin cok üzülecek
bence kartlarini bastan acik oynamali daha iliski yeniyken biterse cok üzülmez
hani kadinlarin empati kurmasi erkeklerden daha iyiydi bilmiyorumkismile arkadasina yapilsaydi bu ne yapardiCADIARZU
Ne bulunmaz hint kumaşıymış bu adam, arkadaşınız da nasıl değersizmiş kendi gözünde bile.
Onu bu yüzden kabul etmeyeceğini düşündüğü bir adama... artık yazacağım valla kırılmaca gücenmece yok... deyim yerindeyse kendini yamamaya çalışan.... yani psikolojisi, kendine güveni, saygısı bu denli çökmüş bir kadın... bir arkadaşın da dediği gibi mümkünse uzunca bir süre psikologdan başkasıyla görüşmesin...
sana psikopat diyen mi oldu :roflol: ben aklıma geleni söyledm.ayrıca bi konu açılmş herkes istediği yorumu yapar neden gocundun anlamadm sositososito sana bi şey yüklemiyorm ben! ayrıca yazdıklarını iyi oku... ben biriyle beraberken gidip başkasıyla olmadm hele kandırma hiç olmadı.dün tanıdığı birine bağlanmak emin ol daha hastalıklı bi davranış kaydirigubbakcemile3yorumumdan anladığın bu mu? paranoyak değilim... olsam da sahtekar olmaktan bin kat iyidir emin ol aklinialirimsmile
Uzatmak istemiyorum...Ama senin diğer konulardaki yorumlarını da okudum ve gercekten cok normal değil düşünce ve yaklaşımların...
Sana hayatta başarılar dilerim canımmm a.s.
İnsallah kullanma durumu vs olmaz...O zaman cok üzülürüm...Gerci kullanamayacağını az cok anlamıstır zaten...Çünkü öyle biri değil..
bilemeyiz tabiki
ama su var belkide adam iliskiye ciddi basladi
ve arkadasinin yalan söyledigini ögrendi duydu ve duydugunu gizledi
simdi adam hayal kirikligi yasar sonrada amaan ne üzülücem hevesim gecene kadar devam edeyim vicdanimda rahat cünki oda iliskimize yalanlarla basladi diye düsünür
Anlıyorum seni canım cok haklısın ama şöyle bir durum daha var,bu da sen yazınca aklıma geldi..
Arkadasım dul olduğunu söylerse,adam ya o zaman kullanma yoluna gederse..
Tabiki adamı tanımıyorum günahını almak da istemiyorum erkekler bunlar sonucta..kafamçokkarıştı
Anlıyorum seni canım cok haklısın ama şöyle bir durum daha var,bu da sen yazınca aklıma geldi..
Arkadasım dul olduğunu söylerse,adam ya o zaman kullanma yoluna gederse..
Tabiki adamı tanımıyorum günahını almak da istemiyorum erkekler bunlar sonucta..kafamçokkarıştı