- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgisizlik boşanmanın ilk sebeblerinden birisidir bence yazık yani sevmeden ömür geçmez
Evet, ben de bunu bekliyorum. Kendi başıma dimdik ayakta durabilecek güce erişmeyi bekliyorum. O zaman bi dakka bile düşünmeyeceğim.
Ama şimdi çok zayıfım. Dedim ya bu zayıflıkta başka bir erkeğe muhtaç olurum, hırpalanırım diye korkuyorum. Kendimi çaresizlikten birinin kucağına atmak istemiyorum kesinlikle. Önce güçlü olmayı öğrenmem gerek.
evlenırken aıle baskısıyla zorakı mı evlendınız ?
mutlu olurum sandım ama hayal kırıklıgına ugrattı benı demıssınız.
size ne yaptı da hayal kırıklıgına ugradınız.
zorakı evlılık yapmayıp da eger severek evlendıysenız,suan kı durumuz depresyonda olabılır dıye dusundum
evet canım..
kimseye muhtaç olmayacaksın eğer olursan hayatında çok fazla söz hakları oluyor insanların..
dilerim hayırlısını ne ise o olsun senin için![]()
Sevdim ama aşık olmadım. Ama kimi sevdim? Kendi hayalimde tanıdığım kişiyi sevdim. Kısacası tanıyamamışım. İş işten geçtikten sonra anladım yaptığım hatayı. 4 yıldır artılarıyla eksilerini değerlendirdiğim için devam ediyorum zaten. Artıları daha fazla. Tek sorun; benim mutlu olabileceğim biri değil, bana hitap edemiyor, farklıyız, sevmiyorum.[/QUOT
Tamam anladım seni arkadaşım ama ailen senin yanında değil sana destek olmuyorlar,sende tek başına ayakta durabilirsen kararını uygula ama bunu yapmak çok zor.Gerçi sende bunu bildiğin için boşanamıyorsunya.Eşinde bir yere kadar dayanır bence bir süre sonra oda istemez seni.Beni istemeyeni bende istemem der belki.Belki o ayrılmak ister senden.
Ayrı kaldık. Ama özlemedim. Sadece alışkanlık olduğu için yokluğunu hissettim. Kararımı verdim, malesef devam ediyorum. Çünkü bı şartlar altında boşanmaya cesaret edemiyorum. Sanki karın tokluğuna bu evde barınıyormuşum gibi. Boşanmak istiyorum ama gücüm yok. işin kötüsü kocam böyle olduğunu biliyor.
Sevdim ama aşık olmadım. Ama kimi sevdim? Kendi hayalimde tanıdığım kişiyi sevdim. Kısacası tanıyamamışım. İş işten geçtikten sonra anladım yaptığım hatayı. 4 yıldır artılarıyla eksilerini değerlendirdiğim için devam ediyorum zaten. Artıları daha fazla. Tek sorun; benim mutlu olabileceğim biri değil, bana hitap edemiyor, farklıyız, sevmiyorum.[/QUOT
Tamam anladım seni arkadaşım ama ailen senin yanında değil sana destek olmuyorlar,sende tek başına ayakta durabilirsen kararını uygula ama bunu yapmak çok zor.Gerçi sende bunu bildiğin için boşanamıyorsunya.Eşinde bir yere kadar dayanır bence bir süre sonra oda istemez seni.Beni istemeyeni bende istemem der belki.Belki o ayrılmak ister senden.
Eşim ısrarcı olmasaydı her şey daha kolay olurdu. "Beni istemeyeni bende istemem der belki.Belki o ayrılmak ister senden." demişsin ya, buna "amin" diyebilecek kadar istiyorum boşanmayı, düşün.
Sevdim ama aşık olmadım. Ama kimi sevdim? Kendi hayalimde tanıdığım kişiyi sevdim. Kısacası tanıyamamışım. İş işten geçtikten sonra anladım yaptığım hatayı. 4 yıldır artılarıyla eksilerini değerlendirdiğim için devam ediyorum zaten. Artıları daha fazla. Tek sorun; benim mutlu olabileceğim biri değil, bana hitap edemiyor, farklıyız, sevmiyorum.
