- 5 Ağustos 2017
- 455
- 395
- 103
- Konu Sahibi Amaki hayal
-
Kesinlikle çok büyük bi para değil ama her zaman genelde susan ben oluyorum ve artık zoruma gitmeye başladı. Ben maaş günü vericek olsam onu da belirtirdim arkadaşıma mesela istemiyim nolcak unuttu yakın arkadaşım diyorum ama kendime saygım azalıyor artık bişeyi de söyle be diyorum içimden.Maaş gününe yakın konusunu açın isterseniz.sizin de gelecek paraya göre planlarınız vardır muhakkak. Kibarlık, incelik ne zor şey.
Yani çok yakın bi arkadaşım heralde sorun etmez aynı titizliği gösterir diye düşünmüştüm.Belki şu an parası yoktur.
Maaş gününüzde yatırma girişiminde bulunmaz ise hatırlatın.
Birde böyle ortak işlerde herkes parasını vermeden alınacak hediyeyi almayın...
Para işleri hassas işler...Yani çok yakın bi arkadaşım heralde sorun etmez aynı titizliği gösterir diye düşünmüştüm.
Yok düşmanım olacak biri değil ama haklısınız hassas işler geçen sene de buna benzer bi olay yaşadım başka biriyle ve para gelmedi bende unuttu diye sormadım sonra kendimi yedim niye soramıyosun diye. Şimdide aynı şeyi yaşamak istemiyorum.Para işleri hassas işler...
Çok yakın arkadaşınız bir anda düşmanınız olabilir.
Dikkatli olmak lazım
Evet maaşa kadar beklicem sağolun.Biraz daha bekleyin baktınız vermiyor
İhtiyacım var ne zaman verebilirsin diye sorun
Öyle yapmayı düşünüyorum bende teşekkürler.bence maaş gününü bekleyin. sonra da ihtiyacınız olduğunu, bu paraya göre planlama yaptığınızı ve ne zaman verebileceğini sorun.
İkimizinki de aynı ortalama gerilere sahibiz eşlerimiz de çalışıyo. Benimde zaten o an param bitmiş olduğu için eşime rica etmiştim alırmısın diyeyakın arkadaşınızın maddi durumunu az cok bilirsiniz. maaşı alınca sormakta fayda var. :)
Evet buda geldi aklıma çünkü aynı gün kart numarasını istedi ama sonra geldimi falan diye sormadı ya dediğim gibi çok yakın arkadaşım parası yoksa bile maaş günü vereyim demekten çekinmez.Yanlış hesap numarasına göndermiş olabilir, banka iade etmiş olabilir. Hesabına bakmamıştır, fark ermemiştir.
Yerinizde olsam bugün sorardım.
Gün geçtikçe ortak hediye, ortak iş, gün vs gibi şeylerden uzaklaşıyorum. İnsanlar çok ilginç gerçekten.
Parası olmadığını düşünüyorsanız ayın 5 den sonra usulünce sorunMerhabalar ufak bi problemim var ve ben koca kadın ne yapsam acaba diye düşünüp duruyorum. Öncelikle bu durumun maddiyatla kesinlikle alakası yok sizlerin düşüncelerinizi merak ettim.
Geçen hafta arkadaşımın düğünü için başka bi yakın arkadaşımla ortak takı almayı kararlaştırdık. Takıyı ben aldım arkadaşım da parasını bana yollayacaktı. Takıyı verdik aradan bi hafta zaman geçti hatta bu arkadaşla tekrar görüştük ondan sonra ama paranın muhabbeti açılmadı da bana yollamadı da. Çok yakın bi arkadaşım kesinlikle unuttu yada kart işlerinden pek anlamıyo yolladım sandı diyorum ama yine de bi sorsam mı sonuçta birlikte karar vermiştik diye düşünüyorum. Bi taraftan da paranı vermeyecek hali yok belki maaşını bekliyordur falan diyorum siz olsanız sorarmısınız?
Parası olmadığını düşünmüyorum ama bilemem yoktur belki de öyle yapacağım sağolun.Parası olmadığını düşünüyorsanız ayın 5 den sonra usulünce sorun
Yollamaz arkadaşım. Bekleme. Bir arkadaşım da aynı şeyi bana yapmıştı. Epey de yakın arkadaşım. İban aldı benden falan. Bekle bekle yollamadı. Ben de sordum dayanamayıp. Yollamadım ki dedi. Oysa birkaç saate atarım demişti. Bence sor.Merhabalar ufak bi problemim var ve ben koca kadın ne yapsam acaba diye düşünüp duruyorum. Öncelikle bu durumun maddiyatla kesinlikle alakası yok sizlerin düşüncelerinizi merak ettim.
Geçen hafta arkadaşımın düğünü için başka bi yakın arkadaşımla ortak takı almayı kararlaştırdık. Takıyı ben aldım arkadaşım da parasını bana yollayacaktı. Takıyı verdik aradan bi hafta zaman geçti hatta bu arkadaşla tekrar görüştük ondan sonra ama paranın muhabbeti açılmadı da bana yollamadı da. Çok yakın bi arkadaşım kesinlikle unuttu yada kart işlerinden pek anlamıyo yolladım sandı diyorum ama yine de bi sorsam mı sonuçta birlikte karar vermiştik diye düşünüyorum. Bi taraftan da paranı vermeyecek hali yok belki maaşını bekliyordur falan diyorum siz olsanız sorarmısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?