Söylesemmi?

Amaki hayal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2017
455
395
103
Merhabalar ufak bi problemim var ve ben koca kadın ne yapsam acaba diye düşünüp duruyorum. Öncelikle bu durumun maddiyatla kesinlikle alakası yok sizlerin düşüncelerinizi merak ettim.
Geçen hafta arkadaşımın düğünü için başka bi yakın arkadaşımla ortak takı almayı kararlaştırdık. Takıyı ben aldım arkadaşım da parasını bana yollayacaktı. Takıyı verdik aradan bi hafta zaman geçti hatta bu arkadaşla tekrar görüştük ondan sonra ama paranın muhabbeti açılmadı da bana yollamadı da. Çok yakın bi arkadaşım kesinlikle unuttu yada kart işlerinden pek anlamıyo yolladım sandı diyorum ama yine de bi sorsam mı sonuçta birlikte karar vermiştik diye düşünüyorum. Bi taraftan da paranı vermeyecek hali yok belki maaşını bekliyordur falan diyorum siz olsanız sorarmısınız?

Maaş gününe yakın konusunu açın isterseniz.sizin de gelecek paraya göre planlarınız vardır muhakkak. Kibarlık, incelik ne zor şey.

Maaş gününe yakın konusunu açın isterseniz.sizin de gelecek paraya göre planlarınız vardır muhakkak. Kibarlık, incelik ne zor şey.
Kesinlikle çok büyük bi para değil ama her zaman genelde susan ben oluyorum ve artık zoruma gitmeye başladı. Ben maaş günü vericek olsam onu da belirtirdim arkadaşıma mesela istemiyim nolcak unuttu yakın arkadaşım diyorum ama kendime saygım azalıyor artık bişeyi de söyle be diyorum içimden.

Para işleri hassas işler...

Çok yakın arkadaşınız bir anda düşmanınız olabilir.

Dikkatli olmak lazım
Yok düşmanım olacak biri değil ama haklısınız hassas işler geçen sene de buna benzer bi olay yaşadım başka biriyle ve para gelmedi bende unuttu diye sormadım sonra kendimi yedim niye soramıyosun diye. Şimdide aynı şeyi yaşamak istemiyorum.

yakın arkadaşınızın maddi durumunu az cok bilirsiniz. maaşı alınca sormakta fayda var. :)

Yanlış hesap numarasına göndermiş olabilir, banka iade etmiş olabilir. Hesabına bakmamıştır, fark ermemiştir.
Yerinizde olsam bugün sorardım.

Gün geçtikçe ortak hediye, ortak iş, gün vs gibi şeylerden uzaklaşıyorum. İnsanlar çok ilginç gerçekten.

Yanlış hesap numarasına göndermiş olabilir, banka iade etmiş olabilir. Hesabına bakmamıştır, fark ermemiştir.
Yerinizde olsam bugün sorardım.

Gün geçtikçe ortak hediye, ortak iş, gün vs gibi şeylerden uzaklaşıyorum. İnsanlar çok ilginç gerçekten.
Evet buda geldi aklıma çünkü aynı gün kart numarasını istedi ama sonra geldimi falan diye sormadı ya dediğim gibi çok yakın arkadaşım parası yoksa bile maaş günü vereyim demekten çekinmez.

Merhabalar ufak bi problemim var ve ben koca kadın ne yapsam acaba diye düşünüp duruyorum. Öncelikle bu durumun maddiyatla kesinlikle alakası yok sizlerin düşüncelerinizi merak ettim.
Geçen hafta arkadaşımın düğünü için başka bi yakın arkadaşımla ortak takı almayı kararlaştırdık. Takıyı ben aldım arkadaşım da parasını bana yollayacaktı. Takıyı verdik aradan bi hafta zaman geçti hatta bu arkadaşla tekrar görüştük ondan sonra ama paranın muhabbeti açılmadı da bana yollamadı da. Çok yakın bi arkadaşım kesinlikle unuttu yada kart işlerinden pek anlamıyo yolladım sandı diyorum ama yine de bi sorsam mı sonuçta birlikte karar vermiştik diye düşünüyorum. Bi taraftan da paranı vermeyecek hali yok belki maaşını bekliyordur falan diyorum siz olsanız sorarmısınız?
Parası olmadığını düşünüyorsanız ayın 5 den sonra usulünce sorun

Şu şekil de sorulabilir “Canım altın parasını bankadan mı yolladın gelmedi acaba adımı yada soyadımın bir harfini küçük mü yazdın öyle olunca gelmeyebiliyor yanlış anlama başka birine gitmiş olmasın diye sormak istedim” Gibilerinden.
Çünkü internet bankacılığına gerçekten güven olmuyor bazıların da soyadını küçük yazsan bile gitmiş gibi gözüp gitmiyor para hesaba geri düşüyor farketmemiş olabilir belki de yolladı ama isim yazarken hata yaptı ve para gitmedi hesabına geri düştü misal ben hesabımı sürekli kontrol etmem para iade edilse bile farketmem bunu sormakta bence kırıcı olmaz çok doğal bişey

Yollamaz arkadaşım. Bekleme. Bir arkadaşım da aynı şeyi bana yapmıştı. Epey de yakın arkadaşım. İban aldı benden falan. Bekle bekle yollamadı. Ben de sordum dayanamayıp. Yollamadım ki dedi. Oysa birkaç saate atarım demişti. Bence sor.

Back
X