''özlem'' duygusu herkes de farklı bırseyı cagrıstırır ,tarıfıde yapılamaz.
ama alıskanlıgın sevmekten daha beter ve daha baskın bır duygu olduguna ınanıyorum.
o'nun yoklugunu hıssetmenız bence sızın o'na bos olmadıgını ıfade edıyor .
ınsan sevmedıgı bırıne gercekten ne alısır ne de yokluk hısseder .
kurtuldum dıye dua eder hatta.
suan kı durumuz belkı evlılıkte olan maddı sorunlarınız var ıse ,ve ya o'nun sıze olan asırı sevgısının bogması ıle bır depresyon gecırıyor olabılırsın .
evlı degılım ama cevremden cok tanık olduklarım oluyor.nıce asklarla evlenıp ;borcun sıkıntının faturaların agır sorumlulukların ıcınde bulunca ınsan kendını,ask fılan gozu gormez olup farkılıklar arayıs ıcerısıne gırebılıyor.
Eşim ısrarcı olmasaydı her şey daha kolay olurdu. "Beni istemeyeni bende istemem der belki.Belki o ayrılmak ister senden." demişsin ya, buna "amin" diyebilecek kadar istiyorum boşanmayı, düşün.
Durum bu kadar vahim yani.Arkadaşım Allah yardımcın olsun,ne diyebilirim ki sana.
bu durumu bir erkek yapmış olsa ona güvenme filan deriz şimdi bunu bir kadın yapmışş
yapmış diyorum çünkü çok büyük bir hata yapmış hem kendi hayatını hemde eşinin hayatını mahvetmişsinn
ve şimdide gelecek korkun olduğu için şuanda ayrılamıyosunn
sen eşini değil hayalindeki eşini sevmişsin ve eşin hayalindeki kişiye uymayınca olmamış
olan eşine olmuş yazık mutlu olurum diye evlenmişş şimdi düştüğü duruma bakk
bence hiçç geleceğini filan düşünme bian önce o evi terket
etrafınıda düşünme kim ne der diye
nasılsa birgün terkedeceksin adamı bian önce bırakta onuda sevecek mutlu edecek birilerini bulsun mutlu olsunn
sana gelince inşallah hayalindeki kişiyi bulursun ve mutlu olursunn
gerçi kaç kişi hayallerindeki erkeği bulmuş o kadar şanslı
eşin gitme desene ben olsam giderdim sevmediğim birinin sofrasında karnımı doyurmazdım
diyeceksin kolaymı desteğim yok ama hayat böyle dört dörtlük olmuyo hiçbişey gerekirse zorluk çekeseksinki yeni hayatının değerini anlayacaksın
burda son zamanlarda terkedilip acı çeken çok hikaye ookuyoruz çoğunada acıyoruzz sevmişler terkedilmişler zor durmdalar vs..
sen şanslısın aslında sevilmişsin ama sevememişsinn
inşallah ileeerde hayallerinin erkeğini bulunca terkedilmezsin
o da sana sevmiyorum ayrılalım demez
gidene değilde arkada kalana sevene zor ayrılıkk
bu durumu bir erkek yapmış olsa ona güvenme filan deriz şimdi bunu bir kadın yapmışş
yapmış diyorum çünkü çok büyük bir hata yapmış hem kendi hayatını hemde eşinin hayatını mahvetmişsinn
ve şimdide gelecek korkun olduğu için şuanda ayrılamıyosunn
sen eşini değil hayalindeki eşini sevmişsin ve eşin hayalindeki kişiye uymayınca olmamış
olan eşine olmuş yazık mutlu olurum diye evlenmişş şimdi düştüğü duruma bakk
bence hiçç geleceğini filan düşünme bian önce o evi terket
etrafınıda düşünme kim ne der diye
nasılsa birgün terkedeceksin adamı bian önce bırakta onuda sevecek mutlu edecek birilerini bulsun mutlu olsunn
sana gelince inşallah hayalindeki kişiyi bulursun ve mutlu olursunn
gerçi kaç kişi hayallerindeki erkeği bulmuş o kadar şanslı
eşin gitme desene ben olsam giderdim sevmediğim birinin sofrasında karnımı doyurmazdım
diyeceksin kolaymı desteğim yok ama hayat böyle dört dörtlük olmuyo hiçbişey gerekirse zorluk çekeseksinki yeni hayatının değerini anlayacaksın
burda son zamanlarda terkedilip acı çeken çok hikaye ookuyoruz çoğunada acıyoruzz sevmişler terkedilmişler zor durmdalar vs..
sen şanslısın aslında sevilmişsin ama sevememişsinn
inşallah ileeerde hayallerinin erkeğini bulunca terkedilmezsin
o da sana sevmiyorum ayrılalım demez
gidene değilde arkada kalana sevene zor ayrılıkk
Durum bu kadar vahim yani.Arkadaşım Allah yardımcın olsun,ne diyebilirim ki sana.
amin. çok sağol. duadan başka yapacak birşey yok sanırım, en azından şimdilik. Sizinle paylaşmak istedim, sağolun desteğiniz için. Anlamanız bile yeter.
sevgisizlik boşanma sebebimidir! :26: nefret yoksa değildir ama sevgisizlik evliliklerde sakıncalıdır. başka birine karşı sevgi ilgi duyabilrisin bu sakıncalı olan kısım ama eğer böyle bir durum yoksa katlanabilirisin sanıyorum. varsa hemen ayrılmalısın zaten. ama onun dısında mantık evliliklerinde sevgi yoktur mesela işi iyidir , iyi bir babadır, iyi bir eştir,seni seviyordur sende saygı duyarsın ve geçinir gidersiniz. sevgi şart değildir bazen evlilikelerde.. nefret yoksa ve diğer şıklar varsa evliliğini bitirme başka birine bir gün gene ihtiyac duyacaksın nasılsa! hı nefret varsa hemen yollarınızı ayırmalısınız!
sevgisizlik boşanma sebebimidir! :26: nefret yoksa değildir ama sevgisizlik evliliklerde sakıncalıdır. başka birine karşı sevgi ilgi duyabilrisin bu sakıncalı olan kısım ama eğer böyle bir durum yoksa katlanabilirisin sanıyorum. varsa hemen ayrılmalısın zaten. ama onun dısında mantık evliliklerinde sevgi yoktur mesela işi iyidir , iyi bir babadır, iyi bir eştir,seni seviyordur sende saygı duyarsın ve geçinir gidersiniz. sevgi şart değildir bazen evlilikelerde.. nefret yoksa ve diğer şıklar varsa evliliğini bitirme başka birine bir gün gene ihtiyac duyacaksın nasılsa! hı nefret varsa hemen yollarınızı ayırmalısınız!
Maddi sıkıntımız yok.
Alışkanlık konusunda ise; insan her gün gördüğü komşusunu bile (sevmese dahi) biranda taşınsa mesela aramaz mı? Yani bir yokluk, eksiklik hissedilir. İllallah ettiğimiz ama mecburiyetten birlikte olduğumuz arkadaşlarımız olabilir. Birgün aramızdan gitseler eksiklik hissetmez miyiz yine de?
4 yıldır beraber yatıp kalkıyoruz, ayrı kaldığımda bir afallama süreci geçirmem çok normal diye düşünüyorum.
Ayrı olduğum için acı çekmedim kesinlikle. Sadece düzenim değiştiği için boşluk hissettim. 5 ay askerlik yaptı bir damla göz yaşı dökmedim. Telefon ettiğinde heyecanlanmadım bile. Evlendiğimden beri herşeyi rol icabı yapıyorum, kendi kendimi motive ediyorum.